Şimdi Ara

Garantisi Devam Eden Orj Kutulu Telefonuma İMEİ Kopyalanmiştir Mesaji Geldi.Ne Yapmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu yanliş yere açtıysam özür dilerim.Forumu araştirdim en uygun yer burası gibi geldi.Soruma gelince ;

Bugun Samsung B7510 Marka Telefonuma ''xxxx İMEİ numarasi KLONLANMİŞTİR.Cihaz 30 gün içerisinde kapatılacaktir'' diye mesaj geldi.Telefonu 5 ay önce ikinci el aldim.Kutusu garanti belgesi kitapciklari vs hepsi duruyor bir faturasi eksik.Telefonun arkasında yazan,*#06# de göüzken garanti belgesinde ve kutusunda yazan imei numaralari ayni.Üstelik 2014 e kadar garantisi devam ediyor..Bu durumda ne yapmaliyim? Daha önce başina bu tarz bişey gelenlerden yada tecrübesi olanlardan fikir ve görüşlerini bekliyorum.. Saygılarımla.

Garantisi Devam Eden Orj Kutulu Telefonuma İMEİ Kopyalanmiştir Mesaji Geldi.Ne Yapmali?

• Pederede gelmişti o mesajdan geçen sene. orjinal sıfır samsung ürünüydü. Sonra ne olduysa telefon kapanmadı, ben mesaj geldiği ilk gün ime sorgulatıp aynı imeye sahip 3 telefon olduğunu görmüştüm. sonradan diğer ikisi gitti halen kulanıyor peder telefonu. Galiba BTKya ilk kaydı yapılan imei muhafaza edip sonrakileri kapatıyorlar öyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boox

Pederede gelmişti o mesajdan geçen sene. orjinal sıfır samsung ürünüydü. Sonra ne olduysa telefon kapanmadı, ben mesaj geldiği ilk gün ime sorgulatıp aynı imeye sahip 3 telefon olduğunu görmüştüm. sonradan diğer ikisi gitti halen kulanıyor peder telefonu. Galiba BTKya ilk kaydı yapılan imei muhafaza edip sonrakileri kapatıyorlar öyle bir şey.

aslında son dediğiniz mantıklı ama benim başıma gelen olayda telefonum faturalı olduğu halde sadece kendi hattımla kullanabileceğim söylenmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son3R_39

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanliş yere açtıysam özür dilerim.Forumu araştirdim en uygun yer burası gibi geldi.Soruma gelince ;

Bugun Samsung B7510 Marka Telefonuma ''xxxx İMEİ numarasi KLONLANMİŞTİR.Cihaz 30 gün içerisinde kapatılacaktir'' diye mesaj geldi.Telefonu 5 ay önce ikinci el aldim.Kutusu garanti belgesi kitapciklari vs hepsi duruyor bir faturasi eksik.Telefonun arkasında yazan,*#06# de göüzken garanti belgesinde ve kutusunda yazan imei numaralari ayni.Üstelik 2014 e kadar garantisi devam ediyor..Bu durumda ne yapmaliyim? Daha önce başina bu tarz bişey gelenlerden yada tecrübesi olanlardan fikir ve görüşlerini bekliyorum.. Saygılarımla.

Bana geçen yıl w995 kullanırken gelmişti böyle mesaj bende btk yı aradım benim cihaz faturalı garantili bir cihaz dedim karşıdaki yetkili kişi bazen yanlışlıkla böyle mesajlar gönderilebiliyor dedi ve cihazınızda herhangi bir sıkıntı olmaz dedi cihaz kapanmadı ben ondan sonra 6 ay dahd kullanıp sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

quote:

Orijinalden alıntı: boox

Pederede gelmişti o mesajdan geçen sene. orjinal sıfır samsung ürünüydü. Sonra ne olduysa telefon kapanmadı, ben mesaj geldiği ilk gün ime sorgulatıp aynı imeye sahip 3 telefon olduğunu görmüştüm. sonradan diğer ikisi gitti halen kulanıyor peder telefonu. Galiba BTKya ilk kaydı yapılan imei muhafaza edip sonrakileri kapatıyorlar öyle bir şey.

aslında son dediğiniz mantıklı ama benim başıma gelen olayda telefonum faturalı olduğu halde sadece kendi hattımla kullanabileceğim söylenmişti

Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim.Bugun bende BTK yi aradım kurum olarak birşey yapamayacaklarini garanti belgesinde ve faturada yer alan kaşe basılı yeri (satın aldıgınız yeri) aramam gerektiğini söylediler.Aradim abi kullandıgın hat kımın ustuneyse kımlık fotokopısı ve garantı belgesı fotokopısını gonder tek numaraya actırırz ama hiç ugraşma imei çaktir gitsin daha rahat olur dedi Bu nasil bir sistem abi malima malim diyemiyorum

• aynen bana da olan buydu adam doğru söylemiş btk nın başındaki dangalağın imeisini bulup çakmak lazım başına gelirse doğruyu görür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.