Ya anlam veremediğim bi problemi size somak istedim. Sorun su divx izlerken ekranda dikey olarak mavi noktalar var ama filmi görebiliyorum. Önce codeclerden sandım ama farklı bi codec yüklediimde aynı sorun karşıma çıktı.Daha sonra bilgisayarı formatladım ve tekrar codecleri yükledikten sonra aynı sorun karşıma çıktı. Şu an şüphelendiğim tek yer ekran kartı kaldı çünkü ekran kartını yeni değiştirdim.128 mb fx5200 128 bit tornado almıştım. Eğer bu konu hakkıda yardımcı olursanız çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler...
Ekran görüntüsünü print screen yapsana! bi bakalım.
dostum bi yanlışın var tornado 64 bit olmalı.neyse ya daa ben yanlış biliyorum. hangi codec yüklüyorsan biraz daha açarsan iyi olur.
quote:
dostum bi yanlışın var tornado 64 bit olmalı.neyse ya daa ben yanlış biliyorum. hangi codec yüklüyorsan biraz daha açarsan iyi olur.
2 modeli var ben özellikle 128 bitliinden aldım. codec ise freecodecs.com daki 4 in 1 codec i dediğim gibi yarın akşam printscreen yapabilirim...bakarsanız sevinirim ...
HARBİDEN İKİ ÇEŞİDİ VARMIŞ.gerçi ben orda belki yanlış biliyorum diye belirtmiştim.Niye böyle üstüme geliyorsun.Neyse dediğim gibi codeci bi değiştir derim.Yani kazaa codec packi yükle her yerde bulabilirsin.Yok oda olmuyorsa driverini bi güncelle eeee oda olmazsa bide nvdianın kendi programıyla bit ayarını yap yok oda olmuyor diyosan bende bilmiyorum.
Ya valla hem çalışıp hem okuyunca zaman bulamadım uğraşmaya bu akşam uğraşacam ama ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar...