Aynı karta sahibim. Biraz aşağıda kalıyor kampanya. Link işe yaramıyor, arama yerinde de çıkmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aynı karta sahibim. Biraz aşağıda kalıyor kampanya. Link işe yaramıyor, arama yerinde de çıkmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Haydaaa ben verdim galiba oradan bişeyler almıştım. 65 TL lik bir üründe galiba ondan çıkmıyor. |
Hocam bende kullanamadim kod kullanildi dlyor sepette dusmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygulamada sipariş esnasında hata verdikten sonra bende de kod kullanıldı hatasını verdi. yaklaşık 1 saat sonra kod tekrar aktif oldu. Bu olay 3 defa tekrarlandı sonra pc den denedim sepet hatası verdi kodu tekrar girdim siparişi tamamladım az önce. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 9 Kasım 2020; 5:11:15 > |
İndirim kodunu girince sepet indirimleri düşüyor. Sizde de böyle mi oluyor ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan281 -- 9 Kasım 2020; 18:49:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 9 Kasım 2020; 21:20:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, garanti yeni açılmış bonus kredi kartı için aidatı hangi ay alıyor? Akbank gibi 2. ay mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |