Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sn. MGE, cihazınızı güle güle kullanmanızı dilerim.

Ayrıca, "...kılavuzda yazan pek çok ve karışık..." demenizden hareketle sormak isterim: size 2567-LMT ile beraber kullanma kılavuzu mu verdiler?
  • MGE kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Cihazınız hayırlı olsun.
    Harita ile ilgili karşılaştığınız sorunları buradan bildirebilirsiniz.
  • Kılavuz derken baytekin'in sitesinden harita güncelleme butonu ile ulaşılan bu linki http://www.baytekin.com.tr/pdf/haritag%C3%BCncellemeislemadimlar%C4%B1.pdf kastetmiştim. @Yüzde80

Teşekkürler @makbuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGE -- 22 Aralık 2014; 2:40:22 >
  • MGE kullanıcısına yanıt
    Ne hikmetse(!) Türkiye'deki kullanıcılardan esirgenen kullanma kılavuzuna sahip olduğunuzu zannetmiştim. Bendenize, sözüm ona kullanma kılavuzu diye tek sayfalık bir çizgi roman(!) verilmişti.

Yanıtınız için teşekkürler.
  • 2015'in ilk g.ekspres güncellemesi (v3.2.27.0) piyasada.
  • Garmin Express v3.2.28.0 mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "localization data, xml file 5.60" diye bir güncellememiz var.
  • G.ekspres'ten yeni bir güncelleme daha var(içeriğini unuttum ama, "west africa localization" gibi bir şeyler yazıyordu).
  • G.ekpres'te v3.2.29.0 güncellemesi var.
  • Selamlar,

Garmin Express güncellemesi var arkadaşlar. Sürüm v4.0.5.0 oldu. Bilginize.
  • Selamlar,

GARMIN Express v.4.0.7.0 Güncellemesi yayınlandı,

Bilginize
  • Selamlar,

Yazılım Güncellemesi var arkadaşlar önemli !

V4.70 Oldu...

Hayırlı olsun.
  • Allah ım teknoloji nereye gidiyor geleceği ancak Rabbim bilir
  • Merhaba arkadaşlar.

G.expres'in Ayarlar düğmesi üzerinden yapılan güncellemeyi bir türlü yapamıyorum. Şu anda cihazımda 4.0.7.0 sürümü var.
     Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

Güncelleme kontrolu yapınca yeni bir güncelleme olduğu görülüyor. Ancak, güncellemeyi başlattıktan bir süre sonra işlem duruyor ve güncelleme Başarısız ibaresiyle karşılaşıyorum.
     Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

Hata ya da aksaklık nerede anlayamadım. Daha önce böyle bir şey hiç olmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• heri keyn kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun vardı bugün Internet Bağlantılarında. Ben de Modemi restart ederek çözdüm. IP değişsin.
    Bir deneyin sizde de çözüm olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Genel bir sorun vardı bugün Internet Bağlantılarında. Ben de Modemi restart ederek çözdüm. IP değişsin.
    Bir deneyin sizde de çözüm olacak mı?

Yanıtınız galiba banaydı(heri keyn'e olarak görünse de).

Sorun yalnızca bugüne özgü değil. Aşağı yukarı 8-10 gündür var. İki hafta kadar önce gelen geniş kapsamlı güncelleme paketini rahatça yaptım ama, bahsettiğim güncellemeyi bir türlü yapamıyorum. Her gün 1-2 kez deniyorum; nafile..

Teşekkür ederim.
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi. Zaten A dan Z'ye sorun yaşanmıştı v4.0.7 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 24 Mart 2015; 21:57:33 >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için sağolun.

Açıkçası bilgisayar konusunda sizin kadar becerikli biri değilim. Dolayısıyla uygulamayı nereden kaldıracağımı bilmiyorum; bilgisayardan mı, 2507'den mi? Büyük olasılıkla bilgisayardan kaldırmayı kastettiniz ama yine de sorayım dedim...
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Evet bilgisayarınızdan. Denetim Masası Altın'da Program Ekle/kaldır ile kaldırabilirsiniz.
    Sonra Garmin Express'i tekrar indirip yönetici haklarıyla (sağ tıklayıp) yeniden kurun.
    Muhtemelen Windows Güncellemelerinden sonra ortaya çıkmıştır bu sorun. GE bir şekilde engelleniyor sanırım.
    Geçmiş olsun.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Tşk'ler Korhan Bey

Söylediklerinizi yaptım(aceleden "yönetici hakları"nı unuttum maalesef; umarım sorun yaratmaz). Ve bu kez oldu sanırım. İki sorum daha olacak: a) Sürüm 4.0.11.0 oldu, sizde de öyle mi? b) Bu operasyondan sonra yedekleme yapmam gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.