Şimdi Ara

Garmin Akıllı Saat (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
47
Favori
101.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakay27

Dostum yorumların için teşekkürler... Ben bu saati en azından 1-2 hafta şarj etmeden kullanabiliyor muyum o önemli benim için... Ölçümleri doğru mu, bataryası ölünce değiştirilebiliyor mu? 6 pro ile 6x pro arasında tek fark solar mı ya da 6 ile çok fark var mı?

geç cevap için kusura bakma...evet normal şartlarda fazla etkinlik yapmazsan.ve en düşük modda 2 haftayı çok rahat çıakrtır.gps in düzgün olmadıüğından dolayı zaten sadece garmin saatler değil gp ölçüm yapan hiç bir cihaz mesafeyi tam olarak doğru ölçmez.ama sana şöyle bir örnek vereyim benim bisiklette km saati de var.tura başladığımda bazen uzun süre bire bir aynı giebiliyor.ama sorna bazen bir bakıyorumki 50-100mt gereide kalmış.aşağı yukarı 80-100km lik turumda çoğu zaman en 300-500mt fark ediyor.yani çokta büyük fark değil bana göre....6 pro ile 6x arasında solar farkı değil her iki modelinde solar modelleri var. 6x in ekranı ve bataryası daha büyük aradaki tek fark bu.6 nın ekranı en küçük ekrana sahip ama 6 da wifi özelliği de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jupiter_

Arkadaslar Selamlar,

Bendeki Fenix 5s Silver var. Fenix 6 ya gecmeyi dusunuyorum. Fakat kararsiz kaldim. 6 pro mu yoksa 6 silver mi diye. Silver istememdeki sebep, 3 yila yakindir kullandigim silver 5s modelinde bircok cizik olmasina ragmen saating gorunusunde en ufak bir kotu durum yok. Cizikler gozukmuyor bile zaten silver oldugu icin. Fakat 6 Pro larda silver yok. Siyah bezel var. Cok cabuk ciziliyor ya da cizildiginde kotu bir goruntu oluyor mu siyah cercevelerde?

Ayrica, kosarken muzik dinleyen ya da haritayi kullanan birisi degilim. Bu noktada, cizilme olayini da hesaba katarak bana hangi urunu tavsiye edersiniz?

tesekkurler,

6 pro ile 6 arasında donanım ve ekran büyüklüğü farkı var.ekran büyüklükleri büyükten küçüğe doğru 6x 6pro 6 şekilde sıralanır.bileğinn büyüklüğüne göre istediğin modeli tercih edebilirsin.ama tabiki hepsinin arasında fiyat farkı donanım farkıda var. 6x ile 6 pro arasında ki tek fark ekran ve batarya büyüklüğü diğer bütün özellikler aynı.ama 6 nın ekranı küçük olduğu gibi donanım özellikleride daha düşük.6 ya harita da yüklenemiyor diye biliyorum yanlışım varsa biri düzeltebilir....bir diğer en önemli özellik olarak wifi özelliği yok.yani senkronizasyon için telefondaki aplikasnyon ile bluetooth üzerinden bağlantı kurmadan saatini direkt evdeki wifi ye bağlayıp otomatik eve gelir gelmez etkinliklerini direkt strava yada garmin uygulamasınra gönderebilirsin. 6 da sadece telefonla bu işi yapabilirsin.çizilme olayına gelirsek eğer bütçen el veriyorsa tabiki gorilla glass ekranlı olanı tercih edebilirsin.ama bunu dşında zaten piyasada yumuşak ve ıslatılarak saate uygulanan ekran koruyucular var onları kullanabilirsin.

• Herkese merhaba, 1.5 yıl önce aldığım ve pandemi sebebiyle kullanamadığım forerunner 245 i 1 haftadır kullanmaya başladım. Ancak hergün batarya bitiyor. Sanırım yata yata batarya öldü. Biraz daha deneyeyim mi yoksa direk garantiye mi göndereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

Herkese merhaba, 1.5 yıl önce aldığım ve pandemi sebebiyle kullanamadığım forerunner 245 i 1 haftadır kullanmaya başladım. Ancak hergün batarya bitiyor. Sanırım yata yata batarya öldü. Biraz daha deneyeyim mi yoksa direk garantiye mi göndereyim.

çok bilgi olmasada batarya eskidi diye garanti dahilinde değşim yapacaklarını sanmam.sonuçta batarya ömrü kullanıma bağldırı.anca batarya da arıza olması durumunda dediğin gibi garantili değşiim yaparlar diye tahmin ediyorum.ama bir kaç kez doldurup boşalt belki kendini toparlayabilir.ama dediğm gibi muhtemelen garantide sadece parça ücreti alabilirler.ama servis ücreti almayabilirler.

• arkadaşlar özellikle uzman arkdaşlara sormak istiyorum.aliexprexten yan sanati şark kablosu almak istiyorum.sizce bu saate takıp çıkartırken yada başka türlü bir zarar verirmi.saatlerdeki durumu bilmiyorum.belki iphone daki gibi chip koruması vardır.

