problemi umut bey de çözemediyse bu cihazlarda problem var demektir diye düşünmeye başladım....
Sevgili Halilakdere Aynı anda koca bir mağazayı yönetiyorum onun için bazen geç cevap verebiliyorum kusuruma bakmayın:)
Feribot kutucuğu kapatılırsa rotayı karayolundan çizer.Ama sanırım siz feribot seçeneğini ya kaldırmıyorsunuz.Yani feribot yazan yerdeki kutunun içindeki tiki kaldırmanız lazım yani boş gelmesi lazım.Cihazlar satılırken en güncel harita haliyle ve en güncel web updater ile satılıyor.Üstelik işin ilginç tarafı distribütör olan baytekin deki bir arkadaşımız ise her hafta sonu balıkesire gidiyor.Ve hiç bir sorun yok diyor. Medya marktan aldığınız cihaz stokta eskiden kalmış haritası güncel olmayan bir cihaz olabilir.Yani yanlışlıkla önceki cihazlardan vermiş olabilirler.Bu da bir kayıp değil çünkü sadece bir güncellemeye bakar. Konu ile ilgili Baytekin Teknik Cihazlar' da Levent Bey Veya Arif Bey Sorularınızı Cevaplamak İçin Ellerinde Cihazlar Her Zaman Telefon Başındalar. GARMIN GPS SATIŞ VE TEKNİK DESTEK Adres: Necatibey Caddesi No 70 34425 Karaköy İSTANBUL Telefon: 0212 251 20 23 Faks: 0212 251 38 66 Email: info@garmin.com.tr
Sorun devam ederse musterihizmetleri@hizlial.com'a mail atın hemen bana ulaşır mailiniz.En kötü ihtimalle cihazı baytekine göndeririz.Direk orda test ettiririz.
saygılarımla.
Merhabalar,
Cihazı Hızlıal'dan satın alanlardan birisiyim. Burayı da bir hayli kurcaladım almazdan önce. Navigasyon cihazlarının hiç birinin hatasız olmadığını farkettim bu forumda yazılanlardan yola çıkarak. Navigasyon cihazlarının hiç biri mükemmel değil. Hepsinin saçmaladığı olaylar var. Bursa İstanbul arasında Orhangazi'den sonra dağlardan yol çizip bazı arkadaşların yolunu uzatan, Antalya dağlarında yine hatalı yol gösterip benzinin bitmesine ve bir arkadaşın ailesi ile yolda kalmasına yol açan navigasyon cihazı.. Cihazın feribotta ısrarcı olması bunların yanında büyük bir hata da sayılmaz doğrusu :)) Daha önce de başka cihazlarda feribot kullanma seçeneği olmasa da ille de feribot diye ısrar edenler olduğunu bu forumda okumuştum. Seçeneklerden "En hızlı yolu seç" seçili ise onu da kaldırıp deneyebilirsiniz.
Bu arada Eskihisar'ı geçtikten sonra cihazın yeni rota hesaplayıp feribottan vazgeçmesi lazım gibi geliyor bana. Bir kaç kere bunu test etme şansım oldu çünkü. Cihazın söylediği yolu tercih etmedim, 5 saniye civarında sürelerde rotayı yeniden hesaplayıp yeni rota çizebiliyor araç.
Navigasyon teknolojisi henüz emekleyen bir teknoloji, çok daha kusursuz hale gelene kadar hislerimiz, yön bulma duygumuz, içgüdülerimiz, vb. insani duygularımızı elden bırakmamalıyız diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
Umut Bey,
Cihazı uygun fiyata temin ederek sattığınız için teşekkür ederim. Ancak ben aldığımda bu ürünlerin arıza nedeni ile fabrikaya dönen cihazlar olduğunu bilmiyordum. Beytekin ile görüşmemde de "Refurbished" meselesi hiç söylenmedi. Sadece İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren bir otomobil firmasının cihazı sattığı arabalarla birlikte hediye etmek üzere Garmin'e sipariş verdiği, ancak üretilen bazı cihazların elde kaldığı ve bu nedenle de ucuza piyasaya sürüldüğü ifade edildi bana. Netice olarak cihazda bir sorun yok. Gayet güzel çalışıyor ve işimi görüyor. Ucuz bir fiyata da satın almış oldum. Ancak bilgilendirmede eksikler olması hoş değil (bunu hızlıal için söylemiyorum, çünkü bizzat Baytekin'e sordum ben).
