Bildirim
GARANTİDEN BİR TÜRLÜ DÖNMEYEN LUMİA 535
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her allahın günü arayın ve mahkemeye vereceğinizi söyleyin,telefonsu kalıp mağdur olduğunuzu anlatın işlemleri hızlandırırlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu açıp söveceksin.. Başka yolu yok valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam erkek çıksa telefona agzıma geleni derim ama bayan çıkıyor ukala ukala yapcak bişey yok bekliçeksiniz diyor ve kapatıyor müşterinin yüzüne kapanan telefonu ben bu teleservicede gördüm -
Bana üç ay sonra gönderdiler.
Teleses'e kardeşimin telefonunu bıraktıktan 4 ay sonra aldık. Üstelik mekanda kapanmış telefonda hiç alakası olmayan bir yere bırakmışlar. Kargo firmasının peşine düşmesem telefonu bulamayacaktık.
teleses degil hocam bizim firmanın adı teleservice daha göndermediler bekliyoruz bakalım -
Soeun neydi telefonda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iismetbeyy
teleses degil hocam bizim firmanın adı teleservice daha göndermediler bekliyoruz bakalım
Farklı olduğunu biliyorum. Teleses de yetkili servis, fikir edinmen için yazmıştım. -
ekranda piksel hataları vardı arka kamerada bozukluk vardı -
Hergün hergün aramak işe yaradı telefon kargoya verilmiş mutlu sona az kaldı teşekkür ederim arkadaşlar :D -
Son durum ne ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonsuz kalacağımı bildiğim için servise yollamamıştım. Artık yollamam da zaten.
L535 yerine L540 yolladılar iki ay beklettiler bundan sonrada yollamam artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X