Şimdi Ara

GateWay li 3DS Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu ürün nasıl tüm ds ve 3ds oyunlarını rahatlıkla oynayabilirmiyim internetten indirip diğer türlü aşırı pahalı çünkü oyunlar.

http://www.sanalpazar.com/Nintendo-3ds-Konsol-geteway-Kart-10-Oyun-Syd-Bilgisayar__isp20457076

• Evet zaten sana gateway kart takılı halde yollar büyük ihtimalle elden alacaksan zaten kontrol ederek alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Evet zaten sana gateway kart takılı halde yollar büyük ihtimalle elden alacaksan zaten kontrol ederek alırsın

Bu raz bütçeyi zorladı o yüzden ice white mario 3d land bundle sipariş edeceğim bugün parasını verdiğim oyundan daha fazla zevk alırım diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Evet zaten sana gateway kart takılı halde yollar büyük ihtimalle elden alacaksan zaten kontrol ederek alırsın

Bu raz bütçeyi zorladı o yüzden ice white mario 3d land bundle sipariş edeceğim bugün parasını verdiğim oyundan daha fazla zevk alırım diye umuyorum

Evet gatewayli 3ds ler pahalı oluyor ama bir daha oyun almayacağın için zararı karşılıyor Oyun alabilecek gücün varsa orginal almak en iyisi tabiki de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

quote:

Evet gatewayli 3ds ler pahalı oluyor ama bir daha oyun almayacağın için zararı karşılıyor Oyun alabilecek gücün varsa orginal almak en iyisi tabiki de

:D teşekkürler cevapların için

• Evet oynayabilirsin.
  • Son oyunlar çalışmıyor haberin olsun. 7.2 isteyen oyunlar çıktı tomodachi life gibi onlarda anti korsan koruması var artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Son oyunlar çalışmıyor haberin olsun. 7.2 isteyen oyunlar çıktı tomodachi life gibi onlarda anti korsan koruması var artık.

Hangi oyunlar mesela ben siparişimi verdim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.