Amazon.com'da bu tip cihaz satışı yapıyor. Benzer ürün satışlarına devam edersiniz umarım. Bilgilendirmeyi yaptığınız sürece bu tip cihazları satın alacak insanlar olabilir.
Saygılarımla..
quote:
Orjinalden alıntı: CYSTEIN
Merhabalar,
Cihazı Hızlıal'dan satın alanlardan birisiyim. Burayı da bir hayli kurcaladım almazdan önce. Navigasyon cihazlarının hiç birinin hatasız olmadığını farkettim bu forumda yazılanlardan yola çıkarak. Navigasyon cihazlarının hiç biri mükemmel değil. Hepsinin saçmaladığı olaylar var. Bursa İstanbul arasında Orhangazi'den sonra dağlardan yol çizip bazı arkadaşların yolunu uzatan, Antalya dağlarında yine hatalı yol gösterip benzinin bitmesine ve bir arkadaşın ailesi ile yolda kalmasına yol açan navigasyon cihazı.. Cihazın feribotta ısrarcı olması bunların yanında büyük bir hata da sayılmaz doğrusu :)) Daha önce de başka cihazlarda feribot kullanma seçeneği olmasa da ille de feribot diye ısrar edenler olduğunu bu forumda okumuştum. Seçeneklerden "En hızlı yolu seç" seçili ise onu da kaldırıp deneyebilirsiniz.
Bu arada Eskihisar'ı geçtikten sonra cihazın yeni rota hesaplayıp feribottan vazgeçmesi lazım gibi geliyor bana. Bir kaç kere bunu test etme şansım oldu çünkü. Cihazın söylediği yolu tercih etmedim, 5 saniye civarında sürelerde rotayı yeniden hesaplayıp yeni rota çizebiliyor araç.
Navigasyon teknolojisi henüz emekleyen bir teknoloji, çok daha kusursuz hale gelene kadar hislerimiz, yön bulma duygumuz, içgüdülerimiz, vb. insani duygularımızı elden bırakmamalıyız diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
Size şu konuda sonsuz katılıyorum cihaz en geç 5 saniye içinde yeni rotaı çizer.Bu arada cihaz her ihtimalde siz feribotu geçtikten sonra feribot seçili olsa bile artık geri dönmesi daha uzun sürecek bir yola geldiğinde size normal yoldan devam etmeniz için rota çizecektir.Feribotu geçince rotayı iptal edip yeniden rota girsenizde yine aynı şekilde artık feribota sokmayacaktır.Türkiye'de çok fazla yol değişikliği oluyor tabiki avrupa gibi oturmuş bir altyapı yok ancak size tavsiyem yaya veya bisikletli olmadığınız sürece her zaman EN HIZLI yol seçeneğini seçiniz.Geçen seneye nazaran haritalarda çok daha az hata var hatta birçok markada kapıdan kapıya kadar bile navigasyon mümkün.Burda uyarmam gereken konu eski OHAL bölgesinde öteki illerdeki gibi kapıdan kapıya değilde sokak detayına kadar inebiliyorsunuz.ZAten buda fazlasıyla yetiyor.Özellikle şehir dışında mutlaka EN HIZLI seçeneğini unutmayın.
saygılarımla.
Merhabalar,
Yani MEDYA MARKT mağzasından alacağımız navigasyon cihazını kullanıp beğenmessek 14 günde tüm ambalajıyla iade edebiliyoruz. Bu kesin ise hemen almalı memnun kalmassak iade edebiliriz hatta başka model ile değiştirebiliriz ve yine deneme şansımız olabiliyor. Bu çok güzel bir imkan.
