Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu
-
-
Neyseki satışı engellemek adına o kartı kullanma zorunluluğu getirmişler 😂👍 acaba garanti olması yetiyor mu yoksa kişiye özel kod mu veriliyor denemek lazım , bende kampanya şuan gözükmüyor -
Kod kişiye özel üretilmiş standart değil
-
ilk şarta uyan birini bulmak zor olur burada
-
Ben aileden başka birinin kullanılmayan garanti kartı için alacağım kod kendi adıma kartla deneyeceğim haberdar ederim 😂👍 -
Sepette indirim olan ürünlerde sepet indirimi devredışı kalıyor böyle şaçma kampanya mı olur -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niilk şarta uyan birini bulmak zor olur burada
Ben uyuyorum
Genelde kampanya olmadığı zamanlarda bonusu kullanmama kararı aldığımdan bu gibi daha birçok faydasını gördüm.
Mesela geçen ay aramışlar, ilk 100 e 20 tl, ikinci 100 e 30tl bonus teklif ettiler, sektör sınırı olmadan.
Kısacası bonusu onların istediği gibi kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: jaswega
Sepette indirim olan ürünlerde sepet indirimi devredışı kalıyor böyle şaçma kampanya mı olurMaalesef saçmalık değil bu, her site yapıyor bunu. Bazıları bazı kampanyalarda hariç.
-
daha geçen çektim pehh beni bekliyorlarmş
-
ben şartlara uymama rağmen gzkmuyor bende -
Flasda gözüken link ekleyebilirmi, link varsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 6 Kasım 2020; 7:54:32 > -
Ben daha önce trendyolda bonus kartımı kullanmadım.Ama kampanya bende çıkmıyor. -
Trendyol gözükmüyor.
-
vay be garantiyi durduramıyoruz -
Bu şartlara uymak çok zor 😂 -
Garanti beni banladı galiba hicbir kampanya çikmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: AraxesTrendyol gözükmüyor.
Göremeyenler için kampanya baya aşağılarda kalmış uygulamada.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ilk şarta uyan birini bulmak zor olur burada |
Garantinin verdiği kodu yazdım, 50 tl indirim yaptı, Tosla ile ödeme yaptım, kabul etti arkadaşlar. |
Ben uyuyorum Genelde kampanya olmadığı zamanlarda bonusu kullanmama kararı aldığımdan bu gibi daha birçok faydasını gördüm. Mesela geçen ay aramışlar, ilk 100 e 20 tl, ikinci 100 e 30tl bonus teklif ettiler, sektör sınırı olmadan. Kısacası bonusu onların istediği gibi kullanıyorum |
Benzer içerikler
- gnc migros yemek kodu
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- lego benzeri markalar
- ceat lastik yorumları
- hepsiburada premium worldcard
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
- hepsiburada hisse yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X