Şimdi Ara

Garanti paracarda para gelir gelmez hesap işletim ücreti alırlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim paypalda 25 tl para vardı onu garanti bankasının paracard ına aktardım paracard dada 23, kr varmış onu hesap işletim ücreti diye almış garanti bankası paypaldan karta para 5 gün içinde geliyor para gelir gelmez hesap işletim ücreti diye parayı alırlar mı?

• Alır hesaba para girişi olduğu an hesap işletimi keser.
    Ben sırf bu çakallık için Finansbank en para hesabımı kullanırım. Kuruşuna kadar paran durur. Kesilme vs yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti'den hesabın varsa iGaranti'ye geçir dostum. Hesap işletim ücreti-kart ücreti kesilmez!
  • igarantide kart ücreti de var.
    igaranti kredi kartından ilk birkaç ay 1,75 TL aylık ücret aldılar sonradan almamaya başladılar
    heralde bunu da yıllık olarak almaya karar verdiler ne zaman alacaklar diye beklemedeyim.
  • hocam ilk sorum Lene adlı arkadaşa finansbank en para banka kartı olarak mı kullanılır yoksa kredi kartı falan mıdır bi açarmısınız

hocam garanti de ücret alıyor galiba ve igaranti hesabı para almıyormu ve ben ona geçirirsem kredi kartı yerine mi banka kartı yerine mi kullanıcam teşekkürler arkadaşlar
  • Finansbank enpara hesabı kartını yani kredi kartı olarak kullanamazsın.(banka kartı olarak düşün )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Finansbank enpara hesabı kartını yani kredi kartı olarak kullanamazsın.(banka kartı olarak düşün )

saolun hocam aldım encard ım geldi teşekkür ederim
    avanjtajlı bir kart
    ücret falanda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak edenler için İGaranti Kredi Kartının yıllık üyelik bedeli 23 TL arkadaşlar.
    İGaranti Paracard'ın yıllık üyelik bedeli yok.
    http://www.igaranti.com.tr/ig/urun_ve_hizmet_ucretleri.page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 10 Temmuz 2015; 11:14:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.