Şimdi Ara

garanti sorunu(jant)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar.2008 civic sedan arabam var.ve buna dışardan çelki jant taktırmayı düşünüyorum.acaba bu durumda servis garantimi bozarmı.bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.birde 15 lik pw marka bir jant beğendim.marka hakkında bilgisi olan varmı,internette aradım taradım bişi bulamadım bu marka hakkında.yardımınız için teşekkürler.

• servis onaylı jant taktırmamanız halinde garanti kapsamı dışına çıkarsınız..
  • lastik çapını değiştirmediğin taban alanını mevcut olarak üst modellerde sunulan değerin üstüne çıkarmadığın sürece bir başka değişle max taban genişliği hondanın civic sedanlara herhangi bir donanımda taktığı kadar olur ve lastik çapınıda ona göre ayarlarsan servis ses çıkartamaz garanti konusunda
  • bilgiler için teşekkürler.servislerin ne yapacağı belli olmaz diyerekten önce servise gitmek gerekecek anlaşılan.
  • hondanın orjinal 15'' cantı var. Aksesuarlar arasında mevcut. Eger bunu takarsan bir problem cıkmaz
  • ama hondanin orjinal jantlari normal jant fiyatlarinin 2 kati
  • Aracın dream sanırım neden 15" takmak istiyorsun tavsiyem 16" üstelik aracın stabilitesinide arttırmış olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Aracın dream sanırım neden 15" takmak istiyorsun tavsiyem 16" üstelik aracın stabilitesinide arttırmış olursun.

bi de lastik masrafı olmasın diye olabilir mi?
  • işte arabayı alırken bunları baştan hesaplayıp ona göre almak lazım, sonradan yok garanti bozulurmu, yok şu pahalı bu ucuz, yok servis ne der....uğraştırıyor insanı
  • bi de fulün fulü diye bi tabir var ,
    onda neler farklı acaba :) yada bu tabirin tersi ne acaba , fulün boşu mu , boşun fulümü , boşun boşumu , ne bu bee :)
  • onu izim bıçkın galericiler türetti, full kavramı değişkendir, hiç bir zaman tam full bir araç yapılamaz, mutlaka bir sonra çıkan daha farklı donanımlar bulup yükleyecek ve full kavramı değişecektir, hiç bir şey kalmayıncada yağmur sensörü, otomatik yanan far sensörü gibi aslında hiç ama hiç bir işe yaramayan sadece kandırmaca ve para tuzağı olan özellikler icat ediyorlar, Avrupalı sigara içmiyorsa arabadaki çakmağı bile almıyor ve tabiki parasını da ödemiyor, biz türkler, kullanmadığımız tamamen gereksiz pek çok şeye para ödemeye çok meraklıyız
  • WAOWW EDEBİYATA DA GİRMİŞSİN KARDEŞŞŞ.

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

bi de fulün fulü diye bi tabir var ,
    onda neler farklı acaba :) yada bu tabirin tersi ne acaba , fulün boşu mu , boşun fulümü , boşun boşumu , ne bu bee :)
  • full+full= donanım full + depo full
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

işte arabayı alırken bunları baştan hesaplayıp ona göre almak lazım, sonradan yok garanti bozulurmu, yok şu pahalı bu ucuz, yok servis ne der....uğraştırıyor insanı

dediğin gibi üst modellerini düşündüm ama aradaki fark çelik jantlar ve perde hava yastıklarından ibaretti.sadece bu ikisi için üst model almak anlamsız geldi.
  • jant servisten alınınca 18bile uygun
    yanlız 2 yerine 5 ödemek şartıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotho

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

işte arabayı alırken bunları baştan hesaplayıp ona göre almak lazım, sonradan yok garanti bozulurmu, yok şu pahalı bu ucuz, yok servis ne der....uğraştırıyor insanı

dediğin gibi üst modellerini düşündüm ama aradaki fark çelik jantlar ve perde hava yastıklarından ibaretti.sadece bu ikisi için üst model almak anlamsız geldi.

yok yok biraz daha fazla...mesela sunroof, mesela tweeterler , mesela vsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.