Şimdi Ara

GARİP DURUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür greece serverında oyun oynarken garip bi lagg giriyor.fakat bu lagg sadece bana özel.çevremdeki herkes oyunu oynarken,yaratıklar bana vurabilirken ben hareket edemiyorum.ateş edemiyorum.sonuçta yatıyorum..bi devil bug yatırio beni...oyundan bile çıkamiorum bu esnada...tabiiki sonuç disconnect.bu neyin nesidir?bi bilen varsa açıklasın n'olur...deliricem...23lvl %90 dan 78 e düştüm yata yata...deliriceeeeeeeeeem....

• ram veya ekran kartı kaldırmıyordur... ayarları biraz düşür bence
  • hiç sanmiorum arkadaş ama deneyeceğim.saol...pc özellikleri oyunun istediklerinin çok üzerinde...şehirdeyken problem yok.sadece kasmaya başladığımda oluyor.yazıyı yazdığımdan bu yana 3 kez daha oldu.
  • bendede öle bi hata oluyo ama çok nadir hatta o arada potlarıda kullanamıyosun..ne yazikkli nedenini bilmiyorum
  • Arkadaşlar bu olaylar sonunda hepinizinde bildiği süper bir laf vardır interneti olanlarının çoğununun bildiği Telekoma Kafam G.rsin.... Hadi hep birlikte haykıralım...
  • yok arkadaş alaksaı yok.düşürdüm özellikleri gene oluyo...allah rızası için bi yardımmmmmm.
  • olmuyoooooooooooooooooo.en fazla oynayabildiğim 3dk...çıldıracağım yaf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patates

Arkadaşlar bu olaylar sonunda hepinizinde bildiği süper bir laf vardır interneti olanlarının çoğununun bildiği Telekoma Kafam G.rsin.... Hadi hep birlikte haykıralım...

telekoma kafam dısında daha ilginc fantezilerim var ama nese ufak cocuklarda okur simdi bu forum u şehvetli cümleler kullanmamak lazım

soruna cevap verim systeminde ram kitlenmesi oluo o yuzden bendede oluodu ram duzeyine baktim hep %100 kullanim kitlenio düşün bende 1024 ram var sona oyun normale dönünce baktım %25-30 civarinda kullanım var systemde ki benim deaon tools ve download acclerator çakışıomuş ram i kitliolar ne alaka bende anlamadım ama sildim deamon u düzeldi çakışma olmadı bidaha

• telekoma kafam dısında daha ilginc fantezilerim var ama nese ufak cocuklarda okur simdi bu forum u şehvetli cümleler kullanmamak lazım

soruna cevap verim systeminde ram kitlenmesi oluo o yuzden bendede oluodu ram duzeyine baktim hep %100 kullanim kitlenio düşün bende 1024 ram var sona oyun normale dönünce baktım %25-30 civarinda kullanım var systemde ki benim deaon tools ve download acclerator çakışıomuş ram i kitliolar ne alaka bende anlamadım ama sildim deamon u düzeldi çakışma olmadı bidaha

çakışma filan ayıp oluyo lütfen doru cümleler seçelim arkdaşlar...

• bendede oluyo yaw salla git cafede oyna
  • Valla Allah Kimsenin Basina vermesin diyim

• valla kadeş geçmiş olsun ama bu oyuna bi bakıma şükerediyom Windowstan daha çok nefret etmeme sebep oluyo anasını satayım. bu çakışamların çoğu windowsun kendi yazılımlarından geliyo. sistemde bazı programları düzügün çalıştırmıyo anasını sattımını windowsu. bı sebepten dolayı yazımları çalıştıracam diye donanıma abanıyo ( artık nasıl bi matık yürüyüyosu sistem bil amcaya sormak lazım).
    gececem anasını satayım Linux'e olacak ama alıştık windowsa da zor geliyo geçmek ne dir bu ya.

• aynı şey banada oluyo ve nedense bu garip lag başladığında msn felanda kapanıyo.
    yani ne oyundan ne pc den direk bağlantıdan
    telekoma kocaman bi
  • bndede oluyor bazen bu biraz silkroadtan cok fazla telekomdan kaynaklanıo telekoma yarrım ada g.rsin diim baska ne diim birde int spearla oynamak var bu lagda insanın ağlayası geliyor bn saat gece 22:00-02:00 arasi ile sabah 07:30-12:30 arasinda oynuyorum gerçekten zevkli ve rahat bi şekilde oynarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 12 Haziran 2006; 9:07:28 >
  • benimde durup dururken internete girmemezlik yapıo ama hat war bağlantı war ama bi 1-2 dk fln gidio tabi oyuna girincede iiküfür yiyiyoooo

• Greece deki lag oyuncu aşırı fazla oldugu için
    bi de Options tan herşeyi en düşüge ayarlamak lazim ama o da bi yere kadar
    net baglantımız da kötü zaten.
    ama ben greece açılınca eski serv. a girdim lag yoktu orda.
    zaten genelde 24 saat CROWDED olan server ların biris Greece
    digeleri az da olsa POPULATED a düşüyorlar
  • ya bu lagı bu ara o kdr cok yasıyoruz ki arkadasımla millet pasalar gbi kasıo görüyoruz biz kasınca ölüyoruz
  • oyunun ve telekomun dötlüğü hepsinin aq
  • Bende de oluyo aynısı ve sıkılmaya başladım artık.Sadece greece de oluyo sandım heryerde oluyomuş.Sırf balına yaratık öldürüyorum sürekli 1-3-4 tuşlarına basıyorum artık denk gelir de ölürse.200 tane health pot yarım saatte bitiyo sinir oldum yaaa.Bi de bandit kalesinin ortasındaki binadayım saniyebaşı yaratık damlıyo.Başım döndü midem bulandı.Exit de işlemiyo.En sonunda bi boşluk bulup ata bindim jangana döndüm.Bende pazar gününden beri var bu takılmalar.Belki düzelir dedim ama hep aynı.Bi de şöyle bi durum var.Yolda yürürken bi sorun yok ama yaratığa saldırınca bastırıyo bu lag.Yani lag sorunu değil bence.Çünkü lag olsa yürürken de olurdu.Sadece yaratıklara dalınca oluyo.Ah bi düzelsede rahat rahat kassam sp mi.Yeter artık.Neyse her salı server inspection oluyo umarım yarın düzeltirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.