Şimdi Ara

Garmin için Türkiye Radar poi dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garmin için türkiyenin Radar poi lerini burada hepberaber oluşturalım diye bir fikrim var.
    ama bunun için radar konumundan geçerken o anki konumu poi olarak kaydet gibi bir seçenek bulamadım garmin mobile 4.10.80 de.
    Böyle bir seçenek varsa herkez normal gündelik seyahatlerinde radara rastladıkları konumu kaydedip burada birbirimizle paylaşarak kısa sürede türkiyenin radar haritasını çıkarabiliriz.
    görüş ve önerileriniz nedir arkadaşlar ?

• tamamda radarın saati ve konumu her zaman değişir ki.kurtulacaz diye devamlı girmeyelim

bence çok mantıklı değil
  • tabiki öyle ama genelde durdukları yerler bellidir.
    mesela ben denizlide bildiğim 4-5 nokta var onların haricinde hiçbiyerde radar görmedim. o bölgelere yaklaşırken yavaşlıyorum.
    aynı şekilde nazilli aydın yolunda herzaman aynı yerde radarlar oluyor.
    türkiyenin çoğu yerindede herzaman sabit olan radarlar var, tabi zaman içinde yer değiştiriyorlar ama genelde mevkii belli.
  • Tam bize özgü bir işbirliği çalışması... Arkadaşlar, hız sınırlamalarına uyalım... kendimizden önce başkalarının hayatına özen göstermek için... Bu arada bu mesajım bilmişlik yapmak için değildir. Sadece kuralların, özellikle trafik kurallarının iyi birşey olduğuna inananlardanım. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 21 Mayıs 2008; 12:42:13 >
  • ben 3 gidiş,3 gelişli bir ayrılmış yolda 78 le giderken ceza yiyorsam bu ülkede, mantık sınırlarını zorluyosa bazı kurallar, cebimi korumak için elimden geleni yaparım.
    herhangi birinin hayatını tehlikeye atacak kadarda bilinçsiz bir insan da her halikarda tehlike zaten yaratır.

ayrıca bize özgülükle hiçbir alakası yok, dikkat ederseniz bütün avrupa ülkelerinin radar poi dosyaları internette yığınla...
    almanya fransa hollanda vs bütün gps haritalarında programın yanında geliyor üstelik. ve birçok kişide kendi eklediği koordinatları paylaşıyor.
    ama türkiyede biri çıkıp böyle bişey dediği zaman aman hız kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım oluyor. <-işte bu bize özgü!!!

onun için konu başlığıyla ilgili fikir beyan edersek daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytaral -- 21 Mayıs 2008; 14:19:21 >
  • Sevgili arkadaşım, çabanı baltalamak ya da canını sıkmak istemedim. Anladığım kadarıyla sen kendinle oldukça barışıksın. Bu durumda bize saygı duymak düşer... Bu arada Bandırma-Çanakkale yolunun 7. Kilometresinde hep beklerler... Bak gördüğün gibi bu ulvi amacına bir katkıda dahi bulundum... Hadi kolay gelsin...
  • arkadslar ehlıyet kursunda hoca radarların sabıt olması gerektıgını ve tabela bulunması gerektıgını soyledı.ve ayrıca arabayla kontrol artık yasakmıs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

arkadslar ehlıyet kursunda hoca radarların sabıt olması gerektıgını ve tabela bulunması gerektıgını soyledı.ve ayrıca arabayla kontrol artık yasakmıs.

:) trafiğe çıktığın zaman hocanın yanıldığını net bir şekilde görürsün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.