Şimdi Ara

Garanti süresi geçikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler teleservice denilen sahtekarlara ocakta atrix telefonumu yolladım. Hadi 1 ay garanti süresi sonrasında gelmedi dedim biraz bekleyeyim mart oldu ses seda yok sonrasında gittim dava açtım 1.5 aydır bekliyorum diye tüm fatura belge kargo gönderisini her şeyi verdim para iadesi için orda da en fazla 3 ay içinde açıklanır dediler. Davayı açarken yasal faiz istiyorum diye ekledim ama onun için başka yere başvuracaksın dediler. O işi nasıl yapacağımı bilen var mı ? Twitter adresinden müşteri temsilcisini geçen ay buldum 1 hafta konuştuk sonunda ikna ettim parayı yollamaları için iban neyin her şeyi verdim. Ama kadın muhasebeye BİLDİRECEĞİM dedi ama hala para gelmedi kaldım böyle neredeyse 5-6 aydır yok telefonum.Hani bir ay içinde 600 lirayı muhasebeden çıkartamadılar mı bu iş bu kadar uzun mu sürüyor bilmiyorum ama işini çok boşverircesine yaptıkları belli. Müşteri hizmetlerini 20 dakika boyunca kesintisiz aradım giden TL ile yeni telefon alırdım resmen ama açan eden yok :(

Sizde nerelere başvuracağımı söyleyin de şu halsiyetsiz heriflere dersini vereyim büyük bi yasal faiz cezası ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.