Şimdi Ara

garip bi problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol veya başka bi oyun oynarken fpsm 60-40 arasıyken bi anda 2-10 arasına düşüyor ve sonra tekrar 60-40 oluyor sorun nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Isı değerleri ne şekilde hocam bir ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
  • Ogzx005 O kullanıcısına yanıt
    eve gittiğim an sizi bilgilendireceğim çok teşekkürler

• Eğer ısılar belli bir dereceyi geçince bilgisayarın kendini otomatik olarak korumak için performansı kısacaktır laptop mu masaüstü mü ?
    masaüstü

• Bilgisayarı yeni açtım lol'ün başlama ekranındaki GPU sıcaklığı budur hocam şuan

garip bi problem

oyunu başlattım 45 saniye sonra olan sıcaklıkta 2. resimdedir

garip bi problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknosikoloni -- 8 Nisan 2019; 21:30:39 >

diğerleride burda yazıyor efendim

garip bi problem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    4 hafta önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ısı değerleri normal görünüyor bilgisayar bileşenleriniz nedir ekran kartı, ram, işlemci, psu , hdd/ssd?
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    bunlar mı?

garip bi problem

garip bi problem

• msi afterburnerdan işlemci ve ekran kartı kullanımını da görüntüleyin özellikle ekran kartı biraz düşük gibi geldi bana ama bu sorun ne kadar zamandır yaşanıyor öncedende varmıydı ?
    cuma günü herşey normaldi yattım kalktım bozuldu bilgisayar yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: teknosikoloni

cuma günü herşey normaldi yattım kalktım bozuldu bilgisayar yahu
    cuma günü bilgisayarı kapatırken herhangi bir güncelleme yüklendimi acaba ya da siz ekran kartı sürücüsü felan yükledinizmi sonradan. yüklemediyseniz de
    Guru3D.com
    Display Driver Uninstaller Download version 18.0.1.5
    https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

bu programı burdan indirip bilgisayarı güvenli modda açarak programı çalıştırın sonra mevcut ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatıp amd nin sitesinden ekran kartınızın sürücüsünü indirip kurun.

dün bilgisayar belki düzelir diye ekran kartı driverı yüklemiştim genede yüklemelimiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknosikoloni

dün bilgisayar belki düzelir diye ekran kartı driverı yüklemiştim genede yüklemelimiyim?
    sürücü yüklemeden önce eskisini tamamen sistemden kaldırmak her zaman daha sağlıklı olur. direkt eskisinin üstünemi yüklediniz yeni sürücüyü? birde gpu veya gpu memory kullanımı oyundaki bazı anlarda full kapasiteyi geçiyorsa o anlarda da düşüş yaşanabilir ama yeni oldu bu sorun diyosunuz denenecek şey çok aslında hdd bile anlık bu takılmalara sebep olabiliyor.
    eskisini silip yüklemiştim ve gece normalken sabaha durduk yere olması çok garip değilmi ya

• Lol habire güncelleme, yama falan çıkarıyor ondan sonra oyun bazen saçmalayabiliyor, oyun içi görsel ayarları düşürüp sonucu gözlemlemenizi tavsiye ederim.
  • Bey V kullanıcısına yanıt
    başka oyunlardada oluyor

• Hmm, o zaman şu an baskın şüpheli kısım, sorun oluşmadan önce ekran kartı sürücüsünü yenilemeniz gibi duruyor. Ekran kartı sürücüsünü tamamiyle kaldırıp, tekrar kurdunuz mu ?
    Bilgisayar da ekstra ekran kartı mevcut mu ?
    Yeni nesil cihazlar da "intel" ekran kartı da bulunuyor, bazen ana ekran kartı sürücüsü yenilenme esnasında "varsayılan grafik işlemci" intele geçiş yapabiliyor. Bunu oyunun "İcon(simge)" sağ tıklayıp "Grafik işlemciyle çalıştır" sekmesinden gözlemleyebilirsiniz, geçiş olmuşsa değiştirebilirsiniz.
    Bunlar neticesinde fayda olmazsa bir de sıcaklık meselesi için masaüstü ise kasanın kapağını açın, dizüstü ise eğer, cihazı düz bir zemine koyup 4 köşesine yükseltici cisimler koyarak hava kanallarının çıkış noktasını böylelikle rahatlatarak ısıyı düşürebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 8 Nisan 2019; 23:39:17 >
  • bence windows ile ilgili bir sorun. oyundabir geçiş oluyor gibi mi? önerim: bilgisayarınızın güç planını ne durumda, Windows sisteminizi en iyi performans için ayarlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.