Bu gün Carefour Bayrampaşa mağzasında GARMİN Nuvi 200 modeli vardı, fiyatı 407 YTL hemen yanında aynı ürünün Pink (Pembe ) modeli vardı. Normalde pahalı olmasına karşın Pink satılmadığı için fiyatını 243 YTL'ye indirmişler. Rengi sizi bozmaz ise gayet uygun bilginize. ( Bana ters geldi tabi )
Saygılar,
quote:
Orjinalden alıntı: CYSTEIN
Umut Bey,
Cihazı uygun fiyata temin ederek sattığınız için teşekkür ederim. Ancak ben aldığımda bu ürünlerin arıza nedeni ile fabrikaya dönen cihazlar olduğunu bilmiyordum. Beytekin ile görüşmemde de "Refurbished" meselesi hiç söylenmedi. Sadece İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren bir otomobil firmasının cihazı sattığı arabalarla birlikte hediye etmek üzere Garmin'e sipariş verdiği, ancak üretilen bazı cihazların elde kaldığı ve bu nedenle de ucuza piyasaya sürüldüğü ifade edildi bana. Netice olarak cihazda bir sorun yok. Gayet güzel çalışıyor ve işimi görüyor. Ucuz bir fiyata da satın almış oldum. Ancak bilgilendirmede eksikler olması hoş değil (bunu hızlıal için söylemiyorum, çünkü bizzat Baytekin'e sordum ben).
Amazon.com'da bu tip cihaz satışı yapıyor. Benzer ürün satışlarına devam edersiniz umarım. Bilgilendirmeyi yaptığınız sürece bu tip cihazları satın alacak insanlar olabilir.
Saygılarımla..
EN başta gelen bilgi böyleydi ve böyle yazıldı hatta bundan daha az bilgi olmasına rağmen müşterilerimiz tam bilgilensin diye araştırıp yazdık.Aslında ürünler bir çeşit outlet ancak garminden yurtdışından aldığımız talimat ne olursa olsun refurbishmend yazılması gerektiği idi.Bunun önemli bir sebebi ise şu; normalde markası değerli olan firmalar ürünlerinde pek ucuz fiyatı sevmezler, kalite açısından yanlış anlaşılmak istemezler.Ondan dolayı indirim yapmak yerine RENAULT - DACIA , Vestel - Regal, Wolkswagen-Skoda örneğinde olduğu gibi ya başka marka adı altında ve ya bu tarz yollarla stoklarını eritmek veya mallarını satmak isterler.Bu fiyatın önemli bir sebebi ise budur.Aslında cihazın normalinden hiç bir farkı yok , fabrikada extra bir kez daha kontrol ediliyor ve hiç sorunsuz olarak satılıyor.Üstelik birde 310 da extra ingiltere ve irlanda haritası sunuluyor.(değeri yaklaşık 50 € civarı haritalar). Dediğim gibi önemli bir sebebide marka imajıdır.
saygılarımla.
Pembenin fiyatı süpermiş googleden resimlerine baktımda o kadarda kötü görünmüyor zaten ekranın haricinde kenarları çok az görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: step-team
Merhabalar,
Yani MEDYA MARKT mağzasından alacağımız navigasyon cihazını kullanıp beğenmessek 14 günde tüm ambalajıyla iade edebiliyoruz. Bu kesin ise hemen almalı memnun kalmassak iade edebiliriz hatta başka model ile değiştirebiliriz ve yine deneme şansımız olabiliyor. Bu çok güzel bir imkan.
