Şimdi Ara

Garantiye Yolladım Değişim Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefon iphone 6 plus alalı 1 yıl daha olmadı garantiye şu nedenle yolladım telefonu kullanırken kendi kendine dokunmatiği gidip geliyor ve garantiye yollarken videolu şekilde yolladım sizce tamir yada değişim olurmu son zamanda çok yapmaya başladı ve kendi kendine uygulama açmaya başlayınca dayanamayıp yollamıştım . ?

• Ekrani degisir en kotu ihtimal %90 yeni cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Ekrani degisir en kotu ihtimal %90 yeni cihaz

verilen yeni cihazlar tamir olmuş eski cihazlar oluyormuş doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemlu

Arkadaşlar merhaba telefon iphone 6 plus alalı 1 yıl daha olmadı garantiye şu nedenle yolladım telefonu kullanırken kendi kendine dokunmatiği gidip geliyor ve garantiye yollarken videolu şekilde yolladım sizce tamir yada değişim olurmu son zamanda çok yapmaya başladı ve kendi kendine uygulama açmaya başlayınca dayanamayıp yollamıştım . ?

Videolu şekilde nasıl yolladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

quote:

Orijinalden alıntı: nemlu

Arkadaşlar merhaba telefon iphone 6 plus alalı 1 yıl daha olmadı garantiye şu nedenle yolladım telefonu kullanırken kendi kendine dokunmatiği gidip geliyor ve garantiye yollarken videolu şekilde yolladım sizce tamir yada değişim olurmu son zamanda çok yapmaya başladı ve kendi kendine uygulama açmaya başlayınca dayanamayıp yollamıştım . ?

Videolu şekilde nasıl yolladınız?

Başka bir cihazla çekip telefona yüklemiştir. Bende aynı şekilde yapmıştım eski telefonumda ekranı değiştirmişlerdi. Eski cihazım m8di.

• Aynı problemlerden benim 6 plusı yenisiyle değiştirmişlerdi. Muhtemelen değişir

• Buyuk ihtimal degisir

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Aynı problemlerden benim 6 plusı yenisiyle değiştirmişlerdi. Muhtemelen değişir

gelen iphone kutulumu geldi ben kutuyla yolladımda bazı arkadaşlar kutusuz gönderiyor diyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemlu -- 21 Ağustos 2016; 13:57:05 >
  • nemlu N kullanıcısına yanıt
    Ben direk mağazaya gittim orda değişim yaptılar anında. Sadece yeni telefon veriyorlar kutusuz

• Aynı sorun bende de vardı. Arka kamera bozuktu. ön kamerada kayma ve dokunmatik donma sorunu vardı. Başarıya yolladım fakat kamerayı değiştirip geri yollamışlar. Yarın elimde olacak.
  • Önce yazılım atarlar tanılarda hatalara bakarlar sonra ekranı değiştirirler artık öle kolay kolay değişim olmuyor hem değişim olmasını istemeyin swap cihazlar veriliyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Önce yazılım atarlar tanılarda hatalara bakarlar sonra ekranı değiştirirler artık öle kolay kolay değişim olmuyor hem değişim olmasını istemeyin swap cihazlar veriliyor artık

zaten ekran değişirse daha iyi olur çünkü alalı 1 yıl olmadı bide başka cihaz verirlersede iyi olmaz dediğin gibi swap veriyorlar ekranında birşey yoksa kamerasında yada başka bir yerinde patlak veriyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.