Şimdi Ara

garip...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size başımdan geçen bi olayı anlatıcam

yakın zamanda antalyada bi yakınımız vefaat etti. bizde ankarada yarşıyoruz.onu
    ve ailesini ziyaret etmek için arabaya atladık.aradan 2-3 saat geçti. benzinlikte pompacı
    benzin doldururken sohbet ediyorduk. işte havadan sudan sonra adam nereye gidiyorsunuz
    dedi.bizde antalyaya dedik.adınız ne diye sorduk ahmet dedi.sonra yaklaşık 5 saat e antalyaya vardık.
    teyzemgil evine yeni taşınmıştı. onları aradık evin yerini tarif ettiler . orayı aradık bulduk. mezarlığa gittik.
    herkez çok üzgündü.onları neşelendirmemiz gerekiyordu ve benim küçük kuzenim lunapark diye tutturdu.
    o psikolojiyle herkez şimdi sırası değil dediler.sonra ne yaptık ne ettik biraz neşelensinler diye onları lunaparka
    götürmek için ikna ettim. önce biraz oturduk. herkez birer çay içti.yüzlerine bakıyordum hala suratları asıktı
    hadi kemikazeye binelim dedik. herkez bindi.bir iki tur attıktan sonra teyzem fenalaştı ve kustu şansa bakya
    kusmuğu bir z ebaniye denk geldi zebani hepimizi alıp z indana attı.bir süre orda kaldık sonra zindanın kapısından
    bir adam belirdi birde ne göreyim ahmet bey antik bir anka kuşunun üstüne binmiş geliyordu sonra tüm zebanileri
    öldürdü ve bizi kurtardı.sorusu olan ?

• zebani detected

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackV -- 30 Temmuz 2014; 18:20:14 >
  • Zebaniiiiiiiiiii

• Sonu guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.