Şimdi Ara

@@ GARANTİLİ NOTEBOOK TAMİRİ VE OTOMATİK BGA MAKİNESİ İLE (EKRAN KARTI,KUZEY,GÜNEY)CHİP DEĞİŞİMİ @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  @@ GARANTİLİ NOTEBOOK TAMİRİ VE OTOMATİK BGA MAKİNESİ İLE (EKRAN KARTI,KUZEY,GÜNEY)CHİP DEĞİŞİMİ @@

[size=4]
    EKRAN CHİPİ VE DEĞİR MARKA DEĞİŞİMİ VE ELEKTRONİK DEVRE ONARIMDA TEKNOLOJİ KULLANILMAKTADIR.

@@ GARANTİLİ NOTEBOOK TAMİRİ VE OTOMATİK BGA MAKİNESİ İLE (EKRAN KARTI,KUZEY,GÜNEY)CHİP DEĞİŞİMİ @@

BGA REWORK STATİON (BGA CHİPSETİ DEĞİŞİM İSTASYONU)

ARIZALI NOTEBOOK-NETBOOKlarınız (BGA REWORK STATİON)(BGA CHİPSETİ KUZEY KÖPRÜSÜ-GÜNEY KÖPRÜSÜ-EKRAN KARTI CHİPSETİ İSTASYONU) ile değişimleri yapılmakta olup,
    cihazlarınız güvenli ve profesyonel ellerde onarım yapılmaktadır.(notebook ların durumlarını detaylı olarak anlatırsanız durumlarınına göre fiyat verilerek sizin onayınız olmadan cihazınız onarım yapılmaz. )

HER MARKA VE MODEL NOTEBOOK NETBOOK ve CHİPSETİ DEĞİŞİMİ TAMİRİ LCD MONİTOR TAMİR BAKIM ONARIM YAPILIR.

ARIZA TESPİT ÜCRETSİZ OLUP FİYAT BİLGİSİ VERMEDEN VE ONAY ALMADAN ARIZA ONARILMAMAKTADIR.

]ARIZALARINIZ ÇOK UYGUN FİYATA VE GARANTİLİ OLARAK YAPILIR

FİYAT İÇİN LÜTFEN TELEFONLA İRTİBATA GEÇİN ...............

ÜSTÜN BİLGİSAYAR
    BAYINDIR 2 SOK. NO: 33 - 5 KIZILAY - ANKARA
    TEL : 0312 432 16 42
    http://www.ustunnotebook.com/ankara-notebook-tamiri/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Bende birkaç laptobumu gönderdim
    Temiz çalışan güvenilir Arkadaştır.
    Ürünlerinizi güvenle teslim edebilirsiniz

Saygılar
  • TEŞEKKÜRLER.
  • Hayırlı işler.

http://forum.donanimhaber.com/m_49183914/tm.htm

Sony vaio fz11m model cihazım linkteki konunun ikinci mesajındaki ekranla açılmakta,

WIN7 işletim sistemi normal başlamakta ve çalışmakta,

windows pencereleri normal gözükürken video ve resim pencereleri kırmızı mavi dikey şeritler ile karışık görünmekte,

Cihazın normal grafik belleği 256MB iken dxdiag vb yazılımlarda 8MB görünmektedir.

Tahmini maaliyet - ulaştırma ve onarım garantisi hakkında detaylı (yakın zamanda aynı arızanın tekrarı halinde ne olacak, garanti süreniz ne kadar vb.) bilgi verirseniz cihazı kesin arıza tespiti için hemen gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-o-l-g-a -- 6 Ocak 2013; 15:26:28 >

• Bir üst mesajdaki arıza üstün bilgisayarda ekran kartı chipseti değiştirilerek onarılmıştır. Ürün üstün bilgisayarın anlaşmalı olduğu kargo ile gidiş-geliş 11TL karşılığı ulaştırılmış ve toplam 1 haftada aynı arızaya karşı 3 ay garantili olarak onarılmıştır. Chipset değişimi için uygun fiyat ve güvenilir bir servis arayanlara şiddetle tavsiye ederim.
  • Peki anakart'a BGA Rework yapıldığı nasıl anlaşılır? Çünkü servise verdiğim laptopa artık ekran kartını tanıtamıyorum ve ekran kartımı BGA ile değiştirip ellerindeki işe yaramaz arızalı olanı taktıklarını düşünüyorum. Şuan Onboard INTEL HD Graphics kullanılıyor yalnızca..
  • iyi günler ,
    t-o-l-g-a bey belirttiğiniz sorun ekran kartı chipsetinizin arızalanmasından kaynaklanıyor ,erkan kartı chipsetinizin değiştirilmesi gerekiyor ,ankara dışında iseniz bizim anlaşmalı kargomuzdan faydalanarak indirimli olarak da gönderebilirisiniz ,eğer isterseniz çıkan bozuk chipide göndeririz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Ben Asus N53SN-SZ024V kullanıyorum. Daha önce güney çipi değişti ama sorun yine çözülmedi. Bilgisayarda optik sürücü yerinde 2. HDD bulunuyor. Sorunum şu: Bilgisayar ısınmaya başladığı zaman 2. HDD'nin bulunduğu sata portu çalışmıyor. Bilgisayar soğuduğu zaman tekrar çalışmaya başlıyor. Dediğim gibi güney çipi değişti fakat sorun hala devam ediyor. Bu problemi nasıl çözebiliriz?
  • iyi günler ;

