Şimdi Ara

Garanti Kapsamındaki iPhone 4'ün Londra'da Değişimini Yapabilecek Bir Hayırsever Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

17.10.2010 tarihinde Londra Apple Store'dan alınmış bir iPhone 4 kullanmaktaydım. Fakat şu anda home tuşu ve yakınlık sensörü çalışmıyor. Home tuşu o derecede bozuldu ki bazen 50 defa basıyorum ancak algılıyor.

İngiltere'de böyle durumlarda "satın aldığınız yere gittiğinizde yerine hemen yenisini veriyorlar" diye okumuştum.

Yurtdışında bu tip ürünlerin garantisi 1 yıl oluyormuş. Eğer doğruysa, garanti süresinin dolmasına 10 gün kaldı demektir. Olur ya aranızda bir-iki hafta içerisinde Londra'ya gidecek olanlar vardır.

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

• Urunu hangi ulkede aldiysaniz o ulkede 2 yil garantisi olur. 1 yil garanti Apple store olan diger ulkelerde gecerli, ornegin telefonunuzun Yunanistanda 1 yil garantisi var iken bu sure Ingilterede 2 yil ayni sey tam tersi icinde gecerli, yani Yunanistandan aldiginiz (Apple Store' dan bahsediyorum) telefonun Ingilteredeki garantisi 1 yil.

Yani sizin daha fazla zamaniniz var.(Ingiltere icin konusuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Urunu hangi ulkede aldiysaniz o ulkede 2 yil garantisi olur. 1 yil garanti Apple store olan diger ulkelerde gecerli, ornegin telefonunuzun Yunanistanda 1 yil garantisi var iken bu sure Ingilterede 2 yil ayni sey tam tersi icinde gecerli, yani Yunanistandan aldiginiz (Apple Store' dan bahsediyorum) telefonun Ingilteredeki garantisi 1 yil.

Arkadasim yanlisin var apple storede satilan malin 1 yil garantisi bulunur apple garanti uzatmayi 69€ karsiliginda yapiyor tecrube ile sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Urunu hangi ulkede aldiysaniz o ulkede 2 yil garantisi olur. 1 yil garanti Apple store olan diger ulkelerde gecerli, ornegin telefonunuzun Yunanistanda 1 yil garantisi var iken bu sure Ingilterede 2 yil ayni sey tam tersi icinde gecerli, yani Yunanistandan aldiginiz (Apple Store' dan bahsediyorum) telefonun Ingilteredeki garantisi 1 yil.

Arkadasim yanlisin var apple storede satilan malin 1 yil garantisi bulunur apple garanti uzatmayi 69€ karsiliginda yapiyor tecrube ile sabittir.

O zaman arkadaştan özür dilerim, bende internetteki bilgi kirliğinin kurbanı olarak verdim bu bilgiyi :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekin1978

Selâmün Aleyküm Arkadaşlar,

17.10.2010 tarihinde Londra Apple Store'dan alınmış bir iPhone 4 kullanmaktaydım. Fakat şu anda home tuşu ve yakınlık sensörü çalışmıyor. Home tuşu o derecede bozuldu ki bazen 50 defa basıyorum ancak algılıyor.

İngiltere'de böyle durumlarda "satın aldığınız yere gittiğinizde yerine hemen yenisini veriyorlar" diye okumuştum.

Yurtdışında bu tip ürünlerin garantisi 1 yıl oluyormuş. Eğer doğruysa, garanti süresinin dolmasına 10 gün kaldı demektir. Olur ya aranızda bir-iki hafta içerisinde Londra'ya gidecek olanlar vardır.

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

26 kasımda almanyaya gidicem belki yardımım dokunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35
    26 kasımda almanyaya gidicem belki yardımım dokunur

İlginiz için çok teşekkür ederim ama garanti süresi 17 Ekim'de dolduğu için, bu tarihten sonraki başvurularda değişim yapacaklarını zannetmiyorum. Yine de sağolun.
  • İzmirdeysen çeşmeden kalkan sakız adasna giden feribotun parasını verirsen sakız adasındanda halledeblirim.6 euro yeşil pasaport olduğu için rahatım :) .Bende gezmiş olurum bu arada ama apple store varmı sakız adasında orasını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

İzmirdeysen çeşmeden kalkan sakız adasna giden feribotun parasını verirsen sakız adasındanda halledeblirim.6 euro yeşil pasaport olduğu için rahatım :) .Bende gezmiş olurum bu arada ama apple store varmı sakız adasında orasını bilmiyorum

Telefonun alındığı yer haricinde değişim yapılmıyor diye biliyorum. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
  • Dunyanın birçok ülkesinde garanti süresi genelde bir senedir ve uzatmak istiyorsanız ekstra ücret ödemek zorundasinizdir, bizim ülkemizde ise iki senedir ve bu şartlara tamam demeyen firmalar ürünlerini satma yetkisini alamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.