Şimdi Ara

Garanti Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ülkemizde bilgisayar pazarındaki firmalar ,maalesef müşteri hizmetlerini ürünlerini satana kadar gerçekleştiriyorlar. Ardından teknik destek, garanti gibi satış sonrası hizmetler ne yazak ki çok kötü.

Burada sormak istediğim, Türkiye'de acer, hp, sony gibi tanınmış markalardan alınan bir laptobun yurtdışındada garantisinin geçerli olup olmadığı. Bugün kadıköyde sorduğum bayilerin herbirinin kafasından ayrı bir ses çıktığından, bu konuda bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.

• benim bildiğim ,
    Acer da bikaç modelde var hepsinde yok! tabi bunu satın alırken check etmek gerek!bayilerin bkonuda çokdetaylı bilgisi olmayabilir doğaldır, bunu distlerden teyit ettirmek lazım!
  • ürün satın alırken muhakkak garanti belgesini isteyin
  • acer tm4104 te war, ama 1 senelik.
  • benim bildiğimde birtek acer de var
  • Bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın. Ben de bekliyorum. Yurtdışından alınan bir dizüstüne global garanti veren marka var mıdır?? Hangileri?? Teşekkürler.
  • Selam,

Yurtdışından alacaklar için

Amerika'dan notebook alacağım için bu konuyu uzunca bir süre araştırdım. Sonuç olarak Toshiba bütün makinalarında ve ACER bazı modellerinde uluslararası garanti veriyor...

Bunun dışında eğer alacak insan USA'da yaşıyorsa DELL garanti transferi olanağını sunuyor; ama biraz karışık iş, alanın buraya taşındığını ispatlaması gibi şeyler gerekiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti için Fatura yeterli mi?
    11 yıl önce açıldı
    İşbank vs Garanti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar
    Ben abdden aldim laptopimi markasi ibm. Allaha cok sukur nazardan korusun hicbir sorunu yok. 3 yil uluslararasi garantiyle geliyor bunlar. zaten ben almadan once ibm turkiye ile konsuup garanti olayini teyid ettirmistim.
    Eger yurtdisindan alacaksaniz Sonynin turkiyede garantisi yok cok arastirdim zamaninda. Toshibanin ise 1 yil.
  • Ekleme
    Ne yazık ki ACER'ın Türkiye'de uluslararası servisi yok. O yüzden bu garantinin burda bir anlamı da yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.