Şimdi Ara

garantiye vermeden önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce vatan'dan aldığım samsung notebook'umu ekran kartından dolayı garantiye vereceğim. Bundan önce birkaç sorum olacak.

1)Garanti belgem var ama faturamı bulamadım. Bir sorun oldu mu? İnternette mağazanın faturayı 5 yıl saklamakla hükümlü olduğunu gördüm ne kadar doğru?

2) 2 ay önce notebook'un içini temizletmiştim adam garantisi gider demişti. Fakat başka birine daha sorduğumda eğer temiz yaptılarsa farketmezler demişti. Altta hiç garanti etiketi vs. yoktu. Ram bölgesine ve wireless bölümüne bakabildiğim kadarıyla hiç çizik iz etiket izi vs. yok. Zaten iade yapmayacağım, ekran kartında olan donanımsal bir hatayı düzeltmeleri için veriyorum.

3) Bunlardan başka vermeden önce yapmam gereken bir şey var mı? (vidaları sıkmak, klavyeyi temizlemek vs.)

Bunlar dışında bilgisayarın dış malzemesinde hiçbir göçük, çizik yok. Sadece windows 8'den format attım
    Teşekkürler

• Notebook açıldıysa garanti dışıdır kullanıcı hatasına girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gatruno

1 yıl önce vatan'dan aldığım samsung notebook'umu ekran kartından dolayı garantiye vereceğim. Bundan önce birkaç sorum olacak.

1)Garanti belgem var ama faturamı bulamadım. Bir sorun oldu mu? İnternette mağazanın faturayı 5 yıl saklamakla hükümlü olduğunu gördüm ne kadar doğru?

2) 2 ay önce notebook'un içini temizletmiştim adam garantisi gider demişti. Fakat başka birine daha sorduğumda eğer temiz yaptılarsa farketmezler demişti. Altta hiç garanti etiketi vs. yoktu. Ram bölgesine ve wireless bölümüne bakabildiğim kadarıyla hiç çizik iz etiket izi vs. yok. Zaten iade yapmayacağım, ekran kartında olan donanımsal bir hatayı düzeltmeleri için veriyorum.

3) Bunlardan başka vermeden önce yapmam gereken bir şey var mı? (vidaları sıkmak, klavyeyi temizlemek vs.)

Bunlar dışında bilgisayarın dış malzemesinde hiçbir göçük, çizik yok. Sadece windows 8'den format attım
    Teşekkürler

1-Vatan garanti belgesine bakmıyor faturaya bakıyor. sorun çıkartabilir.
    2-İçini niye servis dışında bir yere temizlettinki? garanti %99 çöp oldu
    3- zaten garanti olsa bile senden para alıcaklardır. ekran kartı değişimi yaparlarsa 500tl gibi ücretler ödeyebilirsiniz çünkü anakart değişcek

• Denemeye bile değmez diyorsanız, haklısınızdır. Yine de biraz araştırıyım samsungun garanti etiketini nereye koyduğunu ya da temizlettiğim yere sorarım. Ve evet garanti kapsamı dışındaysa ekran kartını değiştirlirer ve çok ciddi bedel isterler ki değmez o kadar paraya. Teşekkürler ikinize de cevaplarınız için.
  • fatura + içini acmışsın vida deliklerinden bile anlıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.