Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi dilekleriniz için teşekkürler uzun yola çıkmadan önce google ve garminin çizdiği rotaları karşılaştırdım örneğin istanbul - muğla birebir aynı rota çıkıyor fakat garminde direk fethiye diye arattığımda farklı rota gösteriyor istediğim rota hesaplanmıyor ...
  • ec7kadir kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Yaşadığınız sorun cihazdan daha çok harita hatasına benziyor. HERE Maps için hata bildirimleri konumuz var; oraya bildirimde bulunarak rotanın incelenmesini ve varsa sorunun düzeltilmesini talep edebilirsiniz.

HERE Maps - Harita Başlığı

Saygılar.
  • DD252Admin Merhaba ;

Tomtom start 60 cihazım var. Bildiğiniz gibi trafik bilgisi alamıyorsunuz bu cihazda.
    Telefonda İGO yazılımını kurdum. Çok işimi gördüğünü söyleyebilirim. Ancak şöyle bir durum var , Cihaz çok ısınıyor (Güneş + Cihaz mobil internet ve yer bildirimi açık) Bu durumda cihaza zarar verebileceği yönünde ciddi endişelerim var.
    Tomtom'dan uzun yol açısından son derece memnundum. Ancak trafik durumu (Dün Beşiktaş'da yaklaşık 45 dk. trafiğe takıldım.)

İgo Başarsoft haritasını kullanıyor ve beni tam istediğim poi'lere götürüyor. Garmin Nuvi 2589 LM , eklentileriyle cezbetti beni. Ancak haritası navitech.
    Sizce bu cihazı almalı mıyım ? Cep telefonda ısınma sorunlarına rağmen devam mı etmeliyim ?
  • heavy86 H kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

iGo ısınma sorunu defalarca gündeme geldi. Malesef durum yaşadığınız gibi; hele önümüz yaz. Ben hem ipad, hem de iphone cihazlarımla Marmarise varamamıştım geçen yıl.

Elinizdeki cihaz çok üstün yeteneklere sahiptir; bence önce iyice kullanıp cihaza hakim olun. Olmayan POI'lerin koordinatlarını girerek de hedefe ulaşmak mümkün. kendi hazırlayacağınız POI setini bir Tomtom cihaza yükleyip eksikliği büyük ölçüde kapatabilme imkanı da var.

Garmin cihazlar kendi haritalarını kullanırlar; Türkiye'de harita verisini HERE maps sağlar. Bu durum şu an için böyle.

Cihaz kıyaslaması hep istenie ama ben uzak dururum. Kullandığınız cihaz ve haritası Avrupanın 1 numarasıdr; verimli kullanmaya alışmalısınız.

Saygılar

• Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. "Al" diyip işin içinden de sıyrılabilirdiniz ama açıklayıcı bilginiz oldukça güzeldi.
    Poi sorununu dediğiniz gibi çözdüğümüzde geriye trafik problemi kalıyor. Sanırım burada bahsetmek istediğiniz durum , bir trafik için 500 tl ücret verilmez.

Sanırım doğru algıladım. Tomtom cihazım'da şarj etme problemi vardı. Firma yenisi ile değiştirdi. Şimdiki cihazım Tomtom Go serisine benzer menü ve yapıda. Tek eksiği Trafik bilgilerini alamıyor.

Önerinizi dikkate alacağım , Keşke trafik için bir alternatif yolum olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Formatlamak iyidir.

Selam Korhan bey. Ben bu işin acemisiyim; kartı garmin'e taktıktan sonra formatlamak olası mı, yoksa bu işi bilgisayarda mı yapmalıyım?
  • Yüzde80 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bilgisayarda formatlayın
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Formatlama operasyonu yattı. Salaklığımdan ve aceleden yanlış kart almışım Allah cezamı versin

Her şeye rağmen teşekkür ederim arkadaşım
    Sn. DD252admin, 2'de 1'de sizi rahatsız ediyorum ama, merak ettiğim bir şey daha var. Kartı biçimlendirip garmin'e takmakla iş bitiyor mu, yoksa ilave operasyonlar yapmamız mı gerekiyor?
    Selamlar,

Hayır, özel bir şey yapmanıza gerek yok. Cihaz kapalıyken kartı takın sonra cihazı açın.
    Size de selamlar.

