Şimdi Ara

Gassal [2.sezon] (tabii) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar tabii uygulaması kullananlara bir sorum olacak. Gassal dizisi Türkçe altyazı olarak çıkıyor mu eğer çıkıyorsa ona göre alacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    hocam tabii uygulamasında gassal dizisinin Türkçe altyazısı var mı ona göre alacağım

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Türkçe altyazı mevcüt.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    peki bizimkiler dizisinin alt yazısı var mı bir bakabilir misin hocam? Zahmet olmazsa

• 2.sezon tanıtımı yayınlandı.İlk mesaja eklendi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

yok buna koymamışlar. eski diye herhalde.

• Yönetmeni Berkun Oya olsa başka şeyler yazılıyordu. Zira taşrada geçmesi, karakterlerin ruh hali dolayısıyla "Bir Başkadır" havası var. Yeni bitirdim, çok beğendim. Şu an üzerine yeni bir şey izleyip içimde bıraktığı duyguyu geçiştirmek istemiyorum.

Karakterin içinde bulunduğu yalnızlığı kabullenişinden, çevresinin etkisiyle “ya mutlu olursam?” ihtimaline geçişi enfes aktarılmış. Hayat bu, ölüm ihtimalini düşündüğünde bile insan umut etmek istiyor. Hatta bazen ölüm ihtimalini düşündüğünde mutlu olmayı daha çok istiyor. Keşke Ahmet Kural kariyerini dandik komedi işlerinde harcamasaydı da böyle rollerde daha çok yer alsaydı. Dizi genelinde çok iyiydi, özellikle babasıyla yüzleştiği sahnede müthişti. Son bölüm vurucuydu. Uzun zaman sonra ağlamamak için kendimi zorladım. Böyle hüzünlü yapımlarda kendimden bir şeyler bulmak hem iyi, hem kötü hissettiriyor.

• Tabii üzerinden diziyi bitirdim yalnız youtubede bazı kesitler dizide hiç gösterilmedi ben bu işi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 4 Ocak 2025; 18:3:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim. Hatta size şu kadar diyeyim birçok dram konulu film ve dizi izlemiş biri olarak ilk kez hüngür hüngür ağladığım bir yapım çıktı karşıma. Yeşil yol, babam ve oğlum, ne bileyim buna benzer birçok yapımda gram tepki vermedim. Belki de bu sefer sebebi şuydu.

23 Nisan 2023'de babamı kaybettim. Bu dizide de 3. bölümde Baki helva kavururken flashback ile çocukluğuna, annesini kaybettiği zamana gidiyor. Tam o sahnede de ben de aynı evi paylaştığım babam aklıma geldi. Salonda diziyi izlerken onun oturduğu yer, onun burada geçirdiği vakit aklıma geldi kendimi koyverdim gitti.

Dizinin +30 yaş yalnız insan temasına takılmayın. Bu hayatta düşüncelerin %90'ı gerçekleşmez. Evli ol bekar ol çevrende seni seven onlarca insan olsun her şey olacağı ile kalıyor.
    Baki'ye yalnız insan teması kurmuşlar ama şuan adı aklıma gelmedi ilk cenaze arabasını süren abi evli mutlu ve çocukları olan bir adamdı da ne oldu?

İzleyin güzel vakit geçirten bir dizi. Günümüz toplumu, ilişkileri çarpık hale getiren saçma sapan dizilerin yerine iyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 5 Ocak 2025; 9:28:31 >

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Kardeş payı bence gelmiş geçmiş en komik dizidir.

• Arondir kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. En azından yerli komedi dizilerinde kesinlijle zirveye oynar, son derece kalitelidir. Şimdi şunun yarısı kadar kalitede bir dizi çekseler millet şahseher muamelesi yapıp tapardı. Harbiden Kardeş Payı değeri iyi bilinmemiş bir dizidir. İzlemeyenlere şiddetle izlemeleri önerilir.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Yo globalde bile bana göre en komiğidir. Broklyn 99, ofis vs izlediklerim arasında. Bana göre tabi.

• 15 yıldır yerli dizi izlemeyen biri için diziyi tavsiye eder misiniz.

• izlenir evet. Film olarak düşünülmüş başta sonra dizi olmuş deniliyor. zaten bölümler kısa sarmazsa devam etmezsiniz.

• İlk sezonu çok beğendim. Baki'nin yalnızlığı çok iyi anlatılmış. Son bölümde ağladım.

• Nasıl ağlattı son bölümde, Allah kimseye vermesi. Gerçekten çok iyi kurgulanmış dizi.

• Kardes Payi iyi hostur TR icin bile en iyi komedi dizisi sayilmaz, globalde zaten imkansiz.

• TRT'nin Gassal dizisinde rol alan Ahmet Kural, takipten çıkma / engelleme tepkilerinin ardından Instagram hesabını kapattı.

Gassal [2.sezon] (tabii)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.