Bildirim
garip bi problem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Isı değerleri ne şekilde hocam bir ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim -
eve gittiğim an sizi bilgilendireceğim çok teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eğer ısılar belli bir dereceyi geçince bilgisayarın kendini otomatik olarak korumak için performansı kısacaktır laptop mu masaüstü mü ? -
masaüstü
-
-
ısı değerleri normal görünüyor bilgisayar bileşenleriniz nedir ekran kartı, ram, işlemci, psu , hdd/ssd? -
-
msi afterburnerdan işlemci ve ekran kartı kullanımını da görüntüleyin özellikle ekran kartı biraz düşük gibi geldi bana ama bu sorun ne kadar zamandır yaşanıyor öncedende varmıydı ? -
cuma günü herşey normaldi yattım kalktım bozuldu bilgisayar yahu
cuma günü bilgisayarı kapatırken herhangi bir güncelleme yüklendimi acaba ya da siz ekran kartı sürücüsü felan yükledinizmi sonradan. yüklemediyseniz dequote:
Orijinalden alıntı: teknosikoloni
cuma günü herşey normaldi yattım kalktım bozuldu bilgisayar yahuGuru3D.com
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.1.5https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
bu programı burdan indirip bilgisayarı güvenli modda açarak programı çalıştırın sonra mevcut ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatıp amd nin sitesinden ekran kartınızın sürücüsünü indirip kurun.
-
dün bilgisayar belki düzelir diye ekran kartı driverı yüklemiştim genede yüklemelimiyim?
sürücü yüklemeden önce eskisini tamamen sistemden kaldırmak her zaman daha sağlıklı olur. direkt eskisinin üstünemi yüklediniz yeni sürücüyü? birde gpu veya gpu memory kullanımı oyundaki bazı anlarda full kapasiteyi geçiyorsa o anlarda da düşüş yaşanabilir ama yeni oldu bu sorun diyosunuzquote:
Orijinalden alıntı: teknosikoloni
dün bilgisayar belki düzelir diye ekran kartı driverı yüklemiştim genede yüklemelimiyim?denenecek şey çok aslında hdd bile anlık bu takılmalara sebep olabiliyor.
-
eskisini silip yüklemiştim ve gece normalken sabaha durduk yere olması çok garip değilmi ya
Lol habire güncelleme, yama falan çıkarıyor ondan sonra oyun bazen saçmalayabiliyor, oyun içi görsel ayarları düşürüp sonucu gözlemlemenizi tavsiye ederim. -
başka oyunlardada oluyor
Hmm, o zaman şu an baskın şüpheli kısım, sorun oluşmadan önce ekran kartı sürücüsünü yenilemeniz gibi duruyor. Ekran kartı sürücüsünü tamamiyle kaldırıp, tekrar kurdunuz mu ?
Bilgisayar da ekstra ekran kartı mevcut mu ?
Yeni nesil cihazlar da "intel" ekran kartı da bulunuyor, bazen ana ekran kartı sürücüsü yenilenme esnasında "varsayılan grafik işlemci" intele geçiş yapabiliyor. Bunu oyunun "İcon(simge)" sağ tıklayıp "Grafik işlemciyle çalıştır" sekmesinden gözlemleyebilirsiniz, geçiş olmuşsa değiştirebilirsiniz.
Bunlar neticesinde fayda olmazsa bir de sıcaklık meselesi için masaüstü ise kasanın kapağını açın, dizüstü ise eğer, cihazı düz bir zemine koyup 4 köşesine yükseltici cisimler koyarak hava kanallarının çıkış noktasını böylelikle rahatlatarak ısıyı düşürebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 8 Nisan 2019; 23:39:17 > -
bence windows ile ilgili bir sorun. oyundabir geçiş oluyor gibi mi? önerim: bilgisayarınızın güç planını ne durumda, Windows sisteminizi en iyi performans için ayarlayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X