Şimdi Ara

Garmin Nuvi 310 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GPS bağlantı ve harita yol bulma yönünde yorumlarınızı bekliyorum.Hayırlı yolculuklar.

Saygılar,

quote:

Orjinalden alıntı: sarier

merhaba; yarın antalyadan istanbula gidecem, nuvi 310 u da kullanmıs olacam. Ben 1-2 yerde duydum ama nuvi 310 da yapabilir miyim bilmiyorum. Arkadaslarım yollarda rastladıgımız sabit radar yerlerini isaretleyip bu haritaları daha sonra paylasıma acabilecegimizden bahsetmişti bunu yapabilir miyim. En azında noktaları kaydedebiliyor muyum?
    tesekkur ederim

Dr. Mehmet SARIER
  • quote:

merhaba; yarın antalyadan istanbula gidecem, nuvi 310 u da kullanmıs olacam. Ben 1-2 yerde duydum ama nuvi 310 da yapabilir miyim bilmiyorum. Arkadaslarım yollarda rastladıgımız sabit radar yerlerini isaretleyip bu haritaları daha sonra paylasıma acabilecegimizden bahsetmişti bunu yapabilir miyim. En azında noktaları kaydedebiliyor muyum?
    tesekkur ederim

Dr. Mehmet SARIER

mehmet bey merhabalar
    navigasyon çalışır durumdayken yani yolda giderken harita üzerinde istediğiniz bir noktaya tıkladığınızda aşağıda GERİ KAYDET GİT tuşları çıkıyor. geri zaten geri geliyor. git dediğinizde bu noktaya yeni rota çizer. kaydet dediğiniz zamanda bu noktayı isim yazarak kaydediyorsunuz. radarlar ve diğer bazı şeyler bu şekilde kaydedilebilir. paylaşım içinde garmin in poi loader diye bir programı var. başka poi leri bu program ile ekleyebiliyor yada kendi poilerinizi pc ye aktarabiliyorsunuz. bu aktarma işlemini henüz denemedim ama programı kurdum çalışıyor.
    bugün yolda gelirkende bir kaç arkadaşımı evlerine bırakırken direk işaretledim. artık direk olarak arkadaşımın ismini FAVOURİTES kısmından seçerek rota çizebiliyorum.

• Ok, yarın deneyecegim bunu, Eger, basarılı olursam ve ileride bunu paylasabilirsek bence harika olur...

quote:

Orjinalden alıntı: butcher911

quote:

tesekkur ederim

Dr. Mehmet SARIER

mehmet bey merhabalar
    navigasyon çalışır durumdayken yani yolda giderken harita üzerinde istediğiniz bir noktaya tıkladığınızda aşağıda GERİ KAYDET GİT tuşları çıkıyor. geri zaten geri geliyor. git dediğinizde bu noktaya yeni rota çizer. kaydet dediğiniz zamanda bu noktayı isim yazarak kaydediyorsunuz. radarlar ve diğer bazı şeyler bu şekilde kaydedilebilir. paylaşım içinde garmin in poi loader diye bir programı var. başka poi leri bu program ile ekleyebiliyor yada kendi poilerinizi pc ye aktarabiliyorsunuz. bu aktarma işlemini henüz denemedim ama programı kurdum çalışıyor.
    bugün yolda gelirkende bir kaç arkadaşımı evlerine bırakırken direk işaretledim. artık direk olarak arkadaşımın ismini FAVOURİTES kısmından seçerek rota çizebiliyorum.

• Evet Antalya -İstanbul arası kullanma sonuçlarını bekliyoruz.
  • ümraniye media marktan aldım, iade sırasnda hiçbir prblem olmadı, neden iade ettiğimi sormadılar bile, zaten 14 gün içinde iade etme hakkımın olduğunu onlarda biliyorlar.
  • Sn. halilakdere

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
    Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

ümraniye media marktan aldım, iade sırasnda hiçbir prblem olmadı, neden iade ettiğimi sormadılar bile, zaten 14 gün içinde iade etme hakkımın olduğunu onlarda biliyorlar.
  • quote:

quote:

tesekkur ederim

Dr. Mehmet SARIER

mehmet bey merhabalar

Kısa Bir bilgi.GArmin ve Magellan marka cihazı olanlar veya almayı düşünenler.GArminin sitesindehttp://www8.garmin.com/support/mappingsw.jsp
    mapsourse adında bir program var bu program sayesinde cihazınızda kaydettiğiniz bütün noktaları google earth üzerine atıp ordan görebiliyorsunuz.Progarmı çalıştırdıktan sonra o sizi zaten yönlendiriyor.Ancak sadece Garmin ve Magellan tanımlı.

• quote:

Ok, yarın deneyecegim bunu, Eger, basarılı olursam ve ileride bunu paylasabilirsek bence harika olur...

quote:

quote:

tesekkur ederim

Dr. Mehmet SARIER

mehmet bey merhabalar

Avrupada ve Kuzey Amerikada değil ama Türkiye'de Şehirlerarası Yola Çıkarken Daima EN HIZLI YOL seçeneğini seçmelisiniz.
    Ben şahsen şehiriçi de EN HIZLI YOL seçeneği kullanıyoırum.

