Bildirim
Garanti para kart Bonus her 150 e-ticarete 10 TL Bonus Toplam 30 TL Bonus
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıcak Fırsatlar Gruptan ayrıldı...
-
güzel kampanya teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 1 Mart 2021; 17:59:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.güzel kampanya teşekkürler
Kampanya çalışıyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bereket versin teşekkürler
-
geçen hafta şubeden hesap açtırmıştım, kartı gelmeden kullanamıyoruz değil mi?
-
Teşekkürler. -
Hocam link bırakabilir misiniz -
Teşekkürler. -
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000043476
www.garantibbva.com.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bu kampanya ne zaman bitecek çok merak ediyorum, Piu bu ay itibariyle bitti sağolsun forumdaki bazı şerefler sayesinde.
Konu sahibine de bu tarz konular açarak, şereflerin buraya gelmesine ve ifşa da bulunmalarına katkı sağladığı için teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
**Yine söylüyorum sektör şartı olmayan kampanya konularını forumda açmayın lütfen 🙏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bakalım bu kampanya ne zaman bitecek çok merak ediyorum, Piu bu ay itibariyle bitti sağolsun forumdaki bazı şerefler sayesinde.
Konu sahibine de bu tarz konular açarak, şereflerin buraya gelmesine ve ifşa da bulunmalarına katkı sağladığı için teşekkür ediyorum. Saygılarımla. **Yine söylüyorum sektör şartı olmayan kampanya konularını forumda açmayın lütfen 🙏 |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X