Bildirim
GARANTİ PARACARD HAKKINDA ACİL LFTN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yokmu CVP VERİCEK OLANN :((((( -
sorun yaratmaz, faizde işlemez. hesabını kullanmadığın müddetçe. yalnız hesabında 1 gece para kalırsa o zaman yandın. otomatik olarak işletim ücretini çekerler. -
HESABI ARA SIRA CEPBANK İŞLEMİ İÇİN PARA ATIYORUM CEPBANKA GÖNDERİYORUM BAKİYE 0 KALIYOR...TEK KORKUM BİRKAÇ ARKADASLA KONUSTUM YA BENLE KAFA BULDULARR O HESAP KESİM ÜCRETİNE FAİZ GELİR DİYE BENDE ONDAN TIRSTIM YOKSA HESAP KESİM ÜCRETİNİ ÖDERİM O SORUN DEĞİL ALLAH RAZI OLSUN HALISAKAL SAOASIN -
hazır konusunu bulmusken bende bişey sorucam .
1 ay once falan yada daha fazla her neyse , tim e gıttım ve cıkardım kartı . Geçen gün garantiden telefon geldı adresımı ıstedı cep-t para kartınızı teslım edıcez diye bu turkcelın verdıgı ne oluyor ? garantının verdıgı ne oluyor ? Zaten garantıden gelen kartı almam uzun sürücek okulumdayım cunku kart evıme gıdıcek . Şımdı bu turkcelın verdıgı kartla işlemleri yapabılır mıyım ? Netten alısverıs falan sorun olmaz değil mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X