Arkadasalar zen nano plusum hiç bi pc'yi tanımıyo ( 4 farklı pc de denedım). En son bu aksam programın yuklu oldugu bilgisayardan deniycem. en son o pc den sarkı atmıstım. belki programını gordugu zaman tanır die dusunuom. alet daha yeni de. PC'ye taktıgım zaman ne yapiiim? Bana bi yol gosterseniz. sorun neyden kaynaklanmış olabilir acaba. bi arkadasım, ''Olabildiğince garantiye vermemeye çalış'' dedi. kaydettiğim şarkılarıda kaybetmekte istemiom. creativede yazıcam..
aldıgın yere git bi de orda denesinler sonra garantiye versinler.
abi hiç bi pc de çalışmıyo software sorunu var alette.zaten nerde bogle sonu olmayan problem çıksa hep beni bulur ya offff
merak etme dostum garantiye ver ya tamir ederler ya da sana yeni bir alet verirler ama beklersin ve ne kadar bekleyecegin belli olmaz.
bu gidişle ogle yapcam ama neden bogle bişey olurki. alete ben bide upgrade yapmıştım 1.12.03 oldu. aletin usb kablosunuda kontrol ettim oda saglam. acaba diyorumki aletin usb konnekorundemi sorun vardır. garantiye kadikoyde TRANSDATA bilg. vercem.
kafanı yorma bak sorun gormemişssin sen gecen hafta sony a1000 6gb aldım aletin ekranında gece acayip bir ışık dalgası oluşuyordu geri iade ettim dedim sonra mpio marka fg100 alayim dedim hızlı sistem ürünü getirmeyi bırakmış kala kaldım şimdi oylece kafanı yorma olur boyle seyler
Bence direk faturanı garanti belgeni alıp, Multimedya' ya götür, gidince daha bir farklı ilgileniyorlar. Transdata ile yollarsan, biraz uzun sürebilir cihazın gelmesi. Ben yaklaşık 3 hafta sırf sıra bekledim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme