< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu (6. sayfa)
-
-
500 değil 800 alt limit 75 bonus olması lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
500 e 75 1000 e 100
Bende çıkmıyor enteresan
-
indirim kodunu aldım sepette de düştü ödeme ekranında tosla ile 3d mesajı gelmediği için hem sipariş onaylanmadı hem indirim kodu kullanılmış hale geldi. trendyol ile konuştuğumda kodu veren firma ile görüşün diyor garantinin bir daha vereceğini sanmıyorum başına böyle bir olay gelen var mı yardımcı olursa sevinirim.
-
Aynısı oldu bende de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siparisi de askiya aldilar. Hem kod gitti hem siparis yalan oldu.
Trendyol iyice bokunu cikardi.
Ben uydum bu sartlara.Baska kartlar ile yapiyordum.Cuzdan,ve diger bana ozel firsatlar ile cok uyguna geldi😃.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 10 Kasım 2020; 15:49:17 >
Yine denedim kod tekrar aktif oldu.
-
Trendyol go denilen hızlı market alışverişinde kodu kullandım. Geçerli oldu ve sanal karta o limitte para attım. 3d secure kodu geliyor giriyorum hemen artından şu hatayı veriyor.
Cüzdana 10 lira atayım dedim. Bu seferde böyle bir hata veriyor. Her yerde geçen sanal kart burada geçmiyor mu? Asıl kartı girmeye mi zorlamaya çalışıyorlar anlamış değilim. Şikayetvar'da başka kişiler de aynı hatayı almışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 10 Kasım 2020; 20:10:36 >
-
Kuponu bir tanidigimda alsam kullabilirmiyiz?
Birde kupon tum kategorilerde gecerlimi ?
Alınık 1 veya 2 adet
garanti 150/50 kodu
Ben o şekilde alıp kullandım Kendi kartimla alışveriş yaptığım için kod kampanyası tanimlanmamisti.Kullanmayan birinden aldim kullandım.Katagori seçmiyor sanırım 👍
Dun girdigim kod nosuna yanlis dedi ?
Arkadaşlar kodu giriyorum indirim düşüyor fakat ödeme yap dediğimde kampanya kodu hatalı uyarısı alıyorum???
-
1 tane elimde var
ben dün bu kampanyaya katıldım. kodu aldım. sepette deneme yaptım oldu. Yarın alış-veriş yaparım dedim. Şimdi bonus flashta kodu göremiyorum. Trendyolda da kod yok. kodu nasıl bulacam ben. Bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük C -- 12 Kasım 2020; 10:47:34 > -
Garanti müşteri hizmetleri ara
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X