Şimdi Ara

Garmin Nuvi 310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0042#tablar

Arkadaşlar bu ürünü alan kullanan veya gören var mı? normalde 600-700 ytl arası ama hizlialda 360 ytl

• benimde dikkatimi cekti...bilgi verecek arkadas varsa iyi olur.fiyat bayagı iyi.
  • bu cihazı daha önce kullanan yok galiba.
    quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

benimde dikkatimi cekti...bilgi verecek arkadas varsa iyi olur.fiyat bayagı iyi.
  • arkadaşlar nuvi 200 den farkı bluetooth olması .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncokanz

arkadaşlar nuvi 200 den farkı bluetooth olması .

evt tek farkı bluetooth olması,
    nuvi 200'u biyerlerden 250-300 arasına kapatın derim...
  • nuvi 200 de 500 de aşağı yok galiba, var mı sizin bildiğiniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

quote:

Orjinalden alıntı: tuncokanz

arkadaşlar nuvi 200 den farkı bluetooth olması .

evt tek farkı bluetooth olması,
    nuvi 200'u biyerlerden 250-300 arasına kapatın derim...
  • http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0042
    bu fiyata kacırmayın .temsilciyle konustum.sadece urunun kutusu uzerinde garmin yazmıyor.diğer butun ozellik harita aksam ve garanti aynıymıs.ayrıca ingiltere haritasıda varmıs tr haritasına ek olarak.baytekinden temin ediyorlarmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 20 Ağustos 2008; 13:55:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomtom Navigasyon Cihazları
    14 yıl önce açıldı
    Tomtom XL harita güncelleme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu kadar ucuz olmasının sebebi sadece bu mu? üzerinde neden garmin yazmıyor,bir nedeni olması gerekmez mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.1799.0042
    bu fiyata kacırmayın .temsilciyle konustum.sadece urunun kutusu uzerinde garmin yazmıyor.diğer butun ozellik harita aksam ve garanti aynıymıs.ayrıca ingiltere haritasıda varmıs tr haritasına ek olarak.baytekinden temin ediyorlarmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 20 Ağustos 2008; 22:19:57 >
  • outlet urunmus oem tarzı getiriyorlar zaten 310 artık eski bir model ama kullanıslı..hızlıal a konu ile ilgili bir mail atarsanız ksa surede arıyorlar istediğiniz bilgileri veriyorlar.kutu oalyı belki vergi ile ilgili bir durum olabilir
  • Bence kaçırılmayacak bir fırsat baytekin ( garmin ithalatçısı ) firması ile görüştüm ürünün aynı olduğu sadece yüklü bir miktarda sipairş edildiği için özel bir fiyat ile ithal edildiği ve bu nedenle fiyatın bukadar düşürüldüğü söylendi. oldukça tatmin edici bir cevap aldım. hem ayrıca ingiltere haritası yüklü. bence kaçırmayın. ben bir tane aldım içinede avrupa yı kendim yükledim.
  • avrupayı nasıl yüklediniz? nerden buldunuz? tüm avrupayı kapsıyor mu? teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: garminmaps

Bence kaçırılmayacak bir fırsat baytekin ( garmin ithalatçısı ) firması ile görüştüm ürünün aynı olduğu sadece yüklü bir miktarda sipairş edildiği için özel bir fiyat ile ithal edildiği ve bu nedenle fiyatın bukadar düşürüldüğü söylendi. oldukça tatmin edici bir cevap aldım. hem ayrıca ingiltere haritası yüklü. bence kaçırmayın. ben bir tane aldım içinede avrupa yı kendim yükledim.
  • Avrupa'da Birleşik Krallık ve İrlanda'yı kapsayan harita da mevcut arkadaşlar.. 3 günlül bir kısa değerlendirme yapınca genelde memnun kaldım diyebilirim. Arada aksamalar oluyor. Onları ayrıca uzun uzadıya sizlerle paylaşacağım.. Ancak hala Türkçe karakter problemini çözemedim. Çözen varda yardım bekliyorum :)
  • Arkadaşlar elektroworld mağazalarında Nuvi200 329YTL en ucuz burası sanırım... http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: garminmaps

Bence kaçırılmayacak bir fırsat baytekin ( garmin ithalatçısı ) firması ile görüştüm ürünün aynı olduğu sadece yüklü bir miktarda sipairş edildiği için özel bir fiyat ile ithal edildiği ve bu nedenle fiyatın bukadar düşürüldüğü söylendi. oldukça tatmin edici bir cevap aldım. hem ayrıca ingiltere haritası yüklü. bence kaçırmayın. ben bir tane aldım içinede avrupa yı kendim yükledim.

hızlıal dan mı aldın dostum. ben sipariş ettim.
    gelince senden şu haritayı nasıl yülediğini bi anlatırsın artık.
  • avrupa ve amerika haritasını yükledim cihaz mükemmel oldu nuvi 370 gibi oldu fiyatıda iyi oldukça düşük
  • bende hizli aldan aldım,dün itibariyle elime geçti,biraz kurcaladım açıkçası şu ana kdr olmadı diyeceğim kötü bir yanını görmedim,almayı düşünenlere tavsiye edebilirim,yalnız içindeki sözlükte türkçeye çevirme yok bu tarz programları yükeleyebileceğimiz siteler varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dttafo

bende hizli aldan aldım,dün itibariyle elime geçti,biraz kurcaladım açıkçası şu ana kdr olmadı diyeceğim kötü bir yanını görmedim,almayı düşünenlere tavsiye edebilirim,yalnız içindeki sözlükte türkçeye çevirme yok bu tarz programları yükeleyebileceğimiz siteler varmı

katılıyorum,
    bulan yada bilen varsa bi söylesin :)
  • Bu arada arkadaşlar,
    Ben Hızlıal dan aldım ama kutudan Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD ve Türkçe kullanım CD çıkmadı elinde bu ürünler olan varsa, bir yere upload etsede bizde faydalansak.
  • Standart Paket İçeriği

cihaz,Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD,araç konsol tutucusu cama vantuslu,12V araç çakmak adaptoru,USB bağlantı kablosu,deri kılıf,İngilizce kullanım kitabı ve Türkçe kullanım CD

Bu şekilde gelmiyor mu cihaz HızlıAl'dan alınca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Standart Paket İçeriği

cihaz,Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD,araç konsol tutucusu cama vantuslu,12V araç çakmak adaptoru,USB bağlantı kablosu,deri kılıf,İngilizce kullanım kitabı ve Türkçe kullanım CD

Bu şekilde gelmiyor mu cihaz HızlıAl'dan alınca?

hayır, Cihaz, USB Kablo, Araç tutucu (cama vantuzlu), 12V araç adaptörü, İngilizce kullanım CD si , Deri kılıf geliyor.

Önemli olan Türkiye sokak detaylı harita(25 il) ve Türkiye karayolları CD ve Türkçe kullanım CD gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecellchuk -- 4 Eylül 2008; 9:19:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.