Merhaba,abiler,kardeşler. Başlıkdada belirttiğim gibi bilgisayarımın cpu kullanımında bir sıkıntı gözetiyorum.Normal kullanımda 10-14 arası değişen cpu kullanımı oyun oynarken ısındığında %30da sabitleniyor ve bir çekirdeğin tamamını kullanıyor.Oyunda performans düşüklüğü oluyor ve boşdayken bile ısınmalar ortağa çıkıyor.Isınmadığı sürece %30 olmuyor ama işlemci ısındığında %30 sabitleniyor.Bir çözemedim şu sorunu bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
İşletim sistemi windows 8 ise eğer; Görev yöneticisi, performans, kaynak izleyicisini aç, bu kısımda cpu, bellek, disk, ağ gibi seçenekler mevcut üstlerine tıkla hangi seçenekte hangi program çok kasıyorsa o en tepede olucaktır. Bu durumda o kasan program hangisiyse çok gerekli değilse onun kellesini vur gitsin İşletim sistemi farklı ise yine aynı şekilde görev yöneticisinden bi şekilde bakılabilir. Bunlar sonucu verim alınamıyorsa pcyi kaliteli bir virüs programıyla bir güzel tarat önerim kaspersky, nod32 bunlar sonucunda da verim alınamıyorsa format, format sonucu da verim alınamıyor ise problem teknik bir problem olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme