Şimdi Ara

Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
23
Favori
18.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı karta sahibim. Biraz aşağıda kalıyor kampanya. Link işe yaramıyor, arama yerinde de çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Son 6 aydır Trendyol dan sipariş verilmemiş olması gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsa kampanyaları kontrol edin ortalarda bir yerde bulursunuz. Link ile veya Trendyol şeklinde aratmayla bende bulamamıştim 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hissedersin kullanıcısına yanıt

Haydaaa ben verdim galiba oradan bişeyler almıştım. 65 TL lik bir üründe galiba ondan çıkmıyor.

• Kod hala kullanılabiliyor mu? Ben kodu ekledim. Sepette düşmedi. Tekrar trendyola gir çık yaptım. Bu seferde kod kullanıldı diyor. Bu tür şeyler başına gelen var mı? Nasıl kullanabiliriz kuponu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omercem85

Kod hala kullanılabiliyor mu? Ben kodu ekledim. Sepette düşmedi. Tekrar trendyola gir çık yaptım. Bu seferde kod kullanıldı diyor. Bu tür şeyler başına gelen var mı? Nasıl kullanabiliriz kuponu?

Hocam bende kullanamadim kod kullanildi dlyor sepette dusmuyor

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Tekrar Müşteri hizmetlerini ararsanız, sonuçlarını buradan yazabilir misiniz?

• Uygulamada sipariş esnasında hata verdikten sonra bende de kod kullanıldı hatasını verdi. yaklaşık 1 saat sonra kod tekrar aktif oldu. Bu olay 3 defa tekrarlandı sonra pc den denedim sepet hatası verdi kodu tekrar girdim siparişi tamamladım az önce.

@askmen3755

@Omercem85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 9 Kasım 2020; 5:11:15 >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok çok teşekkürler. Sabah tekrar deneyeyim kodu o zaman.

• digitech kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hala aynı düzelmemiş bugun gün içerişinde düzelir inşallah olmazsa müş hiz uğrasacaz

• İndirim kodunu girince sepet indirimleri düşüyor. Sizde de böyle mi oluyor ?

Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu
    Garanti kredi kartı sahiplerine Trendyol'da geçerli 150 Tl üzerine 50 Tl indirim kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan281 -- 9 Kasım 2020; 18:49:15 >

• bugrahan281 B kullanıcısına yanıt
    Evet. Yukarıda bazı arkadaşlarda yazmıştı. Garanti kodunu girince, sepet indirimlerini iptal edip saçma sapan bir şey oluyor.

• Her kuponda boyle bu durum garanti kuponuyla ilgisi yok. Sepet indirimleriyle indirim kuponları birlesmez. 10 liraya satan varsa alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 9 Kasım 2020; 21:20:36 >
  • Arkadaşlar, garanti yeni açılmış bonus kredi kartı için aidatı hangi ay alıyor? Akbank gibi 2. ay mı?

• Bu kampanya bonus flaşta görüntülenmiyor diyor

• 15 liraya satan varsa alabilirim

• Arkadaşlar misal n11 de 500tl üzeri garanti pay alışverişinde 75tl bonus veriyor. Ama katılmak için bonus flaş da görünmüyor kampanya? Sms ilemi aktif ediyorsunuz?

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt

• Katılım Bonus flaş üzerinden link attım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.