• geçen gün tekrar media marktan denemek için tom tom xl modelini aldım garminin aksine bu cihaz gerçekten süper ama arkadaşlarımıza bakıyorum nedense bu cihazı pek öven yok cihaz cihaz olarak iyi ama haritası kötü diyorlar ben haritasındanda çok memnun kaldım tüm türkiyeyi kapsıyor hatta anadoluda bildiğim çok küçük 5-10 hanelik köyler var onları bile buldu hayret ettim istanbul içinde navigasyon yaptım çok başarılı garmini de inceledim ama garmin bu kadar değildi bence tom tom güzel bir cihaza benziyor herkese tavsiye ederim belki iade bile etmem. saygılar
  • Halil bey ürünü geri verdiğinizde size para iadesi yaptilar mi bir kesinti oldu mu ? yok sa hediye çekimi vediler?

Arkadaslar sanırım herkes sarjda kullanıyor bu aleti pilinin ne kadar gittiğini test etme şansınız oldumu bu bilgiyi goremedim bir de yedek pil alma şansımız var mı bilgisi olan var mı ?

quote:

geçen gün tekrar media marktan denemek için tom tom xl modelini aldım garminin aksine bu cihaz gerçekten süper ama arkadaşlarımıza bakıyorum nedense bu cihazı pek öven yok cihaz cihaz olarak iyi ama haritası kötü diyorlar ben haritasındanda çok memnun kaldım tüm türkiyeyi kapsıyor hatta anadoluda bildiğim çok küçük 5-10 hanelik köyler var onları bile buldu hayret ettim istanbul içinde navigasyon yaptım çok başarılı garmini de inceledim ama garmin bu kadar değildi bence tom tom güzel bir cihaza benziyor herkese tavsiye ederim belki iade bile etmem. saygılar

• hocam herhangi bir kesinti filan yok ne kadara aldı iseniz o kadar hesabınıza tekrar iade ediyorlar kaybınız olmaz hatta dün mio300 aldım denedim hoşuma gitmedi onuda tekrar iade ettim önemli olan kutusu ve tüm aksesuarları ile eksiksiz ve çizilmemiş olmalı ve 14 günü geçmemeli, pil konusuna gelirsek bu cihazların en kralının pili en fazla 4 saat gider, 5 saat gidenine hiç raslamadım ama önemli değil arabanın sürücü koltuğunun sol taraflarında alt kısımlarından elektrikçinize bir çakmak çıkışı yaptırırsanız cihaz devamlı şarzda kalır ortalıkta kablo görüntüsüde olmaz, ayrıca.... size.... tom tom xl öneririm kim ne derse desin hiçbir cihaz tom tom gibi değil türkiyenin en ücra köşe bucaklarını bile görebiliyorum kesinlikle tavsiye ederim tom tomu iade etmeyi düşünmüyorum. sayılar

quote:

Orjinalden alıntı: KBD

Halil bey ürünü geri verdiğinizde size para iadesi yaptilar mi bir kesinti oldu mu ? yok sa hediye çekimi vediler?

Arkadaslar sanırım herkes sarjda kullanıyor bu aleti pilinin ne kadar gittiğini test etme şansınız oldumu bu bilgiyi goremedim bir de yedek pil alma şansımız var mı bilgisi olan var mı ?

quote:

geçen gün tekrar media marktan denemek için tom tom xl modelini aldım garminin aksine bu cihaz gerçekten süper ama arkadaşlarımıza bakıyorum nedense bu cihazı pek öven yok cihaz cihaz olarak iyi ama haritası kötü diyorlar ben haritasındanda çok memnun kaldım tüm türkiyeyi kapsıyor hatta anadoluda bildiğim çok küçük 5-10 hanelik köyler var onları bile buldu hayret ettim istanbul içinde navigasyon yaptım çok başarılı garmini de inceledim ama garmin bu kadar değildi bence tom tom güzel bir cihaza benziyor herkese tavsiye ederim belki iade bile etmem. saygılar

• selam arkadaslar, bende garmin nuvi200 navigasyon cihazı var, nasıl guncel harita yukliyebilirim?
  • quote:

Ekranda görmeniz ile orya navigasyon yapmanız farklı şeyler....bu arada POI'lere bakmayı unutmayın Çünki bu konuda sıkıntı yazan arkadaşlar TomTom'dan zor vazgeçenler hatta bu konuda uzmanlaşmış kişiler.

Umarım 2-3 seneye kadar TomTom'un haritasıda iyi olur.

