Şimdi Ara

GAREN le sorununuz ne? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapabileceklerin kısıtlı da ondan. yani master yi de bile Q ile efsane dodge imkanın varken garen çok düz bir champ. ama yine de dariusdan daha mobil ve q oyunun en iyi slince'larından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassıno

çok yönlü bir hero ve uygun item ve büyülerle çok güzel killer alabilirsin oyun başında kendini belli ediyor eğer sağlam farm yapabilirsen oyun %90 GG

bu arada eklemeden edemicem, önce zevkine girdim diyosun sonra ki her postunda garen i övmüşsün ne iş
  • therion-x kullanıcısına yanıt
    aranan kan bulundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Low eloda taşır. Kite yapmayı bilmeyen adcler olduğu sürece çok rahat kazanırsın.

+9999 kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen oynasım da takımımda istemem pek
  • quote:

o sıkıntını sıçra ve q ile giderirsin sadece adamları iyi okuman lazım

Karsida kalista varsa napcaz hocam

• Hocam ranged champ metası nedeniyle her melee champ topta çok zorlanıyor. Güçsüz diye bir şey yok zaten. Bir de çok kolay kite yiyor. Karşıya Lissandra, Kalista falan gelirse cidden oyunu büyük bir olasılıkla kaybediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Hocam ranged champ metası nedeniyle her melee champ topta çok zorlanıyor. Güçsüz diye bir şey yok zaten. Bir de çok kolay kite yiyor. Karşıya Lissandra, Kalista falan gelirse cidden oyunu büyük bir olasılıkla kaybediyorsunuz.

haklısın

• İnsanlar, karşısında zorlandığı ve oynanması zor olmayan karakterlerle başa çıkamadıkları için seni noob olarak nitelendiriyolar yani oynları yenmenin nedeni noob olmanmış da onlar başka bir şampiyon seçseydin seni yenerlermiş gibi. Bu aynı klasik TR serverı teselisine benzer, oyun başında ne olursa olsun karşı takım genel olarak iyiyse koridorda karşısında olan kişi için "yeaa bu ... da oyun kazanıyor ya" diyen bebeler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Mobil değil ki kite yiyon

Hayalet+Youmu+Q = DEMACİAAAAAAAA !

• Beyler fikrimi değiştirdim bugün garen geldi takıma 1v5 attı bildiğin o tankladı biz vurduk

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    ömrümü yedi o kalista zaten nerden yaptılarsa onu yanaştırmıyo çok fena
  • quote:

Anlamıyom her şeye geliyo tank kasarsın veya saldırı hızı veya .. oyun başında oldukça güçlü çok kolay first blood alırsın ... 10 farklı rehber çıkartırsın (istersen) ... bazen pasifi sayesinde b atmadan canını fulleyebiliyosun ... oynaması kolay ve zevkli çok yönlü bi şampiyon dercelide banlanmadığı için tercih etmeyi düşünüyorum ama başlıyo yine veledler noob diye yani illa kendimi kanıtlamak için katayla yasuoyla zedlemi oynanam gerekiyo nedir bu garen düşmanlığı açıklarsanız sevinirim(sonuçta bu bi oyun ve oynamak zevk meselesi) lütfen cevap verin

Hocam aynı şeyleri Ryze içinde söylüyorlar ama ne yapıyım en iyi oynadığım hero

• Kata yasuo zedin garenden farkı yok.

• Lan s2 de garen ile ilk oynuyorum nordic east. Tr yok daha. Ozamanlar adc yok tabi. Isteyen istediğini istediği yerde oynuyor. Ap yi denen bi bela var. İngilizcen yetersiz ayrıca. Skilleri deneyerek öğreniyorsun. Ap ad resist penet ne demek bilmiyosun. Hatta ashe e bt alıp hala niye ok atıyo bu demişliğim vardır.

Garen ile demaciaaaaaaaaaa diyip ekranı sallardık. Kafasına inerdik işte o zamanlarda. En zevkli şeylerden biriydi. Offf offfff

• Kardeş garen bende severim lane konusunda iyi tanklığı ve tanklığına göre iyi fakat takıma faydası yok yani combo yapılmıyor cc yiyor ve en önemlisi müthiş derecede kite yiyor.Vayne veya kalista karşıda varsa kite yemekten adım atamıyorsun.

• quote:

ama yasuoda öyle haksızmıyım

yasuo dmg atabiliyor wsuyla skill blockda var ki nerften sonra kaçtane gördün
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Kata yasuo zedin garenden farkı yok.

Çok güldürdün beni ya garenin silence hariç ccsi yok tank kasarsan dmg atamaz dmg kasarsan tanklayamaz offtank kassan bile sen apcyi kovalarken(sadece onu kovalatırlar) Senin takımından 4 kişi ölmüş olur adcye saldırırsan support jungle cc manyağı yapar adc eritir.Kataya zede yasuoya laf etmişsin.Kata alana vurabilen cd reseti olan bi şampiyon fightın sonunda girip karşı takımı temizler.Zed adc apc hangisi kasmışsa alır çıkar laneda apcyi poke manyağı yapar.Yasuoda auto attack hertürlü shot şeklinde olan skilli blocklayan bi w var üstüne karşı takımdan herhangi biri yerdeğiştirme ccsi yerse ccyi uzatıp dmg vurabiliyor.Sen bunları garenlemi karşılaştırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneaky Step

quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Kata yasuo zedin garenden farkı yok.

Çok güldürdün beni ya garenin silence hariç ccsi yok tank kasarsan dmg atamaz dmg kasarsan tanklayamaz offtank kassan bile sen apcyi kovalarken(sadece onu kovalatırlar) Senin takımından 4 kişi ölmüş olur adcye saldırırsan support jungle cc manyağı yapar adc eritir.Kataya zede yasuoya laf etmişsin.Kata alana vurabilen cd reseti olan bi şampiyon fightın sonunda girip karşı takımı temizler.Zed adc apc hangisi kasmışsa alır çıkar laneda apcyi poke manyağı yapar.Yasuoda auto attack hertürlü shot şeklinde olan skilli blocklayan bi w var üstüne karşı takımdan herhangi biri yerdeğiştirme ccsi yerse ccyi uzatıp dmg vurabiliyor.Sen bunları garenlemi karşılaştırıyorsun.

Sakin ol şampiyon. Zorluk seviyelerini kastettim.

• duygulandım en son atariyi hatırladığımda böyle olmuştum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.