Şimdi Ara

Garanti Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen Konuya Geciyorum i7 İslemcili Gtx960m 4gb Ekran Kartlı Guzel Bi Laptopum Vardi Marka Vermiyorum.10 Ay Kullandim Cihazi 2 Hafta Once Cihazda Cod Ghost Oynarken Sarj Oldugu Yerden Yanmaya Basladi.Hemen Prizden Cektim Erimis Sarj Kismi Servise Gonderdim.Yurt Disindan Parca Bekliyoruz Dedi.Anakart Degiscekmis.Bu pazartesi Aradilar Cihaziniza Parca Yok Ya 500 tl verip hersey ayni sadece Gtx960m 2 gb ekran karti farkli olanindan verceklerini solediler.Niye 500 tl Ustune Verip Daha Kotu Bi Pc Aliyim Para İadesi İstedim Ama Hala Bankaya Yatmamis.Bugunde Bi Kac kisiden Duydum Tuketici Haklarina Basvurup Cihazimdan Daha İyi Olani Vermeleri Zorundaymis? Bu Dogrumu Veya Baska Bi Durum Soz Konusumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim para iadesi olmaz 10 ay geçmişken iade olayı ilk 15 gün uzak satışta ürünün aynısından temin etmek zorundalar veya aynı parasını sayıp üstüne ekleyip güncelini aldırtmak,

Muhtemelen markası monster çünkü eski abralarda 4gb kartlı versiyonlu 4720hq işlemcili abraları vardı artık o anakartlar yok ve yeni ekran bellekleri 2gb versiyonda tabi bu bir tahmin 500 tl üstüne koyacağına göre 6. nesil bir cihaz vereceklerini söylemişlerdir

Ürün ayıplı değilse iade alamazsın ayıplı olduğunu sanmıyorum ayıplı ürün 10 ay düzgün çalışıp tak diye yanmaz şebeke elektiriği stabil mi ve şarj sıkıntısı yaşadın mı daha önce yanma sebebine ne yazdılar? ona göre değişir bu iş ayıplı ise 6 ay geçtiği için ayıplı olduğunu ispat etmelisin , hakem heyetide ayıplı olduğunu düşünürse para iadesi verecektir...

Bu arada ürün değeri 3300 tl den yüksek olmalı hakem heyeti için yoksa bakmazlar kapsamları daahilinde değil

Bana kalırsa ayıplı ürün ce hakem heyetini bi araştır internetten ayrıntılı olarak yazılı metinler bulursun site olarak avukat blogları veya sitelerinde yazanlara bak onlar daha ayrıntılı anlatıyor...

• Kardesim yorumun icin saol direk para iadesi olucak kendileri ole dedi servis yanlis isimden dolayi yatmamamis para

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti için Fatura yeterli mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.