Şimdi Ara

Garenin tek tuşa basarak 1.3k vurması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garenin çözümünü ben fiorada buldum 3 kez garen karşısında fiora oynadım rahat bir biçimde lanede kazanıyor.adam q açıp üstünüze koşarken fioranın w ile silence damage yemiyonuz sonra dönmeye başlayınca kendi q nuz ile zayıf noktasına gidip e e yapın adam eriyor fioranın pasifide bi miktar true vuruyor.Ultisini w nüz ile blocklayınca adam chatten anabacı sövmeside baya komik oluyor
  • Garen ise keser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşısına teemo veya riven alıyorsunuz. Junglenizden sürekli gank isteyeceksin. Gareni kesip '' izi low Garen '' yazıp deli edeceksin. Sonra jungle farkı a* diyip afk kalacak
  • Rengara ağladığın yetmedi Garene geçtin.Lanede ezilip lig atlayamiyorsun heralde.CS riv varsa bedava tostlarım

• Darius daha sacma olmus bence hele morde o nasil bir damage 3. Q tek atiyor resmen.

• Morde,Dari,Garen freeelo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Rengara ağladığın yetmedi Garene geçtin.Lanede ezilip lig atlayamiyorsun heralde.CS riv varsa bedava tostlarım

Oo birileri bana fena sinirlenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Teabag

Rengara ağladığın yetmedi Garene geçtin.Lanede ezilip lig atlayamiyorsun heralde.CS riv varsa bedava tostlarım

Bir daha benle ters konuşursan seni Melih (27) ye şikayet ederim!1!
  • SekreterAdam kullanıcısına yanıt
    garen abartı hero oldu.
  • Ryze alıp vurdum kafasına, bir kere bile ulti atamadı genellikle de villain bendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAPALI SEÇİM ARAM ÖZEL OYUN

Garen, Darius, Nidale, Lux, Yasuo

VS

Ahri, Malphite, Katarina, Malzahar, Jinx

Dk 35 olmuştu. Garen bütün buildini tamamlamıştı. Açıkçası bayağı da fed di. Zaten o ana kadar tanklığından gram şüphe yoktu. Hiç beklenmeyen bir şey oldu. Garen oyundan düştü. Bunu fırsat bilen katarina ve takımı hemen bir team fight başlatıp sadece 1 kayıp vererek savaşı kazanmıştı seviniyorlardı. Ama hiç olmayacak bir şey oldu. Katarina kafasında garenin işareti ile gezerken bir kar topu çarptı. Olamazdı herkes ölüydü. İmkansız gerçekleşti. Karanlığın derinliklerden bir savaşçı geldi. Zırhıyla göz kamaştırdı. Daha ne oldugunu anlamadan katarina garenin q skilini yedi. Yetmemişti 4 kişinin arasında dönmeye başlamıştı. 4 kişi bütün skilleri basıyordu. Klavyeler ağlıyordu. Garen hiç birisini takmıyordu. 1-2 sn döndükten sonra katarina yukarıdan inen bir ışık hüzmesiyle yok oldu. Neydi o ? Herkes bunu anlamaya çalışırken ahrinin e skillini boşa attıgını gören aziz savaşçı q skillini açıp üzerine koşmaya başladı. Zaten azalan canı çok hızlı bir şekilde eridi ve diğer tarafa bileti kesildi. Çok az canı kalan garen çalılara koştu. Hedef alınamaz oldu. Neydi bu ? 4 vs 1 de 2 kill alıp kaçtı mı ? Onların aklında bu varken rakip takım adeta onlarla dalga geçiyordu. Bunlardan bazıları "GAREN VS WORLD" , "GAREN VS EVREN" , "GAREN VS GALACTUS" vb.. Bütün bunları yediremeyen jinx biraz tereddüt ettikten sonra çalıya yönelmişti, o adc idi. Kiteleyebilirdi. Ama o da neydi. Üzerine bir kar topu geldi eli ayağı dolaşan jinx kaçamadı ve beklenen gerçekleşti. O aziz savaşçı saniyeler içinde canını doldurmuş üstüne geliyordu. Amansızca vuruyordu. Rakip takım yeter artık diyordu. İçleri kan ağlıyordu. Ama o daha çok istiyordu. Çok daha fazlası lazımdı. Bu acılara dayanamayacagını anlayan malzahar hemen o dakika muharebe meydanını terk etti. Jinx ise o korkunç sonla karşılaştı. Yaptıgı şeyle gurur duyan aziz savaşçı kulenin altına gelip üzerinde ki tonlarca zırha rağmen 1000 şınav çekti. O kuleden dahi etkilenmiyordu. ONU KİM ÖLDÜREBİLİRDİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 15 Eylül 2015; 22:15:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

Orijinalden alıntı: Hikaruzz

ben katılıyorum cho 1154 gerçek hasar tek tuşla
    garen full tank kasarak 1054 büyü hasarı eski haliyle tek tuşla.
    darius 800 gerçek hasar tek tuşla
    bunların üstüne ölmemeleride cabası

Cho nun sana 1143 vurması için cok cok ufak bi menzil olması gerekiyor ve cho da uzak duramıyorsan birşey diyemiyeceğim

ne kadar mantıklı oyunda öyle olmuyor yanında bir bc olsun çeksin ?
  • İyi bi support varsa gareni kite manyağı yaparsın rahat rahat.
  • Garendim karsima riven geldi bi güzel zopa ćekti baaa garen diye aglayacagina önce su riven nerf yesin

• Garen ayi derim gecerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her foruma bakışımda bu tür konular görüyorum, arkadaş hangisi bariz derecede üstünse onu oyna nerf yiyene kadar. O zaman farkedersin ki onun da çaresi eksik yönü vardır.

• gareni ossurarak bile eziyorum lane de. serçe parmağımla oynuyorum sadece yine eziyorum. Oyunculuk meselesi
  • 1.8k true damage vurdu geçen
    Üzdü.

• Hikaruzz kullanıcısına yanıt
    Sen niye blitzin kollarindasin diye sorar o zaman
    1K vurmasa ezer geçer olamazdi,modasi geçer elbet.
    Deler geçer versiyonu ile popy oynandigini gormek istiyorum

• Ben yanlış yazmışım. Multi ssid değil. Wap300n'ler tekrarlayıcı modunda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.