- hocam formamdan çekiyor ya ! - ne çekicem ayol senin formandan pis .. - lan çekmesene şortumdan - şişştt bana baksana sen nerde yaptın bu baldır kaslarını bakim ----------------------------------------------------------------------------------- - gooeeaaalll böyle takarlar olum işte hahaaaytt - nasıl takarlar nasıl nasıl nasıl ? ııhmmmmmm ------------------------------------------------------------------------------------- -pardooon hoca sizi tutmami istedi sizce de bi sakincasi yoksa... şey nerenizden tutayım? siz de bana karşı rahat olun lütfen.. -yaaa hocam ya bu benim kulağımı yalıyo kornerlerde ------------------------------------------------------------------------------------- - ne güzel çalımdı kız o öyle - hoşştttt - bacak arasından falan.. birşey mi ima etmek istiyorsun aşkım - aşkım? - fuleli erkeğim benim. kaçma... ----------------------------------------------------------------------------------- - goooool!!!! - goooool!!!!! !! - sana ne oluyo lan ipne. sen defans değil misin? - ama bu goller de olmasa nasıl yakınlaşacam ben senle - ya manyak mısın kardeşim sen? ------------------------------------------------------------------------------------ - abi bi defans oyuncusu vardı geçen maç beni tutan.. herif düpedüz gay'di.. - dua et sen haline, beni geçen maç tutan kördü.. - abi yazık olmuş sana... - sorma, sorma... ----------------------------------------------------------------------------------- maç öncesi.. taktik veriliyor... - cemil sen yavuzu tutacaksın - ama hocam ben hep sadriyi tutuyodum yaa - bu sefer bekir tutacak onu, geçen maç senin yüzünden 5 gol yedik - ben kimi tutucam hocam yaaa - sen aykutu tutacaksın - şu uzun boylu olan değil mi hocaam. ay çok yakışıklı o da.. ------------------------------------------------------------------------------------- -düşür beni penaltı olsun... -olmaz hocam kızar -bak benimki 21 cm ama -ayyy...birazdan bacağına tekme atıp düşürecem seni kızma bana olurmu... ------------------------------------------------------------------------------------- -forvet: -silo lan maçın başından beri çekiyosun tutuyosun ne lan bu! gay defans: -ayyyyy deme öylee... ----------------------------------------------------------------------------------- - selam - ha - seni daha önce de görmüştüm burada - he geçen sene de geldiydik 23. hafta... - sık sık takılır mısın buraya? - senede bir deplasmana geliyoz işte! - (kulağına doğru eğilir bir el hafifçe rakibin enseye dokunur) daha sık gelmelisin bence - lan! çek lan elini! hocam?! - ay aman be çektik yabani şey.. ------------------------------------------------------------------------------------ - bırak lan bırak.! - mmmmmm - lan bıraksana kime diyom alloooo - mmmmmm - benden gunah gitti, cotaaaaaa - niye vurdun lan adamın ayağına al sana sarı kart... - hocam valla hareket topaydı ya billah... ------------------------------------------------------------------------------------- - istersen beni bir rainbow kick'le geçip kaleciyle karşı karşıya kalabilirsin, bel kemiği olarak adlandırılıyorum savunmada. hep son adam olarak kalıyorum. - yanından fuleli bir deparla geçsem? - fuleli mi? bir daha söyle o kelimeyi!! - fuleli... - geç yiğidim, geç rüzgar gülüm, istediğin gibi geç. - ne diyorsun sen yaa? - anlamadın mı şapşal seviyorum seni. - tabi güçlü bir ekip, puan veya puanlar için gelmiştik buraya, federasyonun anadolu klüplerini ezdirmemesini rica ediyoruz, önemli olan benim gol atmam değil takımın galibiyeti. - ah benim küçük şapşalım, nasıl da heyecanlandı. - akşam erman hocam görsün bu pozisyonu.. ------------------------------------------------------------------------------------- - çekmesene lan kolumu, - beni böyle tatli sözlerle kandıramazsın tımam mı? gol attirmicem sana şeker şey. ------------------------------------------------------------------------------------ - aslanııım, - o ne bea! - vur ona aslanıım, kütürdeet, ses gelsiin. - ne diyon lan sen? - bacak arası yap bana, hatta sağımdan at solumdan geç yiğidiim. - ya defolurmusun önümden, gol atıcam daha, işim çok. - çim olayım ez beni, çekilmem çekilemeeem. - hay allahım çattık ya, git başımdan bak... - ay ay aaay, ne güzel konuşuyorsun sen öyle ay yerim ben senin ağzınııı. - aloo, hocam bişey de ya şuna, olmuyo, oynatmıyo beni. ------------------------------------------------------------------------------------- -forvetcan koşsana oğlum atak var ilerde. -cik! -niye lan? -ipne var defansta paso bana yazılıyor dokancak etcek orama burama sinir edecek beni bu maçlık ben defans oyniiim hadi be abi. -(ilerden)huhuuu yakışıklı atak oldu sen hala yoooksuuun? ------------------------------------------------------------------------------------- - hep kaçıyosun hep kaçıyosun ama hınzır ! - s...r git... - canimi acıt benim ! - bak yaaa... --------------------------------------------------------------------------------- - şey pardon, tutabilir miyim acaba? - nereden? - yaaa beni utandırıyorsun. . - he öyle diyorsun.. al. - nasıl yani? ay inanamıyorum mesut çok sağol! peki karına nasıl açıklayacaksın? - ne açıklayacam, beni o metroseksüel etti zaten be, frijit karı! ------------------------------------------------------------------------------------ - senin icin oralardan iyi vurur dediler... - nasıl? - gol yapar oralardan dediler. devamlı golü düşünür dediler... - ne diyon olm sen? - doksan diye tabir edilen yere, çatala atar dediler... - hade be... harbi mi? evet iyiyimdir biraz, yırtıcı fovetimdir. - yırttır o zaman, tahriş et beni, süründür, ot yoldur, belimi kır!
muahahahahhahahahh
muahahahahhahahahh
- aslanııım, - o ne bea! - vur ona aslanıım, kütürdeet, ses gelsiin. - ne diyon lan sen? - bacak arası yap bana, hatta sağımdan at solumdan geç yiğidiim. - ya defolurmusun önümden, gol atıcam daha, işim çok. - çim olayım ez beni, çekilmem çekilemeeem. - hay allahım çattık ya, git başımdan bak... - ay ay aaay, ne güzel konuşuyorsun sen öyle ay yerim ben senin ağzınııı. - aloo, hocam bişey de ya şuna, olmuyo, oynatmıyo beni. dei bişeymiş bu