Şimdi Ara

GAREN le sorununuz ne? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdmbkmzc kullanıcısına yanıt
  • Bugun arkadasin hesaptan oynuyorum.garen aldim diye secim ekraninda sovmeye basladilar.birisi cikti secim ekranindan .

Bu sefer secim ekranindaki 4 kisi karsiya geldi.gene garen aldim.bana sovenlerin biri lanede karsima gelen jax, digeri de dp tagli bir lb idi.

Cektim cakiyi atladim 4 kisidin ustune aldim 2 sini sonra kactim.butun mac 1 kere öldum onu da kuleye yazdi

Mac sonu gel 1 vs 1 ekle,anani ***** diyorladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassıno

garenle sorunum yok aram gayet iyi

hep aramda denk geliyor

• Ağırkanlı herolar genel olarak meta dışıdır.En azından hero yavaş olunca hard cc beklersin oda yok.Bu tarz yavaş heroları düzgün oyunlarda apcler ve adcler pokelarlar ve herolar iş yapamazlar.Olay komple bu gerisi fasa fiso
  • Albino Aslan kullanıcısına yanıt
    bu yüzden son saniye garen seçiyoruz adam başlıyo sövmeye oyun sonuna kadar sövüyo ölüyo bana sövüyo ben toptayım sen bottasın ben ne yaptım !?... oyunu çevirirsin (bd vs) "aferim lan noob der" bak bide üstünlük yapıyo... kısaca toplumun önündeki imajını toplanmalı haketmiyo bunca hakareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassıno -- 2 Şubat 2015; 0:40:28 >
  • Takmaa

• quote:

bu yüzden son saniye garen seçiyoruz adam başlıyo sövmeye oyun sonuna kadar sövüyo ölüyo bana sövüyo ben toptayım sen bottasın ben ne yaptım !?... oyunu çevirirsin (bd vs) "aferim lan noob der" bak bide üstünlük yapıyo... kısaca toplumun önündeki imajını toplanmalı haketmiyo bunca hakareti

işte bu yüzden tr çöp useless gereksiz saçma küfürlü kötü noob troll feeder afk kaynıyor.

Biraz duyarlı olunsa garen çok op gerçekten ölümsüz.

Unutmayalım bir zamanlar o da 6300dü.

450 diye ezmeyelim gomşumuz oluyo.

• SardanapaL kullanıcısına yanıt
    en azından Tr nin nabzını ölçmüş oldum ,evladiyelik hero her sezon teke tekte yenilmez pehlivan
  • Assassıno kullanıcısına yanıt
    Adam butun secim ekrani sovdu.sonra karsiya geldi.Namaza gitmistim bir de kardesim bakmis az.adam 4 lwl ben 2.kule alti farm yaptim biraz lwlleri esitleyince bir kestim bunu,ulti geldi bi daha.kule alti fln dinlemedim, vurdum kirbaci vurdum kirbaci

• Albino Aslan kullanıcısına yanıt

• Fakerın falan oynamadığı hero yu alırsan noobsundur
  • poppy aldığımda bi ton laf yedim dakika 50de quadra atıp maçı kazandırdım bunun gibi vs.
    Çünkü o karışanların bildiği 20 hero var sadece. (Lee Sin , Yasuo , Zed vs.) geriye kalan 103 heroyu kötü ve alınca oyun kaybedilcek sanıyorlar.Bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapmak lazım mesela meta dedikleri nalet şeye içinde olmayan heroları sokmak gibi.O yüzden sen yılma Garen'e devam et laf edenlere cevap verme hala konuşuyorlarsa mute at.
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    geçen blitz aldım adam alma diyo sordum neden diye oynayamazmışım bak sen bak hele :D neyse sonra 17/4/26 çok var böyle ya
  • http://m.youtube.com/#/watch?v=nfPGEBVWeac

Izledikce gulerim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    bide açılsa bizde gülsek
  • quote:

bide açılsa bizde gülsek

Youtube "Maximum Disrespect Garen Stream Highlight!" yaz izlersin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Garen report pls
    küfür etmeye başladıkları zaman ben adaları daha da kışkırtıyorum tahrik ediyorum bu kadar mı edebiliyorsun bitti mi tarzında, 15-20 dakika sonra adamlardan ses gelmiyor :) çok zevkli oluyor, insan benzemesi hayvanların yazdığı ile kendimi küçük düşürecek, etkilenecek değilim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.