Kolay gelsin

• İyi Günler,
    Ben yaklaşık 3 ay önce garmin nuvi 310 aldım hızlı aldan indirimli kampanya ile.. Ürünü aldım ve ilk denememde uyduya bağlanmadı daha sonra. Ankarada Garmin yetiki servisine götürdüm. onlar ürünü güncellediler yazılımını ve daha sonra cihaz çalıştı. Ancak yaklaşık bir saatlik bir kullanımdan sonra uydu bağlantısı yine koptu ve tekrar ankarayadaki servise götürdüm. Onlar ürünü İstanbula yolladılar. İstanbuldan bu ürün burda çalışıyor dendi. Ankaraya geri yolladılar. Ankarada ürünü deneyip verdiler bana. Eve getirdi beni ve cihaz çok hoşuma gitti. Ancak ertesi gün yine cihazın uydu bağlantısı koptu. Ankara servisi yine istanbula yolladı. İstanbulda bir iki hafta kaldı. Sonra bu cihaz buraya daha önce de gelmiş kendiliginden açılıyo filan diye ama cihazda sorun yok bakın biz çalıştırdık dediler ve Ankaraya yolladılar. Ankada bayisi cihazı aldı ve açtı cihaz çalışmamış bana söylemeden İstanbula tekrar yollamışlar. Yani cihaz bozuk. bu arada iki ay geçti. Sonra ankaraya yine geri gelmiş beni aradılar bu sefer çalışıyo dendi. İlginctirki istyanbul bişey yapıyo buna ankaraya geliyo bi gun kullanıyosunuz sonra gidiyo alet. Ben hiçbir güncelleme yapmadım dogru biçimde şarj ettim hiçbir sonuru yok. NEyse üçüncü kez ankarada servise gitti eve geldi. Bir gün sonra uydu baglantısı koptu ve hiçbişekilde baglanmıyo .Bu arada uydu baglantısını ankara servisiyle birlikte deniyoruz dısarda sonuc "hayır "çalışmıyor . Yani üç ay geçti 16 günü geçitginde iade edemedim :( son care hızlı al a değiştirmedi için yolliyacagım. İstanbula geldim kendim denedim yine çalışmadı hani belki istanbulda çalışıyodur diye. Her nasılsa baytekin istanbul servisinde bi seferlik çalıştırıp yolluyorlar. Cihazdan kısa süreli kulanımımda memnun kalmıştım. En son çare hızlıala değişim için geri yolliyacagım. Bana geilidiginde ekran ustunde jelatin filan yoktu. Kutu sağlamdır. herşey içinde lütfen yardım edin. 350 lira boşuna gitti. Elimde bozuk bi navigasyon var aylardırda kullanamadım. Madur olduk valla. urun guzel arkadaslar ama sorunlu ya. benim gibi zarar etmesin başkaları diye yazıyorum. Eger sorunumu cozerlerse yine yazacagım.
    YARDIMMMMM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk hazar -- 29 Kasım 2008; 15:25:53 >

• 3 kere aynı sorun ile servise gitti ise ya birebir yada daha üst ürün ile değişmeleri yada isterseniz fatura bedelini size iadeleri gerekir şeçimlik hakkınız var hangisini kullanırsanız.
    Ayrıca T.Yasası gereği aldiğiniz yere bu saatten sonra iadesi bence mümkün degil...Baytekine iade veya değişim istersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgecik

3 kere aynı sorun ile servise gitti ise ya birebir yada daha üst ürün ile değişmeleri yada isterseniz fatura bedelini size iadeleri gerekir şeçimlik hakkınız var hangisini kullanırsanız.
    Ayrıca T.Yasası gereği aldiğiniz yere bu saatten sonra iadesi bence mümkün degil...Baytekine iade veya değişim istersiniz.

bilgecik doğru söylüyor linke tıkla ilgili kanunun 14. maddesini okursan fikir verir.

http://www.sanayi.gov.tr/WebEdit/Gozlem.aspx?sayfaNo=1949&navigate=var

• quote:

Orjinalden alıntı: eranmania

Ümraniye Mediamarkt tan 385 e aldım. Hızlıal da 410 civarı idi.

Galiba 1-2 adet daha vardı.

ya dostum bende aldım fakat istanbul ile yalova arasını ne yaptıysam feribot ile gösteriyo yolu ben karayolundan gitmek istiyorum
    acil cvp verebilir mi üstadlar
    ben feribot değil karayoluyla gitmek istiyorum ayarlar ne olmalı
  • hocam cihaz1 nereden ald1n, ben media marktan bu cihazdan ald1m sürekli feribotu gösterdii için iade ettim, belki benim iade ettiim cihaz1 satm1_lard1r, ayr1ca kutusu da beyaz renkliydi.

quote:

Orjinalden alıntı: keremka34

quote:

ya dostum bende aldım fakat istanbul ile yalova arasını ne yaptıysam feribot ile gösteriyo yolu ben karayolundan gitmek istiyorum
  • quote:

hocam cihaz1 nereden ald1n, ben media marktan bu cihazdan ald1m sürekli feribotu gösterdii için iade ettim, belki benim iade ettiim cihaz1 satm1_lard1r, ayr1ca kutusu da beyaz renkliydi.

quote:

Orjinalden alıntı: keremka34

quote:

dün aldım ya dostum beylikdüzü media markt tan beyaz mavi kolili olan
    bi türlü feribottan çıkmıyo

• @keremka34 bu navigasyon cihazlarında iki seçenek varmış en kısa yoldan götür veya en hızlı yoldan götür diye o seçenekleri kurcalayın isterseniz
    NOT:Bana soru sormayın bende navigasyon cihazı yok sadece yardımcı olmak istedim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.