Şimdi Ara

GAREN le sorununuz ne? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bilmiyorum da latede garenden ulti yedigim zaman hayattan soguyorum resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak söylemeyi unutum bide w basınca 90 zırh oluyo adamın ad si zaten 3 lvlde max 110

• arkadaşım derecelide full garen alıo çoğunlukla ZAFER
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    ya illaki var süper hero yok zaten benim derdimde o değil dediğim gibi bu bi oyun ve önemli olan oynarken keyif almak neden seçen adama 50 tane laf sıkıştırıp adamın hevesini kırıyon anlayışın için teşekkürler
  • garen prosunu çağıralım
  • Karabaltayi gectim hirpalayan cik, pasif icin ruh gomlegi ve gunatesi tamamdir... Hyper carry varsa bide civili oyun gg wp...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    ne güzel tf den kaçmışsın canın az bi anda çalılıklardan çıkıyor ve ADALEEET!
  • Geçen rankedda geldi ve tam anlamıyla oyun taşıdı. Full tank kastı hiç ölmedi bizim top+jungle birlikte adamı feedlediler laneden tanrı olarak çıktı. Ben de adc varustum elimden geleni yaptım garen bana yaklasamiyordu tflere çok iyi giriyorduk önden bir kisiyi öldürüp öyle saldırıyorduk adamlara 3 kişi gareni tutuyordu biz 2 kişi diğer 3ünü öldürüyorduk garen önce onu tutan 3 kişiyi sonra bizi öldürüyordu.

• bako39 B kullanıcısına yanıt
    işte benim gibi düşünenleri görünce mutlu oluyorum lakin bide "noob"cular olmasa insanı soğutuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

Pasifi değiştiğinden beri opi oldu garen. Oyun sonu base e gitmeden canını fullüyosun cidden. Earlyde direk tank kassan bile damage atabiliyosun.

Abartmak gibi olmasın da adam sürekli mundo ikisiyle geziyor gibi ya, warmog , ruh gömleği ile

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: lll Tyrion

Pasifi değiştiğinden beri opi oldu garen. Oyun sonu base e gitmeden canını fullüyosun cidden. Earlyde direk tank kassan bile damage atabiliyosun.

Abartmak gibi olmasın da adam sürekli mundo ikisiyle geziyor gibi ya, warmog , ruh gömleği ile

Aynen öyle
  • 20 levelin eline adc ver istemsiz kite yapar gareni öldürür
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=NRPjoPy4rGo#t=91
  • karşı takımdaki garen yüzünden oyun kaybettiğimi biliyorum
  • biozard09 B kullanıcısına yanıt
    çok yönlü bir hero ve uygun item ve büyülerle çok güzel killer alabilirsin oyun başında kendini belli ediyor eğer sağlam farm yapabilirsen oyun %90 GG
  • Atarın neden bize?
  • MetalWillNeverDie kullanıcısına yanıt
    derdimi paylaşıyorum ve acaba benim bilmediğim bişeymi biliyorsunuz diye öğrenmek istiyorum
  • Kardeş garen kendine müslüman bir tank takım savaşlarında çok etkisi olmuyor

• herofahri kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda kendini belli edersen adamlar ilk seni öldürmek isteyecektir sağlam bi tanksan onlar seni eritmekle meşgulken adc onları alabilir ayrıca arkadaşların pusu kurarak bu şekilde saldırabilir tf de dediğin gibi doğrudan dalarak bir faydası olmuyor tecrübeliysen nasıl kullanacağını bilirsin
  • al oyna kim karışır. milleitn yorumlarını ne yapacaksın. sanki kata zed... oynayanlar her oyun taşıyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.