Şimdi Ara

Garip 5 olay (PART 3) (İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar bugün size farklı garip olayları anlatacağım. olaylar belki çözüldü ama ben çözüldüğüne dair bir bilgi bulamadım. bu bilgiler biraz eski. yinede okumanızda fayda var.umarım size yardımcı olur

1-) müzede Kendiliğinden dönen heykel

Manchester Müzesinde (İngiltere) 80 yıldır sergilenen ve 3800 yaşında olduğu belirtilen bir Mısır Heykeli (''Neb-Senu'' olarak bilinmektedir) bir gün dönmeye başlayınca, olay haberlere yansıdı.

Müze müdürü olan Campbell Price şunları söyledi: ''Bir gün döndüğünü fark ettim... Bunun garip olduğunu düşündüm çünkü kapalı bir yerdeydi ve sadece bende anahtarı bulunmaktadır... Geri koydum, ancak bir sonraki gün gene dönmeye başladı. Zaman ayarlı bir video kurduk çünkü çıplak gözle izlenemiyor, ve böylece döndüğünü açıkça görebiliyorsunuz... Eski Mısır'da eğer bir mumya yok edilirse o zaman heykelin ruh için alternatif bir araç olabileceğine inanılıyordu. Belki heykelin hareket etmesinin sebebi budur''

Bu 25 santimetrelik heykelin saat yönünde ters döndüğü fark edilmişti. Sadece gündüzleri hareket eden heykele yakından ilgi duyan İngiliz fizikçi Brian Cox heykelin gelen ziyaretçilerin yarattığı titreşimlerden dolayı dönmüş olabileceğini belirtti. Eğer videoyu dikkatle izlerseniz siz de aynı sonuca varabilirsiniz. Brian bunun ''diferansiyel sürtünme'' olduğunu düşünüyor. Bu durumda heykelin tabanı ve camın yüzeyi ile oluşturulan ince titreşimlerle heykel dönmeye başlıyor. Yine de bu durumda Müze müdürü Campbell Price ''bunca zamandır o yüzeyin üzerindeydi ancak daha önce hiç hareket etmemişti... Üstelik neden mükemmel bir daire çiziyor?'' dedi. Price bunları söylediği halde heykel mükemmel bir daire değil de tam arkasına gelecek şekilde 180 derece dönüp durdu.

Tabiki bu olay insanları müzeye çekmek için düzenlenmiş bir oyun olabilir.

Heykelin Videosu :https://www.youtube.com/watch?v=VbyxFtxmbTA

2-) Yer Altından Gelen Sesler

Rusya'da birkaç bilim adamı yeraltı tabakalarındaki kırılmaların sesini kaydetmek için 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar.İlkinde cok zayıf frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündüklerinden ilk etapta bu yerleştirdikleri cihazdan gelen sesler olabileceği kanaatine varıyorlar.

Daha sonra daha yüksek frekanstaki sesleri algılayabilecek cihazı yerleştirdiklerinde hayrete düşüyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanın çığlık seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adamı işini bıraktı.

Birçok insan magmalardan gelen ses olduğunu düşünselerde çoğu kişi cehennemden gelen insan sesleri olduğunu düşünüyor.

Sesleri dinlemek için :https://www.youtube.com/watch?v=cjHu1fw1CDw

3-) James Worson Olayı

James Worson- Ortadan Kaybolan Adam:
    3 Eylül 1873 tarihinde James Worson adındaki adam 30kmlik bir mesafeyi rekor kırmak için koşmaya karar vermiş, çünkü sürekli olarak ne kadar hızlı koştuğundan bahsedip duruyormuş ve artık zaman bunu kanıtlama zamanıymış.