Belirttiğniz sorun tammen güney köprü chipinin arızalı olmasından kaynaklanıyor ,
    muhtemenlen chipsetiniz değiştirilmemiş eğer değiştirilmiş olsaydı belirttiğiniz sorun tammen ortadan kalkmış olurdu ,
    isterseniz servisimize getirin detaylı kontrolden sonra net olarak arızayı size bildirelim.
  • Merhaba,

Aslında güvendiğim bir bilgisayarcıya vermiştim bilgisayarı, güney çipsetini değiştirdiğini söyledi. Bu sorunun tek nedeni güney çipseti midir? Bir de İstanbulda ikamet ediyorum, bu aralar bilgisayar lazım olduğu için çok uzun süre bilgisayarsız kalamam. Size gönderirsem yaklaşık kaç günde halledilir0
  • kargo dahil 3 yada 4 gün içinde elinizde olur
  • İyi günler uyku modundaki toshiba c640-11m cihazım uyku modundan çıktıktan sonra çok yavaş çalışmaya başladı bende fişi söküp tekrar çalıştırdım fakat açılmadı tüm çevre birimleri ram hdd ne varsa farklı bi yerde denedim çalışır durumda fakat bilgisayar güç tuşuna basıldığında ışığı yanıp sönüp fanıda anlık dönüp elektriği kesiyor sonra elektrik bağlantısını kesene kadar aralıklı olarak açıp kapıyor biosa bile ulaşamıyor daha sonra söküp kuzey köprüsüne uzaktan 30 saniye fön makinesi tuttum 2 kez açıldı bilgisayar fakat 3. olmadı.Bir dahada denemek istemedim sanırım sağlıklı çalışması için reball işlemine ihtiyacı var bunun ücreti nekadara mal olur. 180 liraya çin üstünden anakart komple getirtedebilirim eğer tamir beni bir iki sene daha idare etmezse anakartı almamı tavsiye edermisiniz?Biraz uzun oldu kusura bakmayın forum kurallarınıda bilmiyorum eğer ücret yazılması yasaksa özelden fiyat ve tavsiye verirseniz sevinirim.

• İyi günler ;
    Bu fiyatlara anakart temin edebiliyorsan anakart değişimi yapman daha mantıklı , yalnız yurt dışından alacağın anakartın sağlam ve sorunsuz olacağının garantiside yok tabii ,ayrıca gümrükte takılıp vergi + kdv vs. gibi masraflar çıkabilir bunlarıda dikkate alman gereklidir.

Sizin laptoun tamir ücreti ise ortalama 130 tl masrafı tutar karar sizin isterseniz gönderin tamrini yapalım isterseniz anakartı alın .
  • Merhabalar. Bende de ekran çipi arızalı benq r-56 laptop var. Kafasına eserse görüntüyü veriyor ve görüntüyü verdiğinde yarıda kesilme olayı olmuyor ama kapat aç yapınca görüntü tekrar bembeyaz olabiliyor. Galiba ekran çipinde arıza yok çipin lehimlerinin yenilmesi lazım. Bu işlemi kaça yapıyorsunuz?
  • wanted007 pm attım.
  • elimde hp dx2000 notebook var. görüntü yok. açılışta 1 uzun 2 bip sesi 1 kez veriyor. hdd işi yanıp sönüyor. hata açıklamalarında ekran kartını gösteriyor. ekran kartı BGA reballing onarımı yapılarak çözülebiliyormuş. reballing ve çip değişim fiyatlarını öğrenebilirmiyim. ekran çipi nvidia.
    reballing yapınca sorun tekrarlar mı? en güvenilir yöntem nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.