Şimdi Ara

GASAKİ laser akıllı ısıtıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+5°C ile 36°C arası ayar imkanı ile (Dijital),termostatlı, Gaz yağı yakıtlı doğalgaz dönüşümlü,temiz kullanılmış, sorunsuz, özel imalat 480 lt yakıt tankı fiyata dahildir.

Mavi alevle yüksek performansla 30-120 m2 alanı ısıtır evin bacasına ihtiyacı yoktur.
    * 2 kademeli (LOW ve HIGH)

* HIGH : 35.000 BTU/h
    * LOW : 19.000 BTU/h

* Tüm ayarlanan değerleri hafızada saklayan pil (OPS.)
    * Dijital saat
    * İki ayrı zaman diliminde programlayabilme
    (Örn: 06:30…08:30 ve 17:34…..23:56)
    * Termostat kontrollü
    * Dijital sıcaklık göstergesi
    * Telefon ile uzaktan kontrol edebilme (OPS.)
    * Saatte 400m³ hava sirkülasyonu
    * Sirkülasyon fanını yazın bağımsız çalıştırabilme.
    * Hermatik boruludur.
    * Yanma havasını dış ortamdan alır.
    * Ortamdaki oksijeni kullanmaz,ısıttığı havayı tüketmez.
    * Yanma ürünü atıkları iç borudan dışarı atar.
    * Elektronik emniyetlidir.
    * Tuşlar çocuk emniyetlidir.
    * Programlanabilir,zaman saatlidir.
    * Fan ile hızlı ve dengeli ısıtır, yazın serinletir.
    * İs,duman,koku yapmaz.
    * Pencerede terleme,ortamda rutubet yapmaz.
    * Mavi alevde verimli çevre dostu yanar.

GASAKİ laser akıllı ısıtıcı

3 SEZON KULLANILDI SORUNSUZ İZMİR KARŞIYAKADA EVDEN TESLİM

450 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GASAKİ Lazer Akıllı Isıtıcılarda Sıcaklığın Konforu

Soğuk kış aylarında sıcak ve konforlu bir ortam yaratmak için GASAKİ Lazer Akıllı Isıtıcılar ideal bir seçimdir. Bu yenilikçi cihazlar, modern teknolojileriyle evinizi veya iş yerinizi ısıtmanın etkili ve verimli bir yolunu sunar.

GASAKİ Lazer 595 FF Akıllı Isıtıcı modeli, gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Kullanım kılavuzu, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı hakkında adım adım talimatlar içerir. Cihazın kullanımı son derece kolaydır ve aşağıdaki faydaları ile yaşam kalitenizi artıracaktır:

• Hızlı ve Eşit Isınma: Lazer teknolojisi, odayı hızla ve eşit şekilde ısıtarak anında sıcaklık konforu sağlar.
    • Enerji Verimliliği: Akıllı ısıtma sistemi, enerji tüketimini optimize ederek tasarruf etmene yardımcı olur.
    • Uzaktan Kumanda: Kablosuz uzaktan kumanda, ısıtıcıyı rahatça ayarlamanı sağlar.
    • Güvenlik Özellikleri: Devrilme emniyet kilidi ve aşırı ısınma koruması, cihazın güvenli kullanımını garanti eder.

GASAKİ Gaz Sobaları da evinizi ısıtmak için popüler bir seçenektir. Bu geleneksel cihazlar, uygun fiyatlı ve kullanımı kolay olmalarıyla bilinir. Ancak, lazer akıllı ısıtıcılara kıyasla enerji verimliliği daha düşük olabilir.

Hangisini seçerseniz seçin, GASAKİ markası, sıcaklık konforunuzu sağlamak için güvenilir ve kaliteli ısıtma çözümleri sunar. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli belirlemek için ürün kılavuzlarını dikkatlice inceleyin ve bir uzmana danışmaktan çekinmeyin. GASAKİ Lazer Akıllı Isıtıcılar veya GASAKİ Gaz Sobaları ile kış aylarını sıcacık geçirin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben size nasil ulaşa bilirim ben bu urune talibim arayin konuşalim: boyaci_gurcan@hotmail.com bana tel no zu mail atin arayip konuşalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaza

ben size nasil ulaşa bilirim ben bu urune talibim arayin konuşalim: boyaci_gurcan@hotmail.com bana tel no zu mail atin arayip konuşalim

cihazı kullandınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.