2 arkadaşı Hammerson Burns ve Barham Wise’da onu arkadan atla takip ediyormuş. Yolun yarısına geldiğinde Worson’un ayağı takılmış ve bunun ardından arkadaşları çok garip bir çığlık duymuşlar. Onların daha sonra polise bildirdiklerine göre bu hayatlarında duydukları en korkunç çığlıkmış. Worson tökezleyip yere düşeceğine ortadan bir anda kaybolmuş. Daha sonra eğitimli köpekler bu alanda araştırma yapıp Worson’dan bir iz bulmaya çalışmış ama bu olaydan sonra Worson’u bir daha kimse görmemiş.

4-) Şeytanın Ayak İzleri

Şeytanın Ayakizleri:
    İngiltere’nin Devon kentinde 8 Aralık 1855 gecesi ve bunu takip eden 2 gece karın üzerinde insan ayak izine benzemeyen izler görülmüş. 6 cm genişliğinde, 20 cm uzunluğundaki bu ayak izleri160 km boyunca hep aynı şekilde görülebiliyormuş.

Geceyarısından sabaha kadar bedeni görülmeyen bir ayakizi tüm Devon şehrini gezmiş ve ayak izlerini heryere bırakmış. Herkes bu ayak izlerinin sahibini merak etmiş ancak kimse ne olduğu belli olmayan bu şeyi görmeyi başaramamış. . Bazıları bu ayak izlerinin şeytana ait olduğuna inanılıyor.

Resim:http://img4.mynet.com/ha4/s/seytan-ayak.jpg

5-) Felicia Felix- Zombi

Felicia Felix-Zombi:
    Vodoo inancına göre ölmüş bir kişi yeniden diriltilip zombi olarak hayatına devam edebilir. Felicia, 1907 yılında henüz 29 yaşındayken ölmüş. Ölümünden tam 3o yıl sonra köylüler Felicia’yı yollarda sersem bir şekilde ve yanında birkaç kişi ile birlikte yürürken gördüklerini söylemişler.

Araştırılan bu olayda bunu gören insanlara çok güçlü ilaçlar verilerek halüsinasyon görmelerine neden olundu söylentilerinin peşine düşüldüyse de daha fazla bilgi vermeye istekli bireyler bulunamamış.

Resim:http://www.tuhafhaberler.com/images/album/Tyyler14.jpg

Kaynak: Wikipedia,Milliyet Vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGAJT -- 13 Mart 2015; 21:12:45 >

• Bu bilgiler hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
  • Cehennem baska boyutta degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James worson olayi cok ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

Cehennem baska boyutta degil mi

Aynen öyle. ben şahsen insan çığlıkları olduğnu düşününmüyorum kandırmaca olabilir.
  • Hicbirine inanamadim.

Kusura bakma bi @Zodiac Killer degilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

Hicbirine inanamadim.

inanma. senin kararın. bu bilgileri ben uydurmadım. Zodiac killer paylaşsaydı gerçek mi olacaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Hicbirine inanamadim.

inanma. senin kararın. bu bilgileri ben uydurmadım. Zodiac killer paylaşsaydı gerçek mi olacaktı ?

Yok hocam, gercege yakin yani inandiriciligi yuksek hadiseler paylasiyordu zamaninda kendisi. O yuzden oyle dedim.
    Kusura bakmayin

• Yav niyeyse ben böyle konuları okurken gözlerim yaşarıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Hicbirine inanamadim.

Yok hocam, gercege yakin yani inandiriciligi yuksek hadiseler paylasiyordu zamaninda kendisi. O yuzden oyle dedim.
    Kusura bakmayin

benim paylaştığım gerçeğe yakın değil gerçek ilk 3 bilginin gerçek olduğu kanıtlandı. araştırmıştım. son 2 si hala belirsiz

edit : tabi ilk 3 bilgi gerçek derken mesela o sesler cehennemden geldi o heykeli ruhlar hareket ettirdi demiyorum. gerçekten yaşanmış olaylar bunlar. yanlış anlaşılmasın

• Ürktüm araştırmayada korkuyorum
    Hepsi ilginç hadiseler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.