Yani, kart garmin'e takılıp cihaz açıldıktan sonra, cihazın belleğindeki veriler karta aktarılmış mı oluyor? Kopyala-yapıştır'a filan gerek yok mu?

Teşekkür ederim
    Selamlar;

Hayır. Cihaza kartı takıp açtığınızda cihaz Kartı kendi kullanımına hazırlamış olacaktır. Tüm Haritaları almak için Garmin Express ile güncelleme yapmanız. Depolama alanı sorulduğunda SD Kart seçmeniz -cihaz bunu otomatik yapıyor çoğunlukla- gerekiyor. istediğiniz haritaları (veya tümünü) o zaman SD karta depolayacaktır.

Yalnız; hemen bilgilendireyim, cihazınız SD karttaki haritaları kullanıyor durumda olacağından SD kartı çıkarmanız halinde cihazınız açılmaz. Bunu göz önünde bulundurun.

Saygılar.
    Çok teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum
    İyi akşamlar Korhan Bey.

Kartı formatlayıp 2507'ye taktım. Fakat bilgisayar üzerinden kontrol ettiğimde, nedense 2507'ye taktığım kart tamamen boş görünüyor.. Yani her şey cihazın belleğinde hala. Ne yapmamı önerirsiniz?

G.Ekspres'te ise bir tuhaflık vardı. Bugün kaldırıp tekrar kurdum. Sürüm 4.0.17.0 olmuş; sizde de aynı mı?

Ne çok soruyorum değil mi, çocuklar gibi
    Selamlar,

Kart boş görünecektir güncelleme yapmadıysanız. Cihazın belleğinden hiç bir dosya taşımayınız kart içerisine; cihazınızı çalışmaz hale getirebilirsiniz.

GE güncellemelerini şimdi kontrol edip teyid edemiyorum malesef.

Saygılar.
    Merhaba Korhan Bey.

G.Ekspres'te güncellemeleri denetle dediğimde "Haritalarınız güncel" ibaresiyle karşılaşıyorum. Sanırım firmanın yapacağı ilk güncellemeyi beklemem gerekecek...

Teşekkürler.

not: Cihazın belleğinden karta dosya taşımak mı; hâşâ üstadım!.. Bende bu acemilik varken cesaret edebilir miyim
  • Selamlar,

Garmin Express Sürüm 4.0.20.0 oldu arkadaşlar; bilginize
  • Garmin Express v4.0.23.0 Yazılım Güncellemesi var arkadaşlar. Bilginize.

İlk bu konu altında duyurduk; takip edenler var biliyorum. Hayırlı olsun.

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları
  • Lanet cihazdaki anormallikler sürüyor

v4.0.23.0 güncellemesini yapmıyor(daha önceki güncellemeleri kolayca yaptığı halde). Güncelleme sırasında aşağıdaki "şey"le karşılaşıyorum:

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

Şimdiye kadar işletim sistemiyle uyumlu olan cihazım şimdi mi uyumsuzlaştı? Tuhaf..

Ayrıca cihaz bellek kartını(kingston micro SD, 4GB) tanımamakta ısrar ediyor.

Cihaz: nüvi 2507
    Harita: 2016.10(orta ve Doğu Avrupa)
    Ekpres sürümü: 4.0.19.0

Selamlar,

Bu defaki güncelleme bende de sorunlu oldu; Garmin ve Garmin Express ile ilgili tüm yüklemeleri kaldırıp yeniden temiz kurulum yaparak çözdüm. Bilginize.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.