Arkadaslar bir sorunum var msn veya word diilde böle forumlara cvp yazarken bazi harfleri yazamiorum mesela I yazmak istiorum 1 çikio SE yazmak istiorum _ çikio lütfen yardim edin :(
klavye ile ilgili kullanım bilgilerini içeren bir program kullanmalısınwww.inndir.com da var.
kolay gelsin.
ares'ten bi klip indirdikten sonra basladi bu sorun...
arka planda çalışan uygulamalardan biri sebep oluyor sanırım... baslat calistira gel oraya msconfig yaz daha sonra baslangic sekmesi altindaki herseyin yanindaki tiki kaldir. ve makineyi yeniden baslat bakalım sorun duzelecek mi?
bi çözüm olmad1 :((
denetim masası bolgesel ayarlardan tüm ayarları english yap sonra restary yap daha sonra tekrar bi dene olursa TR yap yine baslat falan filan...
herhangi bir toolbar kullanıyorsan kaldır google mesela eğer yoksa internet explorer update yapmam gerekiyor
Kesinlikle ama kesinlikle arka planda çalışan bir spware ya da ad aware programından kaynaklanıyor. Neden bu kadar kesin konuşuyorum çünkü bi kaç gün önce ben de aynı sorundan muzdariptim. bu konuyla ilgili bi konu açmıştım türkçe karakterler sapıttı diye bulabiliyosan o konuyu bul detaylı anlattım. ama kısaca sen ilk önce bi spy silme programı indir. onla sil. yad ada idareten program ekle kaldır ve msconfig yazarak başlangıç bölümünden manasını çözemediğin içinde istsvc, spy, cydoor, navexcel gibi şeyler geçen programların yanından tiki kaldır.
Çok sinir bozucu bişey.AMA KESİNLİKLE KLAVYENDEN FALAN DEĞİL SORUNUN NEDENİ..
Hangi programlar1 önerirsin?
birde nav excel'i silemiorum yazmaya karsi korumali fln dio
arkadaşlar yardımlarınız için sonsuz teşekkürler sorunum düzeldi :)
internet sayfasını aç..yukarıda sağ tuş yap...nav excel in yanındaki tik işaretini kaldırıp sonra sileceksin...sonra düzelir..banada olmuştuu..bulana kadar canım çıkmıştı walla..İşte insanın bazen takıldığı yerler oluyor bilgisayarda...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme