Şimdi Ara

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
5
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garmin Express v4.1.3.0 Sürüm güncellemesi yayındadır arkadaşlar; Bilginize.
  • Selamlar,

Garmin Nüvi 24xx ve 25xx cihazlar için v5.0 Yazılım güncellemesi yayınlanmıştı; ben bildirimde bulunamadım. İlgilenen arkadaşlar için duyurayım buradan.

Keyifli navigasyonlar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Malesef benim guncellestirmelerle ilgili şüphelerim var. Garmini bilemiyorum ama kimi firmalar zamanla oyle bir firmware yuklemesi yapiyorlarki cihazlara cihaz gunden gune koturum kaliyor. O yuzden belli bir seviyede kesmeyi dusunuyorum guncellemeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Garmin Nüvi 24xx ve 25xx cihazlar için v5.0 Yazılım güncellemesi yayınlanmıştı; ben bildirimde bulunamadım. İlgilenen arkadaşlar için duyurayım buradan.

Keyifli navigasyonlar.

Selamlar,
    Geçenlerde Navteq, Garmin 2407 aldım. Cihaz v3.90 ile geldi ve sorunsuzca v5.0'a güncelledim. Ayrıca tüm opsiyon yüklemeleri de. GArmin Express'in son sürümünü kullanıyorun ve tüm yazılımların güncel olduğunu söylüyor.

Lakin, üç detay kafamı kurcalıyor;

1- Cihaz her açılışta "Bölge seçimi -> Türkiye" ve "Son Kullanıcı Sözleşmesi" soruyor ve onaylattırıyor!

2- Pc'ye USB ile bağladığımda cihazın dahili hafızasında herhangi bir harita datası, klasörü, imaj dosyası vs gözükmüyor ya da ben bulamadım? Nerede bu harita?

3- Yüklü mevcut harita, "CN Europe NTU 2014.10 Turkey" gözüküyor. Oysa güncellerken v2015.xx harita yüklenmiş/güncellenmiş olması gerekmezmiydi?

4- Temiz kurulum nasıl yapılıyor? Dahili hafıza da ne varsa silip, tekrardan Garmin Express ile güncelleme yapmak yeterlimidir?

• Selamlar,

1- Bende de o sorun vardı; sonradan kendi kendine kayboldu.
    2- Haritanın yerini araştırmadım hiç. 8Gb. SD kart ile tüm Avrupa haritasını indirdim; kart içinde .img dosaysı olarak görünüyor haritalar. Muhtemelen cihazınız depolama alanı yüzünden haritaları güncelleyemiyor. SD kart ile bir denemenizi öneririm.
    3- 2016.10 Harita olması lazım CN Europe olarak.
    4- Güncellemeler sadece Garmin Express ile alınabiliyor yazılmış çok yerde. Temiz kurulum derken cihazı sıfırlamak ise düşünceniz, ben bu güne kadar başarabilmiş değilim. Garmin mutlaka bir yerlerden getiriyor mevcut datalarımı. Aslında Garmin konusundaki soruları Baytekin öncelikle cevaplıyor, telefonla destek alabilirsiniz.

Saygılar.
  • traindevie T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Güncellemeler görülen yazılım hatalarını düzeltmeye ve yeni özellik ekleme yönünde yararlıdır. Kesmenizi önermem; hatalar olmuyor mu, oluyor elbet. Bir sonraki güncellemede düzeliyor. Örneğin; cihaz "köyü" yerine körü diyordu; raporladım düzeldi.

Keyifli sürüşler
  • quote:

Selamlar,

1- Bende de o sorun vardı; sonradan kendi kendine kayboldu.
    2- Haritanın yerini araştırmadım hiç. 8Gb. SD kart ile tüm Avrupa haritasını indirdim; kart içinde .img dosaysı olarak görünüyor haritalar. Muhtemelen cihazınız depolama alanı yüzünden haritaları güncelleyemiyor. SD kart ile bir denemenizi öneririm.
    3- 2016.10 Harita olması lazım CN Europe olarak.
    4- Güncellemeler sadece Garmin Express ile alınabiliyor yazılmış çok yerde. Temiz kurulum derken cihazı sıfırlamak ise düşünceniz, ben bu güne kadar başarabilmiş değilim. Garmin mutlaka bir yerlerden getiriyor mevcut datalarımı. Aslında Garmin konusundaki soruları Baytekin öncelikle cevaplıyor, telefonla destek alabilirsiniz.

Saygılar.

Dostum,
    Tüm avrupa haritasını nereden, nasıl indirdin? Keza, Garmin Express sadece mevcut yüklü haritayı görüyor ve güncelliyor diye biliyorum?

• Garmin Express Altın'da haritalar içinde Türkiye dahil Doğu Avrupa olması Lazım. Bir araştırın, mobilim şu an bakamıyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Garmin Express Altın'da haritalar içinde Türkiye dahil Doğu Avrupa olması Lazım. Bir araştırın, mobilim şu an bakamıyorum ben.

Öyle bir bölümü ben yazılımda göremiyorum. İyice kurcaladım Garmin Express'i ancak yok maalesef.
    Bu arada Baytekin Teknik Servisiyle telefonda görüştüm. Yetkili, haritanın 2014.10 olduğu halde Garmin Express'in "güncel" demesine dair söylediği özetle;

- "GArmin sunucuları ve/veya yazılımında (Express) bir sorun var. Bir veya iki hafta sonra sorun düzelecek ve güncel harita versiyonunu yükleyebilirsiniz"
  • Arkadaşlar cihazın garip bir seslendirmesi var!

Ana yazılım: 5.0
    Ses Yazılımı: 2.20 Türkçe bayan
    Klavye: Türkçe
    Yazılar: Türkçe
    Seslendirme: Türkçe

Yukardaki ayarlarla cihaz, içinde "ı" harfi olan kelimeleri "i" olarak görüyor, okuyor ve telafuz ediyor. Misal, "xxx sokağina dönünüz" gibi garip bir japoca vari telafuzla yönlendirme yapıyor.

Sizlerin cihazlarında durum nedir acaba?
  • Arkadaşlar 10 yıldır Navitech navigasyon kullanıyorum. İlk kez Garmin 55 lmt aldım. Kamera yaklaşımlarını nasıl aktif hale getirebilirim. (database) nasıl yüklenecek? Yardımcı olursanız sevinirim. Kıbrıs haritası yükleyebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • Selam,
    Şöyle bir sorunla karşılaştım kategoriler bölümünde bazı noktaları ana kategoriler bölümünde aratamıyoruz.
    Örnek :
    Nereye>Kategoriler>Arama bölümüne Telmessos antik kenti yazdığımızda sonuç bulunmuyor.
    Nereye>Kategoriler>Görülecek yerler >Arama bölümüne Telmessos antik kenti yazdığımızda sonuç bulunuyor.

Diğer bir sorun ise bazı noktalar Here üzerinde gözükmesine rağmen kategoriler bölümde bulunmuyor.
    Aklıma gelen olasılıklar şunlar;
    Haritaya yeni eklenme
    Harita derleme hatası.
    Cihaz yazılım sorunu

Bir sonraki yayınlanacak harita ile tekrar deneyerek sonucu buraya yazarım.
    Örnekler:Arslantepe Höyüğü - Ani ören yeri
  • makbuz M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Konum değiştirmeniz gerekli. Örneğin İstanbul'da Telmessos aratırsanız bulmaz. Ama -atıyorum- Muğla seçerseniz bulur.
    Diğer sorunuz; Bazı ören yerleri kategorilenmemiş olabiliyor veri tabanına işlenirken. O zaman benzer sorunlar yaşanabiliyor.

Bu tip gözlemlediğiniz eksiklikleri HERE Hari,ta konusu altında raporlarsanız en kısa sürede düzeltilecektir.

Kolay gelsin.
  • Garmin Nüvi 24xx ve 25xx cihazlar için Yazılım Güncellemesi var arkadaşlar.

Sürüm v5.10 oldu

Bilginize.
  • pininfarina kullanıcısına yanıt
    Selam!

Bendeki cihaz 2507. Cihazınızla uyuşuyor mu bilmem ama, seslendirmede Türkçe-ipek'i (diğer seçenekler ise Türkçe ile Türkçe-aylin) kullanmaktayım ve hemen hemen gördüğü her yola "Rampa" demesi dışında bir şikâyetim yok. Telaffuzu da fena değil. Diğer seçeneklerden "Türkçe" ile "Türkçe-aylin"i sevemedim; adetâ bir Türk'le evli ve çatpat Türkçe öğrenebilmiş avrupalı hatunlar gibi teleffuzları var.
  • Selam dostlar...

G.ekspres yazılım güncellemesi var. Yazılımlarımız 4.1.5.0 oldu.

not: 9 Haziran'daki mesajımda dile getirdiğim g.ekspres güncellemelerini yapamama sorunum (aşağıdaki görüntüyle karşılaşıyordum), bugün her nasılsa kendiliğinden düzeldi.

Garmin Nuvi 2407LT - 2507LT Navigasyon Cihazları

• DD252Admin 2507 lmt ömür boyu ucretsiz guncelleme cihaza sahibim okuduğum msj larinizda yanilmiyarsam aynisindan sizdede var simdi sorum şu navigasyonda haritalarima bakinca 2015.30 versiyon tr haritasi görünüyor epeydir 2016.10 harita guncellemesi çıkmış olmasina rağmen hatta bunun üzerine 2016.20 çıktığını guncellemeyi alan arkadaşlar var burdan takip ediyorum son sürüm 4.1.6 garmin express yüklü olamasina rağmen cihaziniz güncel demekte bunun çözümü noktasinda bir sonuca ulaşa bildinizmi dün baytekin le görüştüm garmin exoresi kaldirin yeniden yukleyin dedi aynen yapdim butun gecici dosyalarida sildim pc den yeniden temiz kurulum yapdim ama nafile harita guncellemesini görmüyor iyisinden olsun dedik okadar para ödedik garmin aldim acaba hatami ettik düşünmekteyim doğrusu (:

• Magicbox005 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Garmin tarafında uzun zamandır bakım çalışmaları server taşıma gibi işler vardı yaz ve tatil sezonu olması sebebiyle; tahminim Eylül ayı ile beraber bitti bu işler. Yalnız bir önemli olayı göz ardı etmeyelim Windows 10 geçen ay hatalarıyla uyumsuzluklarıyla 2015'in bilişim yönünde en sıkıntılı ayı olmasına sebep oldu.
    Biraz daha sabır; çünkü Garmin ve Tomtom yazılım ve güncelleme tarafında en az sorun yaşatan kuruluşlarıdır. Düzelecek.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar,
    Garmin express'in 4.1.6 Sürümü var buradan onu indirip kurun veya güncelleyin.
    http://software.garmin.com/en-US/express.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 1 Eylül 2015; 8:06:10 >
  • quote:

Arkadaşlar,
    Garmin express'in 4.1.6 Sürümü var buradan onu indirip kurun veya güncelleyin.
    http://software.garmin.com/en-US/express.html

İlginize teşekkür ederim inş dediginiz gibi olur biran önce biter bu sıkıntılar kazasiz belasiz surusler dilerimm....

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.