Şimdi Ara

GARANTİLİ İPHONE TELEFONLARINIZ YETKİLİ SERVİSTEN SIFIRLANIR....SIFIR & 2. EL TÜM İPHONE MARKA TELEFONLARINIZ ALINIR/SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
6
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Apple #Cihaz
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Garantisi devam eden ekran , kasa kırık , eğik vb tarzında sorunu olan tüm iphone lar yetkili servisten değişim cihazı yapılır.detaylar ö.m

Sıfır veya ikinci el Tüm İphone lar alınır satılır fiyat lütfen pm veya telefon ile ulaşın.

Ankara dışında olursanız önce havale yapamam. O yüzden Ankara içi olması hem alıcı hemde satıcı için daha güvenilir olur.

Kutulu faturalı türkiye cihaZı, orijinal aparatlı cihazları tercih ediyorum alım için .

Herkese iyi günler

Onur

05553022978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 2 Temmuz 2017; 21:38:58 >

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erl8787 -- 7 Ocak 2016; 9:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar abicim telefon piyasasında gördüğüm en dürüst insansın. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz kendisinden👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: hounter

Hayırlı satışlar abicim telefon piyasasında gördüğüm en dürüst insansın. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz kendisinden👍👍

Sağolasın kardeşim ama abartıyorsn yinede sağolasın

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanham -- 4 Ocak 2017; 15:9:54 >
  • İphone 7 sıfır gıbı bır bucuk aylık kaca alırsınız 128 gb

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyclist -- 31 Ocak 2017; 11:46:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a1661 32 gb 7 plus mat black var elimde yurtdışı imei kayıtlı. 3500e veririm. aralık 14 te satın alındı.
  • Onur Bey bu forumda çok güvenilir bir arkadaştır, her türlü konuda yardımcı oluyor, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_garret

Onur Bey bu forumda çok güvenilir bir arkadaştır, her türlü konuda yardımcı oluyor, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim hocam

İnşallah alışverişimiz devam eder

• satış yapıyorsanız 7plus 128 jetblack arıyorum elinizde varsa 0 kapalı kutu yada çiziksiz özel mesaj
  • p.m. gönderdim, iyi satışlar dilerim.
  • Konuda mesajım bulunsun

• Lazım olacak, park edeyim ben de şuraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.