Şimdi Ara

Garmin Cihazları Yanlış Rota Çizimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

2009.6 haritasi gecen hafta Garmin'e verildi. Sanirim bu hafta icinde download etmeye baslayabilirsiniz.

iyi haber;
    Rota hatalarinin (bize bildirilen antalya-fethiye vb. gibi bariz hatalar) duzeltilmis oldugu
    kotu haber;
    simdilik en duzgun calisan versiyonun nuvi200 modeli oldugu. diger modeller her zaman duzgun cevap uretemiyorlar. (yine de eskisinden iyi durumdalar!)

MapSource ise daha az opsiyonlara sahip oldugu icin testleri tam gerceklestirmemiz icin maalesef tek basina yeterli degil.

uzerinde calismaya devam ediyoruz.

Saygilar.

Alim K.

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Başlığı yukarda tutualım, 2009.06 bekleyenler çoğaldı. büyük çoğunluk da lisanslı kullanıcı. Bende lisanssız başlayıp iki adet lisanslı igo yu almış durumdayım birisini bir yakınıma verdim.

• igo için tarih yokmu acaba
    quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar ogoksel,

2009.6 haritasi gecen hafta Garmin'e verildi. Sanirim bu hafta icinde download etmeye baslayabilirsiniz.

iyi haber;
    Rota hatalarinin (bize bildirilen antalya-fethiye vb. gibi bariz hatalar) duzeltilmis oldugu
    kotu haber;
    simdilik en duzgun calisan versiyonun nuvi200 modeli oldugu. diger modeller her zaman duzgun cevap uretemiyorlar. (yine de eskisinden iyi durumdalar!)

MapSource ise daha az opsiyonlara sahip oldugu icin testleri tam gerceklestirmemiz icin maalesef tek basina yeterli degil.

uzerinde calismaya devam ediyoruz.

Saygilar.

Alim K.

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Başlığı yukarda tutualım, 2009.06 bekleyenler çoğaldı. büyük çoğunluk da lisanslı kullanıcı. Bende lisanssız başlayıp iki adet lisanslı igo yu almış durumdayım birisini bir yakınıma verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

...yaz sonuna koy yollari da ciddi anlamda elden gecmis olacak, boylece macera aramak isteyenlere koy yollarina da girebilirsiniz diyecegiz. !!!...
    Alim Bey; daha sonra detaylı olarak size bildirimde bulunabilirim. Fakat hemen şöyle anlayayım:

Garmin Nüvi 200W cihazımızla, ta güneyde, Silifke'nin batısında YANIŞLI köyünden, Konya'ya rota çizdirdiğmizde, Garmin Nüvi 200W'nin girdiği köyle kabaca, Hırmanlı-Dedeler-Ulupınar-UşakPınarı-Gökbelen-Pelitpınarı-Nuriköy şeklinde uzuyor. Hani konu köy yolları olunca belirteyim dedim; Özellikle bu güzergâh üzerinde zaman zaman aracın bulunduğu koordinatlarla haritadaki yollar uyuşmamaktadır. Biliyorum henüz köy yollarının durumunu, bilginiz olsun dedim.

Kolay gelsin...

• İki gün önce Yalova-Sivas yaptım yalovadan rota çizdirdiğimde beni topcular araba vapuruna binmemi istiyor sakıncalar kısmından vapur'u işaretledim yine aynı topcuları geçtiğimde inatla yeni rota u dönüşü,sağa dön sola dön gibi tekrar topculara yönlerdirmeye çalıştı Alet Nuvi 310 harita 2009-2

Garmin Cihazları Yanlış Rota Çizimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan pekacar -- 19 Ağustos 2009; 22:09:28 >
  • Selamlar Hakan bey,

arkadaslarimiz 200 ve 205 uzerinde test ettiler rotayi sorun gorunmuyor.
    310 icin Garmin-Baytekin'e sordular.. bakip sonucu size iletecegiz.
    sorun 2009.6 da var mi ona da bakacagiz.

Kolay gelsin.

Alim K.
    quote:

Orijinalden alıntı: hakan pekacar

İki gün önce Yalova-Sivas yaptım yalovadan rota çizdirdiğimde beni topcular araba vapuruna binmemi istiyor sakıncalar kısmından vapur'u işaretledim yine aynı topcuları geçtiğimde inatla yeni rota u dönüşü,sağa dön sola dön gibi tekrar topculara yönlerdirmeye çalıştı Alet Nuvi 310 harita 2009-2

• teşekkür ederim kolay gelsin
  • 2009.6 Haritada düzeltilmiş

quote:

Orijinalden alıntı: hakan pekacar

İki gün önce Yalova-Sivas yaptım yalovadan rota çizdirdiğimde beni topcular araba vapuruna binmemi istiyor sakıncalar kısmından vapur'u işaretledim yine aynı topcuları geçtiğimde inatla yeni rota u dönüşü,sağa dön sola dön gibi tekrar topculara yönlerdirmeye çalıştı Alet Nuvi 310 harita 2009-2

• valla şu feribot olayını umarım çözmüşlerdir kısa mesafeyi seçip ne zaman istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına geçmek istesem eminönüden hareme feribotla karşıya geçiriyr(sakınmalardan feribotu kullanma desem dahi)
  • 2009.6 harita Termal Ankara arası rota çizdirdiğimde Termal Yalova yerine Bursa istikametine sonra Orhangazi ilçesine ordan dönüp yalova uğrayıp izmit ankara çiziyor
    CihazNuvi 310

• Haritayı Yeniden yükledim bu sefer düzeldi

quote:

Orijinalden alıntı: ompekacar

2009.6 harita Termal Ankara arası rota çizdirdiğimde Termal Yalova yerine Bursa istikametine sonra Orhangazi ilçesine ordan dönüp yalova uğrayıp izmit ankara çiziyor
    CihazNuvi 310

• 2009/6 Harita çıktıktan sonra Garmin'de baya düzelme olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık
  • Benim Garmin nuvi 350 Cihazim var
    Benim sorunum Türkce karakterlerle
    Mesela i yerine y ve $ yerine tuhaf bir P geliyor
    Nasil düzeltilebilir
    Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.