Şimdi Ara

GARMİN NUVİ 1300 kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyi marka diye garmini aldım hep yanlış yola sokuyo komutta sağa dön derken mor izgi saga gitmemi istiyor darıcaya gittik uydu sinyallerini kaybetti durmadan yeniden rota hesaplıyo rotamdan saptığım zamanda eski rotamda gösteriyo uzun süre ve yeni rota ayarlaması 15 dak sürüyo yani insan yolu yarılar o rota hesaplıyana kadar bu arızalı diye götürdüğümde öyle bişey olamaz diye bide kutusu yırtıldığı için değişim yapmadılar şimdi ben bunu servise versemmi yoksa bi arıza yokmu navigasyonlar hep böylemi bilen ve kullananlar varsa yardımcı olsunlar lütfen:(

• pardon 1310 why nobody is answering
  • Konuya Türkiye'de kullanım için GARMIN yanlış bir seçim olucaktır demek için girmiştim..

Fakat sizin içinde iş işden geçmiş.. Zamanında bende aynı hataya düştüm..

Şuan için size sadece geçmiş olsun diyebilirim birde, GARMINden kurtulup Başarsoft haritası kullanan herhangi bir markaya geçmenizi tavsiye edebilirim..
  • Türkiye'de Başarsoft'un haritaları gerçekten başarılı. Garmin çok kaliteli bir cihaz ama Türkiye'de harita bakımından şanssız bir seçim olmuş.
  • saolun ama garminde başarsoft kullanmıyomu aynı harita sonuçta cihazmı yavaş bulamıyo uyduyu yanlış tarif ediyo bide hangi marka iyidir türkiyede ne kullanalım
  • Garmin cihazlara başarsoft haritaları yüklenebiliyor. Amerikadan almıştım, orada hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım, burada ise ihtiyaç olmuyor zaten. Başarsoft haritası yükledim fakat pek kullanmadim.
  • yani şimdi bu garminin türkiyedeki başarısızlığındanmı kaynaklanıyor arıza olmuş olamazmı eğer böyle olsaydı 1 kişi bile kullanmazdı bu aleti % 80 yanlış yola çıkarıyo hep ara yollar düz yol varken sonra sokuyo bi yola ne halin varsa gör diyo çok ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Navking I66 kullanıyorum. memnunum. Bildiğim güzergahlar için deneme yaptım. Gerçekten götürüyor. Hiç bilmediğim 3 yer için deneme yaptım. Kapının önüne kadar götürdü. Haritası da Başarsoft değil. Rotasından çıksam yeni rotayı hesaplaması 4-5 saniye ancak sürüyor. Üstelik tecrübe ettim. Nasıl oluyor bilmiyorum ama Uzun tünellerde bile uyduyu kaybetmiyor. Ziyadesiyle memnunum.

İncele istersen.http://www.navking.com/ProductNavigationDetail.aspx?d_product_id=275

Videolu kullanma kılavuzu:http://www.navking.com/Video.aspx

• peki şehirler aresı yoldada rotadan çıkınca hemen hesaplıyormu yoksa garmin gibi 15 dak sürüyormu eşim bu şehirler arası o yüzden belki uzun yol olduğu için hemen hesaplıyamıyodur dedi ama ben inanmıyorum uzun ytolda navigasyon rotadan çıkınca ne kadarda yeni rota çiziyo bilgi verirseniz sevinirim
  • Garmin marka cihazım var,son zamanlarda sapıtmaya başladı,değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autumnnight

peki şehirler aresı yoldada rotadan çıkınca hemen hesaplıyormu yoksa garmin gibi 15 dak sürüyormu eşim bu şehirler arası o yüzden belki uzun yol olduğu için hemen hesaplıyamıyodur dedi ama ben inanmıyorum uzun ytolda navigasyon rotadan çıkınca ne kadarda yeni rota çiziyo bilgi verirseniz sevinirim

Öyle şey olmaz. İstanbul'dan Karaman'a gittim. Ne zaman farklı rotaya sapsam her seferinde yeni rota hesapladı ve her rota hesaplama en fazla 5 saniye sürüyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.