ne alıyorsunuz ki hep sepette indirim yazıyor ürünlerde düşmüyor |
Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu (7. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kuponu kullanmayacak olan varsa yardımcı olursaniz sevinirim uygun bir fiyattan sepet hazir bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 12 Kasım 2020; 12:51:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Cben dün bu kampanyaya katıldım. kodu aldım. sepette deneme yaptım oldu. Yarın alış-veriş yaparım dedim. Şimdi bonus flashta kodu göremiyorum. Trendyolda da kod yok. kodu nasıl bulacam ben. Bilen var mı?
Bonus flaşta bana özel segmesinde bildirimler var orada yazıyor.
-
buldum sayende sağol. özel mesajdan da yazmışlar sağolun
-
linkteki motor yağını alacağım. 145tl. indirimden faydalanmak için 5tlik ne alabilirim kargo ücreti çıkartmayacak.
-
Hocam bu ürün 165’den 115’e düşer zaten. İndirimsiz fiyattan düşüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Clinkteki motor yağını alacağım. 145tl. indirimden faydalanmak için 5tlik ne alabilirim kargo ücreti çıkartmayacak.
-
Kampanya gözükmüyor . Bitti mi acaba?
Alınık 150/50 garanti kodu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam ben sabah alış veriş yaptım. indirimli fiyattan düştü
-
daha ucuz birşey yok mu :D ölücü modundayım.
-
az önce denedim kampanyalı ürünlerde olmuyor....kodu kullandığınız anda kampanya indirimi kalkıyor
-
Şu anda halen kod alınabiliyor mu yoksa bitti mi?
-
indirimsiz ürünlerde (kol gibi fiyatlar) geçerli. bence bomboş bir kampanya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 lira iade kampanyasıyla combo oluyor mu
İndirimi uyguladıktan sonra sepet 100 TL üzerindeyse combo olur.
-
Merhaba, elimde kod mevcut. 20 tl den yardımcı olabilirim. İyi günler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Limon AğacıGarantinin verdiği kodu yazdım, 50 tl indirim yaptı, Tosla ile ödeme yaptım, kabul etti arkadaşlar.
50 TL kodu ekledim vakıfbank kartla ssd aldım, tosla kartı henüz almamıştım, cüdan müzdan tosla derken az daha ürün alıp üste nakit alacaktık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X