Şimdi Ara

Garip Iphone Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4 kullanıyorum bugün cihazımı bilgisayara taktığımda ''usb device is not recognised'' yada ''usb aygıtı tanımlanamadı'' bir mesaj almaya çalıştım. Telefonumu bilgisayara bağladığımda çok ağır da olsa şarj oluyor ancak 10 dakikada ancak yüzde 1 gibi bir artış var. Prize taktığımda ise şarj olmuyor.

Şarj aletim orjinal. Farklı bilgisayarda farklı şarj aletleriyle veya itunes açıkken denedim ancak sonuç yok. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ancak neden böyle bir şey olduğunu da anlamış değilim.

Ayrıca telefonu amerikadan apple store'dan almıştım. Garantisi hala devam ediyor. O garanti ile burada işlem yaptırabileceğim bir yer var mı?

Son sorum ise bu apple store Türkiye'ye ne zaman açılacak ve bizim dertlerimiz bitecek.

• Şarj entegresinde sorun olabilir,kabloyuda göz ardı etmeyin başka kablo ile deneyin sorun çözülmez ise şarj eğtegresi değişecek.
  • Farklı kablo ve şarj aletiyle denedim yine aynısı. Şarj entegresinde sorun olsa hiç şarj etmemesi gerekmez mi? Şimdi yavaş da olsa şarj ediyor.
  • insallah en kisa zamanda apple store acilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.