Şimdi Ara

Garip bir sıcaklık problemi (Yanlış alarm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum, hiç bir sorunum yok O/C'li 32-34 arası değişiyor, yük altında max 44 derece görüyorum.

Fakat bazen bilgisayar bir süre açık kaldığında sıcaklık yavaş yavaş (5 dakika içeriside) 44 dereceye kadar yükseliyor ve orda kalıyor. Sadece internette geziyorum yada öyle açık bekliyor oluyor. İşin garibi o esnada oyun açarsam yine 44 derecede çalışmaya devam ediyor. Asusprobe'dan takip ediyorum, fan devirinde herhangi bir düşme olmuyor, 3183 devirle devam ediyor. Bu durumda hava soğuksa camı açıyorum, sıcaklık gene düşüyor, camı kapatıyorum yükselmiyor 32 derece civarında kalıyor. Bilgisayar restart olunca da düzeliyor. Nedir bunun derdi bilen varsa çok sevineceğim.....

İbret olsun diye yazıyı aynen bırakıyorum, Windows Defender denen ruh hastası program CPU'u %100 kullanarak tarama yaptığı için işlemci ısınıyormuş ancak bugün farkettim . Bi daha iyice araştırmadan forumu meşgul edersem iki olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmason -- 30 Mart 2006; 17:17:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.