• Hakanergul kullanıcısına yanıt
    Ben aldim, kullaniyorum yaklasik 8 aydir. Herhangi bir zararini gormedim kisa vadede, uzun vadede ne olur bilemem. Orjinal sarj kablosu cok kullanissiz, stand tipi olanlardan almistim, daha kullanisli oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock steady

Ben aldim, kullaniyorum yaklasik 8 aydir. Herhangi bir zararini gormedim kisa vadede, uzun vadede ne olur bilemem. Orjinal sarj kablosu cok kullanissiz, stand tipi olanlardan almistim, daha kullanisli oldugunu dusunuyorum.

evet alırsam bende ondan almayı düşünüyorum.şuan indirimle 29 lriaya gelecek fiyatıda oldukça uygun.aslında mantıken sadece kablo olduğu için en fazla şart kalitesi yada hızı belki düşer.o da kablonun iletkenliğiyle alakalı bir durum olur ki buda normalde saate zarar vermez diye düşünüyorm.onun dışında soketinde sorun olurmu yani çıkartırken takaken girişinde aşındırma yada bozulma gibi bir şeye sebebiyet verirmi diyeceğim.ama zaten 8 aydık kullandığınıda söylemişsin.demekki bu konuda bir sıkıntı yaratmıyor.

Soket aynı, bir sorun yaratmıyor, şarj hızı veya şarjın gitme süresi olarak da bir fark görmedim, her ikisi de kullaniyorum cunku aktif olarak, biri evde digeri iş yerinde.

• quote:

Soket aynı, bir sorun yaratmıyor, şarj hızı veya şarjın gitme süresi olarak da bir fark görmedim, her ikisi de kullaniyorum cunku aktif olarak, biri evde digeri iş yerinde.

muhemelen sipariş geçeceğim.geldikten sonrada emin olmak için resimde gördüğünüz gibi akım ölçer ile test edeceğim.

resimde pek belli olmamış ama şarj akımı 0.13- 0.14A arası

bir de bir şey soracağım.benim saat aldığımdan beri kablosunu saate taktıktan sonra giriş tarafını sağa sola oynattığımda sanki kabloyu çıkartıp takmışım gibi şarjı kesip tekrar şart etmeye başlıyor

bu genel bir sorunmu yoksa benim saattin girişinde mi sorun var.

Garmin Akıllı Saat

Çok gözüme batmamakla birlikte evet, şarj girişinde bir hassasiyet var.

• quote:

Çok gözüme batmamakla birlikte evet, şarj girişinde bir hassasiyet var.

şarj aparatı sanki çok kalın gibi geldi.içi boşmu içinde çevirici gibi devre mi var.niye kalın yapmışlar acaba.

Bilemiyorum, bendeki cihaz bu.
    Garmin Akıllı Saat

Bir de orjinal şarj kablosu için arkadaşımın yaptığı bir stand var, onu da kullanıyorum.
    Garmin Akıllı Saat

• muhtmelen kablonun giriş ucunun altındaki paydan dolayı biraz kalın yapılmış.yoksa içinde herhalde elektronik devre benzeri bir şey yoktur.

Garmin Akıllı Saat
    Mantıklı, olabilir 👍
    Mandallı olanlar da var, onlar daha ince galiba...

• Şöyle adaptörler var, bu daha mantıklı gibi.

Garmin Akıllı Saat
    Garmin Akıllı Saataliexpress.com
    11.01TRY |USB Type C Female to 4pin Charge Converter for Garmin Forerunner 945 vivoactive3 trainer vivoactive 3 fenix 5X Plus 95AF|Smart Accessories| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/1005002625501737.html?spm=a2g0o.cart.0.0.25963c00mxxonJ&mp=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Şöyle adaptörler var, bu daha mantıklı gibi.

aliexpress.com
    11.01TRY |USB Type C Female to 4pin Charge Converter for Garmin Forerunner 945 vivoactive3 trainer vivoactive 3 fenix 5X Plus 95AF|Smart Accessories| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/1005002625501737.html?spm=a2g0o.cart.0.0.25963c00mxxonJ&mp=1

bu da ayrı bir tercih olabilir tabiki.ama benim istediğim şarj olurken saatin rahat durması için.

• quote:

Bilemiyorum, bendeki cihaz bu.

Bir de orjinal şarj kablosu için arkadaşımın yaptığı bir stand var, onu da kullanıyorum.

hocam senden bir şey rica edebilirmiyim.üstteki resimdeki şarj standında şarj ettiğinde saate biraz dokunduğunda yada standı eline aldığında şarjda kesiklik yapıyormu.

daha önce üstte orjinal kablosunu hareket ettirdiğinde şarjı kestiğinden bahsetmiştik.bunda da böyle bir şey oluyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanergul -- 14 Eylül 2021; 22:19:37 >

Yok bu o kadar hassas degil, saglam stabil duruyor.

• rock steady kullanıcısına yanıt

çok sağol.sipariş geçmiştim bu akşam zaten.ama bunu öğrendiğimde iyi oldu.en azından içim rahatladı:)

• Hocamlar merhaba iyi forumlar,

Garmin Venu ya da Venu 2 alarak aranıza katılmayı düşünüyorum. Ama forumdan okuduğum kadarıyla pek venu kullanıcısı yok :) Varsa yorumlarını rica edebilirim.

Size sormak istediğim, üst sayfalarda çok uzun zaman önce güncelleme ile gelişen uyku takibi probleminden bahsedilmiş. Şuanda sizlerde durum nasıl saatin uyku takibini kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Diğer bir sorum ise türkiye'ye garmin pay'in gelmesi ile ilgili bir gelişme hala yok sanırım değil mi Garmin Akıllı Saat 

Son sorum ise saati almanya'dan almayı planlıyorum. Türkiye'deki garanti durumu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetnbr -- 17 Eylül 2021; 18:36:10 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.