Şimdi Ara

Gassal [2.sezon] (tabii)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Konusu: Otuzlu yaşlarında bir gassal olan Baki, toplumdan kendini soyutlamaktan memnun ve içine kapanık bir adamdır. Ancak ölümle yüz yüze gelmesiyle aklına rahatsız edici bir soru takılır: Öldükten sonra naaşını kim yıkayacaktır? Bu farkındalık bir dizi mizahi serüvenin kapısını aralar. “Gassal’’ dizisinde; Ahmet Kural, Muharrem Türkseven, Ezgi Özyürekoğlu, Sibel Aytan gibi başarılı isimler rol alıyor.

Yapımcı: Şeyma Eraz Çelik Yönetmen: Selçuk Aydemir Senarist: Sümeyye Karaarslan

Tür: Komedi, Dram

2.sezon tanıtımı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 3 Ocak 2025; 15:25:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Farklı bir dizi mi izlediniz acaba savunmak gibi bir niyetim yok ama karakter zaten geveze değil ve ortada mizah denilen bir şey çok az. Kafamda canlandırmaya çalışıyorum ama bu senaryo bundan daha iyi yansıtılabilir miydi kamera açıları ve karakterler açısından bilemiyorum. Ölüm ve yaşam ile ilgili çok fazla mesaj içeriyor bana göre.

• Gassal | Resmi Fragman

• Gassal 1. Bölüm | Yeni bölümler sadece tabii'de! 💚

tabii resmiyoutube
    Gassal 1. Bölüm | Yeni bölümler sadece tabii'de! 💚
    https://www.youtube.com/watch?v=fPEmBg3tTPM

• İlk bölümü yeni izledim çok hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bölüm izledim, gayet akıyor dizi. Ahmet Kural'ın oyunculuğu izlerken keyif veriyor, tavsiye ederim.

• bugün izlemeye başlayacağım. çevremde herkes izle diyor. bakalım nasılmış.

• 7. bölüm çok sert.

Müzikleri de çok güzel.

Diğer kanallarda, platformlarda olsa olay olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 25 Aralık 2024; 20:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk bölümünü izledim gayet başarılı buldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • " Ölünce beni kim yıkayacak ? " bu reklamları gördüğümde " bu nedir abi ya " diye sitem ettim fakat diziyi izleyince fikrim tamamen değişti.

Türk dizi tarihinin en sıradışı yapımıdır net.Böylesine derin bir kara komedi daha önce izlemedim.Hayatımızın dile getiremediğimiz acı gerçeğini böyle bir anlatım ile bize sunan Selçuk Aydemir'e ve oyunculuğuyla tüm duyguları bize hissettiren Ahmet Kural'a çok teşekkür ederim.Bir teşekkür de Ferdi Tayfur'un parçasını böyle bir yorum ile dillere taşıyan Şahin Kendirci'ye.Psikolojiniz iyi değilse izlemenizi tavsiye etmem.

• Bu dizi hakkında esasında uzun bir inceleme yapmak lazım. Çok kaliteli bir yapım. Kara komedi işini çok iyi becermiş. "Tabi" dizilerine hiç bakmazdım, umrumda bile olmazdı ama bu yapım sayesinde artık bakacağım. 30 yaş üstü herkesin bir şekilde dizide kendini görebileceği, drama ağırlıklı yapım.

"Marnali" diye bir diziside varmış. Ara ara kısa videolarına denk gelirdim. Yorumları çok olumlu, sıraya bu diziyi aldım.

• ahmet kural ı özlemişiz

• Bana hiç hitap etmedi. Geveze Selçuk Aydemir mizahı. Başrolün oyununu da böyle bir karaktere yakıştırmadım. Daha doğrusu Ahmet Kural gitmemiş. Ya Ahmet Kural'ın oynadığı karakter ziyadesiyle ketum olmalıydı ya da bu geveze gassal rolünü Murat Cemcir oynamalıydı.

• Gayet güzel olmuş. Ahmet Kural çok güzel oynamış. Keyifle izlettiriyor kendini yapım. Bravo Tabii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

10 numara oynamış, 10 numara gitmiş.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Farklı bir dizi mi izlediniz acaba savunmak gibi bir niyetim yok ama karakter zaten geveze değil ve ortada mizah denilen bir şey çok az. Kafamda canlandırmaya çalışıyorum ama bu senaryo bundan daha iyi yansıtılabilir miydi kamera açıları ve karakterler açısından bilemiyorum. Ölüm ve yaşam ile ilgili çok fazla mesaj içeriyor bana göre.

• Arkadaşlar her eleştiriye atlamak zorunda değilsiniz. Beğenmediğimi dile getirdim bir de tek tek cevap mı yetiştireceğim. Beğenen beğenmiş ki bir haftadır Gassal aşağı Gassal yukarı. İyi seyirler herkese.

• 30'lu yaşlarda bekar kalmak, evlenmek isteyip evlenememek, her şeyin sana ters geldiği, sahipsizliği, yalnızlığı ve mesleği artık hayatın parçası haline gelmiş bir konuyu ele alıyor bu dizi.

Ahmet kural dram rolünde çok iyi olmuş. Şarkılar tam yerinde.

Bu dizi çevresi olan, arkadaşları olan, bir sıkıntısı olunca yanına onlarca arkadaşı koşan ya da evlenip çoluk çocuk sahibi olan birilerine hitap etmeyebilir belki.

Ama dizideki Baki gibi milyonlarca 30'lu yaş erkek var. Dizi aslında bu kesime hitap ediyor diyebilirim. 1. sezon çok başarılı cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Aralık 2024; 23:18:42 >
  • Reklam panolarında dolaşan "Ölünce Beni Kim Yıkayacak?" repliğinden dolayı ön yargılı yaklaşmıştım fakat diziyi çok beğendim.

Farklı bir yapım olmuş. Ahmet Kural çok yakışmış ve bence kusursuz oynamış. Bölüm sonu müziklerini ayrıca çok beğendim. Sonraki bölüme geç yapmadan dinleyip eşlik ettim.

• Ana karakterin ölüm, dostluk, yalnızlık üzerine olan "ince" göndermelerini gevezelik olarak görenler olmuş, demek ki anlamamışlar.

Dizi üst düzey seviyede, bunun yabancı versiyonu Six Feet Under (ölülerin gömüldüğü derinliğe denk gelir ama günümüzde 4 feet'e düşmüş yani 120 cm), ama tamamen farklı işleyiş, farklı bakış açısı.
    Ahmet Kural oyunculuk ve mimik olarak cuk oturmuş, özellikle acı ifadesini çok iyi verebilmiş yüzündeki çizgilerin daha net oluşması ile, ha belki daha "muhafazakar" rollerde oynayan biri getirilebilirdi ama yönetmen bu şekilde tercih etmiş.

dizi ile ilgili yapabileceğim tek eleştiri, bölüm sonlarında çalan zurnalı darbukalı müzik yerine, ilahi fon müzikleri, belki Mevlana ya da Yunus Emre'den ölüm ile ilgili sözler, Haluk Bilginer seslendirmesi ile ....

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Tabii 'nin bazı dizileri propaganda amaçlı. Marnalı da üst düzey dizilerinden değil.Tabii platformunun beğendiğim tek yanı, evde ailecek misafirle aç otur gönül rahatlığı ile izle.
    çünkü Netflix, Amazon gibi yerlerde, bırak normal sevişme sahnelerini, adam adama vuruşma!, 69 yapan aplalar gibi sahneler yüzünden anca tek başına izleyebiliyon.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.