görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı ctrl alt delete yapınca bu uyarı çıkıyor ve görev yöneticisi açılmıyor ayrıca durup dururken bir sürü pop up lar açılıyor ad aware ile sildim antivir ile temizledim gine olmuyor hatta güvenli mod da bile görev yöneticisi açılmıyor ne yapmam lazım ???
FOrmat tek çözüm gibi
hocam 1,5 senedir aynı sistemi kullanıyorum 24 saat adsl im var bir sürü oyunda takılmadan oynanıyor hiç bir problemim yok bakımını yapıorum aletin sistemsel olarak böyle saçma sapan bi şey için her şey isilip yeniden yükleyemem başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar???
boşver hocam format filan atma... ben 3 ayda 4 defa attım... iğrenç bi şey her şeyi baştan yüklüyosun... sakın format atma...
umarımm sorununu giderirsin...
başlat-çalıştır-gpedit.msc den görev yöneticisni aktif et....
Görev yöneticisinin iptali;virüs veya trojan gibi casus yazılımların kullanımını elle engellemeyi engellemekiçin bu programlar tarafından verilen bir hatadır.Sistem geri dönüşüm yap;olmadı farklı bir antivirus kullan,format en son çare...
Dostum ben 2 haftada bir atıyorum napıcan?? sistem şişti mi ağırlaştı mı ya da virüs bulaştığı zaman için rahat olsun bilgisayar temiz olsun diye atıyorsun..aaha daha yeni format attım ben pc'ye.virüs bulaşmış pc'ye temizleyebilirse temizler,temizleyemezse ya virüsle dwm ya da format..sırf içim rahat olsun die bile format atabilirim..tabi arkadaşa kalmış paşa gönlü nası istersee..
quote:
Orjinalden alıntı: addrian
boşver hocam format filan atma... ben 3 ayda 4 defa attım... iğrenç bi şey her şeyi baştan yüklüyosun... sakın format atma...
umarımm sorununu giderirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: tissue
başlat-çalıştır-gpedit.msc den görev yöneticisni aktif et....
denedim ama olmadı uyarı verio windows
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme