Şimdi Ara

Garenin tek tuşa basarak 1.3k vurması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aptal hero için pbede gelen bir nerf varmı ?

cidden ezergeçer olayını riota yakıştıramadım hepsi çok dengesiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• main riven cryin
  • Main riven garenin bu halini bile eziyorum ama sadece earlyde latede faker bile ezemez

• pbede garen dari ve skarner öldü diye biliyorum, sur@20 ye bakmamız lazım tabi genede
  • Çok vuruyo ama sanki latede düşüyor gibi?

Not: "Gibi" dedim hemen taşa tutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Şu aptal hero için pbede gelen bir nerf varmı ?

cidden ezergeçer olayını riota yakıştıramadım hepsi çok dengesiz oldu

OKUMAYIN MAİNİ RİVEN VELET AĞLARKENE
    Zaten heron op daha ne istiyorsun?
  • Sadece tank kasarak 1k vurması gerçekten çok acıklı adama vursan çizik atamıyorsun adam full tank gel gelelim tek tuşla feleğini şaşırtıyor senin.
  • Karşı riven pickledıyse ve banlanmadıysa yakıştırıyorum gareni. Riven in varlığı yokluğu belli olmuyor azıcık garen biliyorsan

• Maalesef düşmüyor. Hem tank hemde hasar verebilen bir şampiyon haline geliyor. Yapıştığı kişiyi de bırakmıyor.
  • O q hayattan bezdiriyor

• kara balta alınca tutulmuyor ya 1 item 1. 2 itemle vursa bir şey demicem ama nedir o hasar tamam kite yiyo da neden ölmüyor, q e r best combo TR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Maalesef düşmüyor. Hem tank hemde hasar verebilen bir şampiyon haline geliyor. Yapıştığı kişiyi de bırakmıyor.

Çoğu kez Garen banlandığı için(hatta 3v3 bile) ne deneme şansım oldu ne de karşıdan birinde görebildim. Durum insanların anlattığı gibiyse vahim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

Karşı riven pickledıyse ve banlanmadıysa yakıştırıyorum gareni. Riven in varlığı yokluğu belli olmuyor azıcık garen biliyorsan

* Ben de yakıştırıyorum Rivenle Gareni ikisinin de kocaman kılıçları var neticede.
  • cidden baya güçlü ya.fena vuruyor.lanede bi q atıyon kafalarına q su da çok vuruyo e yi fulleyince o da çok vuruyor ultisi başka bi vuruyor :D Lanede ezilince pasifiyle çok kolay toparlıyor.İreliayla 3 kez kestim mesela bikaç saat önce gareni.üçlü bitçek nerdeyse adamda sadece ağırkan var, full canım bide pasifinden dolayı geldi q attı döndü ulti attı öldüm xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

Karşı riven pickledıyse ve banlanmadıysa yakıştırıyorum gareni. Riven in varlığı yokluğu belli olmuyor azıcık garen biliyorsan

* Ben de yakıştırıyorum Rivenle Gareni ikisinin de kocaman kılıçları var neticede.

Telefon değiştim eskisinde oto düzeltme kapalıydı bunda açık alışamadım bir türlü :D yapıştırıyom yazmışım yakıştırıyom a çevirmiş klavye

• ben katılıyorum cho 1154 gerçek hasar tek tuşla
    garen full tank kasarak 1054 büyü hasarı eski haliyle tek tuşla.
    darius 800 gerçek hasar tek tuşla
    bunların üstüne ölmemeleride cabası
  • kafasında sen varsan true vuruyor 1 kere kessen bir daha kesme şansın olmuyor tfde ancak
  • Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikaruzz

ben katılıyorum cho 1154 gerçek hasar tek tuşla
    garen full tank kasarak 1054 büyü hasarı eski haliyle tek tuşla.
    darius 800 gerçek hasar tek tuşla
    bunların üstüne ölmemeleride cabası

Cho nun sana 1143 vurması için cok cok ufak bi menzil olması gerekiyor ve cho da uzak duramıyorsan birşey diyemiyeceğim

• Earlyde kafasını ezmeniz lazım. Latede eildiği adamı bile parçalıyor hafif bir nerf çok iyi olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.