Şimdi Ara

Garnier Güneş Kremi 30F - 100 TL , 50F- 115 TL -- Migros Sanal Market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 - Garnier Ambre Solaire Koruyucu Sprey GKF30 200 Ml - Migros sanal market 100 TL

2 - Garnier Ambre Solaire Sensitive Çocuk Güneş Koruyucu SPF50+ 200ML - Migros sanal market 115 TL

Ailecek hep kullandığımız ve çok memnun kaldığımız güneş kremi.

Ekleme:

Fiyatlar güncel olduğu için ekleme yapmak istedim. Yetişkin SPF50 linki için august landmesser 'e teşekkürler

3 - Ambre Solaire Sensitive Advanced Koruyucu Sprey GKF50+ 200 Ml https://www.migros.com.tr/ambre-solaire-sensitive-advanced-koruyucu-sprey-gkf50-200-ml-p-21e0f8c 130 TL

Not: Plastik kapak yok ve çevirerek aç kapa yapılıyor. Arkadaki ürün açıklamasında belirtilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisconnectusErectus35 -- 10 Temmuz 2022; 17:56:21 >

• teşekkürler fiyat internetteki en ucuz fiyattan ucuz. trendyoldaki muhtemelen sahte olan üründen daha ucuz Garnier Güneş Kremi 30F - 100 TL , 50F- 115 TL -- Migros Sanal Market 

çocuk için olanı aldım ama çocuk değilim hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Haziran 2022; 18:50:34 >
  • Tatil öncesi bakıyorduk. İkisinden de aldık teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün aynı teslimat noktasında baktığımda stok yoktu, ama bu sabah stok gelmişti hemen siparişimi geçtim.

Bu yaz uzun olacak...

• Fiyatlar artınca bende çok bilinmedik ama kaliteli firma arayışına giriyorum her ihtiyaç için , ben bu sene ankarada genellikle sağlık kimya sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın ürünlerini aldım, şu seti daha ucuza almıştım biraz çıkmış, güneş kremi dediğin şey güneş ışınlarını çeşitli kimyasallar ile cilde girmesini engeller ve mineraller ile cildi güçlendirir

eskiden rossmann 400 ml 50+ korumayı alırdım, ML e göre yine uygun ve alman üretimi kalitelidir,

mesela gratis benri ler o kadar kaliteli değiller belki koruyordur ama 50+ koruma bariyeri rossmann ın daha iyi hiç yakmıyordu.

• onnow78 kullanıcısına yanıt

Şok' tan 203 Liraya 200ml 50+ nivea almıştım ama bütün yaz tek krem yetmez diyerek Ambre Solaire de aldım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kremlerin hiçbiri yüz için uygun değil bilginiz olsun. Yüz için ayrı kremler var.

• onnow78 kullanıcısına yanıt

Cildiniz 20-30 lira tasarruf için deney yapılabilecek bir alan olmamalı hocam. 200 ml bir şişe, şehirde günlük kullanımda 4 kişilik bir aileye 2 ay gider. Tatilde 2 hafta gider.

Yani tasarruf edilecek bir alan değil cilt ve diğer vücut bakım ürünleri hocam. Değmez sağlığınızı tehlikeye attığınıza. Bilindik markalara yönelin. Bu konudaki Garnier'ı kullanmadım ama iyi bir ürün olduguna inanıyorum, alınabilir.

• Stok yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heavyyear kullanıcısına yanıt

Tatile gidebilen nadir kesimdensiniz bravo ...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ula zaten esmer gibim bişeysin, tüm gün göneş altında dursan, a dan z ye tüm uv ışıınlar sana vız gelir tırıs gider emme buna rağmen nasıl bi ciltin varsa, fena halde güneş kremi içiyor su gibim, göneş kiremi dayanmıye sana 

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Hocam 2021 Kasım ayında almıştık tatili. Oda zevkinden dolayı değil balayı tatili :) muhtemelen de son tatilimiz olacak gibi :)

üsküdar 'dan 139 kalkıyor şile 'ye . onu da mı yapamıyorsun hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Haziran 2022; 13:16:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    tuvnera mı o eleman ? tahmin etmiştim az çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk kremi diyo...çocuk kremi yetişkin kremi ayrı mı oluyo ?

yetişkinler bunu mu alsın

https://www.migros.com.tr/ambre-solaire-sensitive-advanced-koruyucu-sprey-gkf50-200-ml-p-21e0f8c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 27 Haziran 2022; 13:26:14 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

İstanbulda değilim araçla en yakın deniz gidiş dönüş 850 tl yakıt gidiyor

• heavyyear kullanıcısına yanıt

Asıl çocuk yaparsanız yandınız dikkat edin diyelim :)

İstanbul' da değilim.

En yakın deniz yürüyerek 45 dakika mesafede, iyi ki İstanbul da değilim...

• Arkadaşlar bana ürünler böyle geldi, resimdekinden farklı emin olamadım. Sizin aldıklarınız nasıl?

Ayrıca kapaksız geldi 3 ü de. Sizinkiler kapaklı mı?

Garnier Güneş Kremi 30F - 100 TL , 50F- 115 TL -- Migros Sanal Market
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.