Bu gün Carefour Bayrampaşa mağzasında GARMİN Nuvi 200 modeli vardı, fiyatı 407 YTL hemen yanında aynı ürünün Pink (Pembe ) modeli vardı. Normalde pahalı olmasına karşın Pink satılmadığı için fiyatını 243 YTL'ye indirmişler. Rengi sizi bozmaz ise gayet uygun bilginize. ( Bana ters geldi tabi )
Saygılar,
Beğendiyseniz gerçekten kaçırmayın derim. Saygılar,
quote:
Orjinalden alıntı: orhan44
Pembenin fiyatı süpermiş googleden resimlerine baktımda o kadarda kötü görünmüyor zaten ekranın haricinde kenarları çok az görünüyor
quote:
Merhabalar,
Saygılar,
merhaba; hızlıal dan ben nuvi 310 aldım. Evet forumda bahsedildigi gibi, ama dış kutusunda garmin yazıyor, bilmiyorum ama kutu içerigi ve alette hic bir problem gormedim. Genelde istanbul için yorumlar yapılmış, ben antalyada yasıyorum. acıkcası antalya için basarısı cok da iyi degil. belki antalya içi de köstebek yuvasına dondugu icindir ama konyaalatından lara ya giderken bile kullanılmayan yollara yonlendirdi. cok sorun degil. sonucta antalyayı biliyoruz. İstanbula bu pazar gidecem asıl orada işe yarayıp yaramadıgını gorecez.:D
Son 3 adet nuvi 310 bluetoothlu mp3 çalarlı kaldı bilginize.
Güzel ortalığı hareketlendiriyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Umut Ünlü
Son 3 adet nuvi 310 bluetoothlu mp3 çalarlı kaldı bilginize.
quote:
Beğendiyseniz gerçekten kaçırmayın derim. Saygılar,
quote:
Orjinalden alıntı: orhan44
quote:
Merhabalar,
iade ettim ama ne alacağımı bilmiyorum, kararsızım
Merhaba halilakdere
İade sırasında bir sıkıntı oldumu ,nasıl bir prosedür uyguluyorlar.Birde hangi mağzadan almıştınız.Teşekkürler
Saygılar,
quote:
Orjinalden alıntı: halilakdere
hızlıal daki sabit kur uygulamasını bu üründe de istiyoruz. teşekkürler
O uygulama sanırım sitede birçok üründe var,Next YE-G 828 'e baktım çoğu yerde 950YTL üzerindeyken orada 818 YTL üstelik kadv'de dahil.Bence alacak olanlar oradan seçim yapsınlar
Kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: halilakdere
Önemli olan kişisel seçimleriniz. Geniş ekran mı(4,3") dar ekranmı? (3,5") yoksa dev ekranmı?(7") Bluetooth olsunmu olmasınmı? Multimedya oynatsınmı oynatmasınmı?
sadece türkiye haritası yeterlimi yoksa avrupa ve amerika olsunmu?
bu soruları cevaplarsanız size en uygun cihazı bulursunuz. Gerçi hızlıal.com da sol Outdoor/Gps Navigasyon sistemleri ve yazılımları/ bölümüne girince sol tarafta hızlı listeleme var ve orada aradığınız özelliklere sahip cihazlara iki tıkla ulaşabiliyor ve tüm özellikleriyle karşılaştırma yapabiliyorsunuz.
bende dün 380ytl nuvi310 almıştım dün bugün bir arkadaşıma daha gidip aldık. refurbished ürünler iade gelen veya bir şekilde paketi açılıp satılmayan tekrar paketlenen ürünlerdir. arızalanıp tamir edilenler değildir. zaten bu kadar çok sayıda arızalı tamir edilen ürün olmasıda mantıksız.
Kelimenin Türkçe anlamına bu siteden bakabilirsiniz.
merhaba; yarın antalyadan istanbula gidecem, nuvi 310 u da kullanmıs olacam. Ben 1-2 yerde duydum ama nuvi 310 da yapabilir miyim bilmiyorum. Arkadaslarım yollarda rastladıgımız sabit radar yerlerini isaretleyip bu haritaları daha sonra paylasıma acabilecegimizden bahsetmişti bunu yapabilir miyim. En azında noktaları kaydedebiliyor muyum? tesekkur ederim